UT > Nyheter

Wednesday, 24 July, 11:25

UT - 11 jul 19 kl. 11:29

24-åring blir ny ägare till Ica i Timmele: ”Blir en helt ny affär”Till hösten blir Jonathan Edwijn från Göteborg ny ägare till Ica nära i Timmele. – Det kommer bli som en helt ny affär, när det kommer en 24-åring och tar över händer det ganska mycket, säger han. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Ica, Timmele, Jonathan Edwijn, Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 24-åringblir ny , ägaretill , Icai , TimmeleBlir , en helt ny affär
Nyan - 29 dec 17 kl. 13:00

Polisen efterlyser ringägare

Polisen har fått in två upphittade ringar och efterlyser nu ägarna. ”Lördagen 5 juli 1969 är en speciellt viktig dag för någon. Kanske var det bröllop och ringar byttes?

Expressen - 07 jul 14 kl. 15:01

Efterlyser ringägare - succé på Facebook

Vems är ringen som Katie Walter, 22, hittade på Tylösand utanför Halmstad? Den förmodat värdefulla ringen låg och glänste i sanden och nu efterlyser Katie ringen på Facebook. – Om det hade varit min ring hade jag velat att någon gjorde samma sak för mig, säger hon..

UT - 28 jan 16 kl. 01:00

Stormarknad hotar inte affären i Timmele

De bjuder kunderna på stor 20-årsfest i sommar. Nada och Milenko Krnjajic, som driver Ica Timmele, bedömer att butiken klarar konkurrensen, då Ica öppnar stormarknad utanför Ulricehamn..

Dagensanalys.se - 12 jan 17 kl. 14:41

Är du gudomligt bra på digital marknadsföring och analys?

Vi skapar möjlighet för ICA Sverige att fatta bättre och faktabaserade beslut, baserat på insikter om konsumenter, kunder och kampanjer – i både digitala och analoga kanaler. Nu söker vi en driven digital analytiker som kan ta fram beslutsunderlag och analyser samt vara med och utveckla ICAs digitala plattformar, bland annat ICA.se – en av Sveriges mest besökta sajter Arbetsuppgifter Som Digital analytiker kommer ditt arbete till stor del baseras på analysförfrågningar och utvecklingsbehov ifrån olika delar av organisationen men även ske inom ramen för olika utvecklingsprojekt som drivs av ICA.

Dagensanalys.se - 06 dec 16 kl. 13:55

Vi söker dig som vill vara med och lyfta den digitala upplevelsen av ICA

Om Kund- och Kampanjinsikt Vi skapar möjlighet för ICA Sverige att fatta bättre och faktabaserade beslut, baserat på insikter om konsumenter, kunder och kampanjer – i både digitala och analoga kanaler. Nu söker vi en driven digital analytiker som kan ta fram beslutsunderlag och analyser samt vara med och utveckla ICAs digitala plattformar, bland annat ICA.se – en av Sveriges mest besökta sajter Arbetsuppgifter Som Digital analytiker kommer ditt arbete till stor del baseras på analysförfrågningar och utvecklingsbehov ifrån olika delar av organisationen men även ske inom ramen för olika utvecklingsprojekt som drivs av ICA.

IT24 - 27 nov 13 kl. 11:15

Ica vill sälja Kjell & Company

Kjell & Companys ägare Ica Gruppen vill sälja av tillbehörsjätten. Däremot vill man behålla Inkclub..

IDG - 27 nov 13 kl. 11:15

Därför vill Ica sälja Kjell & Company


Kjell & Companys ägare Ica Gruppen vill sälja av tillbehörsjätten. Däremot vill man behålla Inkclub..

BT - 11 jul 19 kl. 11:29

24-åring blir ny ägare till Ica i Timmele: ”Blir en helt ny affär”

Till hösten blir Jonathan Edwijn från Göteborg ny ägare till Ica nära i Timmele. – Det kommer bli som en helt ny affär, när det kommer en 24-åring och tar över händer det ganska mycket, säger han. .

Helsingborgs Dagblad - 6 timmar sedan

77-åring ny ägare till stuga i Ljungbyhed – prislappen: 300 000 kronor

Nu är affären klar och det blir ny ägare till huset på adressen….

TA - 11 feb 13 kl. 11:32

Ica Gruppen ny detaljhandelsjätte

Hakon Invest har köpt resterande 60 procent av aktierna i Ica av nederländska Royal Ahold för 20 miljarder kronor och bildar därmed den nya koncernen Ica Gruppen.När koncernen börsnoteras blir den ett av Stockholmsbörsens största detaljhandelsbolag.
- Vi ser det som positivt att vi får en tydlig huvudägare.

Fler nyheter från UT

UT - 2 timmar sedan

Medeltida och nutida kändisar har ägt Vinsarp

Med en dramatisk historia som går tillbaks till 1400-talet och med betydelsefulla ägare i dåtidens Sverige är gården utan motsvarighet i Ulricehamns kommun. I senare tid var en landets superkändisar dess ägare. Det handlar om Vinsarp, ett av kommunens fem byggnadsminnen..

UT - 5 timmar sedan

I natt: Tre misshandlade vid bråk i Ulricehamn

Under natten till onsdagen ska flera personer ha varit inblandade i ett bråk nära restaurangen Bryggan vid Åsunden i Ulricehamn..

UT - 6 timmar sedan

Gunnar har sålt och servat dragspel i över 40 år

År 1966 startade Gunnar Olsson en bil- och traktorverkstad. Tio år senare tog han över Borås dragspelsservice och garaget fylldes snart med hundratals dragspel. Som 82-åring säljer och reparerar han fortfarande instrument hemma i Humla.

UT - 6 timmar sedan

UEAB ville bygga garage på prickad mark – fick avslag

Ulricehamns energis ansökan till Miljö- och byggnämnden om att bygga till ett garage har fått avslag. En av anledningarna anges vara att tillbyggnaden var tänkt att ske på prickad mark. .

UT - 16 timmar sedan

Vattentester i full gång efter förra årets avstängda badplatser

UEAB gör på uppdrag av kommunen vattentester vid 14 av kommunens badplatser för att bedöma badvattenkvalitén och mäta bakteriehalter. Testerna, som görs fyra gånger under badsäsongen, har hittills inte gett några allvarliga resultat..

UT - Igår: 05:00

Efter förra årets torka: ”Bättre skörd än vanligt i år”

Förra årets värme och brist på regn slog hårt mot många lantbrukare i ulricehamnsområdet. I år förväntas dock bli ett bättre skördår än på länge. – Hittills är skörden betydligt större än normalt, säger Carl Lindhagen på Bredgården i Marbäck..

UT - 23 timmar sedan

SMHI: Årets värmetopp kan slås i veckan

Under veckan kommer högsommar-temperaturer dra in över Ulricehamn, enligt SMHI. Även nästa vecka ser ut att bli varm, solig och fri från regn..

UT - Igår: 10:30

Jakob Romeborn: Min naiva bild av orienteringstävlingar gick i kras

UT:s sportreporter inser sina brister i att orientera sig på O-ringen i Kolmården..

UT - Igår: 08:22

Uport: Hårdrocksband från Göteborg klart för festivalen

Hårdrocksbandet Blind tooth från Göteborgsområdet är klara för Uport, skriver festivalen på sin facebook-sida. .

UT - Igår: 05:00

Tingsholmschefen om avhoppen: Börja gymnasiet vid 18 års ålder om så krävs

Tingsholms verksamhetschef Thony Kankare lägger inte fingrarna emellan: – Det har varit rätt tyst om alla unga som hamnar på KAA-listan, om vad utbildningssystemet och samhället har misslyckats med. Det kommer enorma samhällskostnader med detta. Om det skulle krävas att man får vänta tills 18 års ålder med att börja i gymnasiet, då får det bli så, säger han.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.