Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 17 July, 13:15

Kristianstadsbladet - 11 jul 19 kl. 11:30

Kommunens sommarjobbare hoppar av – ”Skriver på och sen kommer de inte”Sjuksköterskor är svåra att få tag i till semestervikariaten– och avhoppen bland undersköterskorna har varit flera. ”Ungdomar skriver på kontrakten och sen kommer de inte”, säger verksamhetschef Susanna W Sjöbring..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Susanna, Sjöbring

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunens, sommarjobbare, hopparav Skriver på och , senkommer , de inte
DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Kommunens sommarjobbare stod för servering

Det var kycklinggryta som stod på lunchschemat för rallyförarna. Kommunens sommarjobbare var på plats och gav de hungriga förarna mat..

Corren - 04 sep 18 kl. 21:03

Sommarjobbare gjorde bra ifrån sig

Kommunens sommarjobbare fungerade i de flesta fallen mycket bra på sina platser visar kommunens rapport..

BT - 23 nov 12 kl. 22:07

Läsarnas frågor och kommunens svar

När BT chattade med läsarna om cykling i Borås kom en mängd intressanta frågor funderingar kom upp. Vi bollade frågorna vidare till Jan-Åke Claesson på tekniska förvaltningen i Borås. Guest
Många cyklister föredrar ganska hög fart.

Alingsås tidning - 06 jul 13 kl. 16:45

Sommarjobbare: "Kul jobb ? men gärna högre lön" 

ALINGSÅS: Okej lön, men den hade gärna fått vara lite högre. Det tycker Tobias och Fredrik, två av årets sommarjobbare i kommunens tjänst..

YA - 21 aug 14 kl. 15:38

Sommarjobbare blev klämd i köksvagn

En 17-årig sommarjobbare fick tre fingrar i kläm i en lyftvagn när hon arbetade på ett av kommunens äldreboenden. Hon fick inga allvarliga skador, men incidenten har fått kommunen att se över sina rutiner.
Det var den 5 augusti som flickan klämde fingrarna i remdriften till en lyftvagn när hon arbetade i köket på äldreboendet.

Kristianstadsbladet - 16 feb 18 kl. 00:01

Åhus Beach söker 400 sommarjobbare

Sugen på sommarjobb? Då ska du läsa det här. Åhus Beach AB är en av kommunens största arbetsgivare under sommaren och söker nu sommarjobbare.

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 13 kl. 13:43

Gelleråsen hoppar av STCC

I lördags vann Karlskoga-föraren Thed Björk årets STCC-serie i överlägsen stil. På tisdagen kom beskedet att Björks hemmabana Gelleråsen hoppar av STCC inför 2014, något styrelsen för Karlskoga motorstadion/Gelleråsen meddelat i ett brev till STCC AB. ?

Trelleborgs Allehanda - 10 sep 13 kl. 13:43

Gelleråsen hoppar av STCC


I lördags vann Karlskoga-föraren Thed Björk årets STCC-serie i överlägsen stil. I dag kom beskedet att Björks hemmabana Gelleråsen hoppar av STCC inför 2014, något styrelsen för Karlskoga motorstadion/Gelleråsen meddelat i ett brev till STCC AB. - Vi har informerat om att vi inte kommer att ansöka om att köra STCC 2014 i sin nuvarande form, säger Mike Luff, vd för Gelleråsen.

Expressen - 10 sep 13 kl. 13:47

Gelleråsen hoppar av STCC inför 2014

STOCKHOLM. I lördags vann Karlskoga-föraren Thed Björk årets STCC-serie i överlägsen stil. På tisdagen kom beskedet att Björks hemmabana Gelleråsen hoppar av STCC inför 2014, något styrelsen för Karlskoga motorstadion/Gelleråsen meddelat i ett brev till STCC AB.

Kristianstadsbladet - 10 sep 13 kl. 13:43

Gelleråsen hoppar av STCC


I lördags vann Karlskoga-föraren Thed Björk årets STCC-serie i överlägsen stil. I dag kom beskedet att Björks hemmabana Gelleråsen hoppar av STCC inför 2014, något styrelsen för Karlskoga motorstadion/Gelleråsen meddelat i ett brev till STCC AB. - Vi har informerat om att vi inte kommer att ansöka om att köra STCC 2014 i sin nuvarande form, säger Mike Luff, vd för Gelleråsen.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Sabotage kan ligga bakom kollapsad hoppborg

Sladdarna till två av pumparna, som fyller hoppborgen med luft, hade dragits ut. Fyra barn skadades lindrigt i samband med tisdagskvällens olycka på Kiviks marknad..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Misshandlad kvinna fick kniv mot halsen – dödshotades

Kvinnan fick veta att hon skulle dödas samtidigt som mannen satte en kniv mot halsen. Hon blev även misshandlad. Nu åtalas en man misstänkt för misshandel och grovt olaga hot.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Överklagat: Brutalt kennelrånet vidare till hovrätten

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Misshandel: Ung man illa slagen av flera män

En man i 20-årsåldern blev på tisdagskvällen misshandlad av flera personer. Mannens skador beskrivs som allvarliga. Polisen söker nu vittnen till händelsen.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Osäker framtid för tidigare IFK-tränaren: ”Måste fram mat på bordet”

Det har gått snart fyra månader sedan Kenneth Andersson överraskande fick lämna sitt tränaruppdrag från IFK Ystad med ett år kvar på kontraktet. Fortfarande har han inte gjort klart med någon ny klubb och yrkeslivet är ovisst. – Än så länge sitter jag lugnt i båten.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Kulturchefen har sagt upp sig –

Pernilla Tomasson lämnar sin tjänst som kultur- och bibliotekschef på Bromölla kommun. Det betyder att sex höga chefer drygt 3,5 månader. .

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Åhusmiljardären om cancern: ”Behövde förbereda mig på det värsta”

Techmiljardären Henrik Persson Ekdahl från Åhus diagnostiserades med cancer. Han förberedde sig på att dö – och berättade det först inte för någon. – Jag började tänka att jag skulle missa barnens första dejt och deras student.

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Hoppborgen undersökt av polisen: ”Inte jättevanligt”

Polisen har genomfört en teknisk undersökning av den hoppborg som kollapsade på Kiviks marknad på tisdags kvällen. Resultatet av undersökningen är dock inte klar. De fyra barn som föll i olyckan uppges alla vara lindrigt skadade..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Säljer mer groggvirke efter Systembolagets flytt

Flytten av Systembolaget i Hässleholm har inte inneburit någon systemkollaps. Tvärtom upplevs allt ha blivit bättre. – Allt har gått fantastiskt bra, säger Systembolagets butikschef Ola Martinsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.