DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 16:04

DI - 11 jul 19 kl. 11:38

Lista: Gigantiska skillnader – fonderna som maxar din pensionDet skiljer 100 procentenheter i avkastning mellan den bästa och sämsta Sverigefonden i premiepensionen på fem års sikt. Och bara 12.000 sparare har hittat fonden som gått allra bäst.  Säkra tusenlappar till pensionen genom att se över dina fondval. Di listar fonderna som gått bäst i olika kategorier..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverigefonden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lista, Gigantiska, skillnader, fondernasom , maxardin , pension
Dagens PS - 13 mar 17 kl. 08:01

Här är pensionen högst: ”Gigantiska skillnader”

Tjänstepensionen, som utgör allt större del av den totala ersättningen, grundar sig i den enskilde pensionärens slutlön. Därför är klyftan mellan de som får högst ut och lägst stor, framför allt i olika delar av landet, skriver TT som kallar det för ”gigantiska skillnader” och hänvisar till färsk statistik från företaget Collectum som hanterar tjänstepensionen ITP. Siffrorna visar att skillnaden kan vara så stor som nio gånger.

DalaDemokraten - 15 sep 15 kl. 18:56

Gigantiska skillnader i flyktingmottagande – Hedemoras kommunalråd vill att fler tar ansvar

Det är väldigt stora skillnader mellan antalet asylsökande flyktingar i Dalarnas kommuner. Det visar en sammanställning från Aftonbladet..

DI - 30 maj 17 kl. 15:32

Högre avkastning i AP-fonderna

Avkastningen från de gigantiska AP-fonderna landade i fjol på 118 miljarder kronor eller 9,7 procent av det förvaltade pensionskapitalet på totalt 1.321 miljarder kronor..

DN - 14 maj 18 kl. 14:28

Tove Nadorf: Gigantiska skillnader mellan utrikes och inrikes föddas arbetslöshet

Arbetslösheten fortsätter att sjunka, även för utrikes födda, rapporterar Arbetsförmedlingen. Fyra frågor till DN:s arbetsmarknadsreporter Tove Nandorf. .

Dalarnas tidningar - 30 sep 16 kl. 11:54

Lista: Stora skillnader – så mycket tjänar Leksands spelare

Förra säsongen blev en succé för Leksands IF. Spelarna lyckades ta sig samman och till slut avancera till SHL, efter en oförglömlig bragdinsats.
Likväl är Leksands ekonomi ett ständigt debatterat ämne - därför har vi granskat årsinkomsterna för spelarna och ledarna..

Länstidningen i Jämtland - 02 okt 16 kl. 16:23

Lista: Stora skillnader – så mycket tjänar Brynäs spelare

Hockeysäsongen är i full gång och i vanlig ordning spänner Brynäs bågen hårt, både sportsligt och finansiellt.
Onekligen är Brynäs ekonomi ett ständigt debatterat ämne - därför har vi granskat årsinkomsterna för spelarna och ledarna..

ÖstersundsPosten - 02 okt 16 kl. 16:23

Lista: Stora skillnader – så mycket tjänar Brynäs spelare

Hockeysäsongen är i full gång och i vanlig ordning spänner Brynäs bågen hårt, både sportsligt och finansiellt.
Onekligen är Brynäs ekonomi ett ständigt debatterat ämne - därför har vi granskat årsinkomsterna för spelarna och ledarna..

Dagens PS - 01 mar 18 kl. 12:59

Pinsam lista: ”Värsta skitfonderna” i PPM

Småspararguiden varnar spararna för de mindre nogräknade fondaktörerna, som tidningen alltså utmålar som ”skitfonder”. I fjol utsåg Småspararguiden Allra, Solidar, Söderberg & Partners, Independent och Zensum till de värsta fonderna i premiepensionssystemet. ”I vår uppföljning av fonderna kunde vi konstatera att det bara kvarstår två valbara bolag i systemet.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Uppgifter: Tre nya Iphone-modeller presenteras i höst

Det amerikanska teknikföretaget Apple kommer i höst att presentera tre nya Iphone 11-modeller, inklusive ett nytt A13-chip. Det rapporterar branschsajten 9to5mac på sin hemsida på tisdagen..

DI - 5 minuter sedan

Europeiskt förvärv är Midsonas väg in på hajpad marknad för köttalternativ enligt vd:n

Förvärvet av Alimentation Santé är Midsonas väg in på marknaden för växtbaserade köttalternativ enligt vd:n Peters Åsberg. När produkterna kan finnas för handel på de nordiska marknaderna är dock oklart..

DI - 15 minuter sedan

SBB:s ordförande har köpt aktier för 1,6 miljoner kronor

Samhällsfastighetsbolaget SBB:s styrelseordförande Lennart Schuss har på tisdagen köpt 100.000 B-aktier i bolaget till snittkurs om 15:98 kronor. Det motsvarar en investering om nära 1,6 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Finländskt verkstadsbolag faller efter svagare rapport än väntat

Det finländska verkstadsbolatet Valmet faller över 4 procent på Helsingforsbörsen efter att rapporten för det andra kvartalet kommit in svagare än väntat. .

DI - 45 minuter sedan

Nynoterat miljöteknikbolag senarelägger serieproduktion av eldriven lastbil

Miljöteknikbolaget Inzile, som tillverkar den eldrivna lätta lastbilen PRO4, senarelägger tidpunkten för serietillverkningen av fordonet. .

DI - 45 minuter sedan

IMF sänker utsikterna för den globala konjunkturen igen

Internationella valutafonden (IMF) har sänkt prognoserna för den globala tillväxten igen. Nu väntas den globala ekonomin växa med 3,2 procent nästa år och 3,5 procent 2020..

DI - 45 minuter sedan

USA-börserna ser ut att öppna med stigande kurser

Terminerna för de ledande USA-börserna pekade uppåt inför tisdagens öppning. USA spås återuppta handelssamtalen med Kina angående handelsdispyten, vilket tolkas positivt av aktiemarknaden. Starka kvartalsrapporter från ett flertal bolag bidrog även till ett muntrare humör..

DI - 1 timme sedan

Hjälmbolaget vänder nedåt efter rapport

Hjälmbolaget Mips inledde tisdagen med stigande kurs i spåren av morgonens rapport. Munterheten avtog dock gradvis under dagen och strax innan klockan 15 hade aktien vänt ner till minus 5,4 procent. .

DI - 1 timme sedan

Valutastrategen: Det blir stökigt för pundet

Pundet förstärktes svagt efter beskedet att Boris Johnson blir Storbritanniens nästa premiärminister. Men i höst kan det bli stökigt för den brittiska valutan, varnar Richard Falkenhäll, valutastrateg på SEB..

DI - 1 timme sedan

Lägre vinst än väntat för Paccar – justerar upp lastbilsprognoser

Den amerikanska lastbilstillverkaren Paccar redovisar ett resultat per aktie på 1:78 dollar för det andra kvartalet 2019. Analytikernas förväntningar var ett resultat på 1:81 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.