SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 18 July, 05:01

SmålandsPosten - 11 jul 19 kl. 11:19

Medborgarscen får pengar till utvecklingRegionteaterns Medborgarscen får 450 000 kronor i bidrag från Statens kulturråd. Flera andra projektansökningar från Kronoberg får också pengar..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Medborgarscen, Statens, Kronoberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medborgarscenfår , pengartill , utveckling
YLE - 15 okt 14 kl. 03:52

Bristen på forskning och utveckling kan hota Finlands ekonomi

Finland satsar inte på forskning och utveckling på samma sätt som förr. Både staten och företagen har skurit ner på sina anslag på grund av de dåliga ekonomiska tiderna. Snart går var tredje doktor utan arbete.

YLE - 02 feb 16 kl. 09:13

Mindre pengar för utveckling i Österbotten

Det blev mindre pengar för NTM-centralen i Österbotten. År 2015 fick man 90 miljoner för utveckling när man år 2014 fick 104 miljoner. År 2015 beviljades Österbottens NTM-centrals område 90 miljoner euro för utveckling.

BT - 23 dec 11 kl. 10:31

Ansvar och utveckling gäller för Säs

I ett debattinlägg i BT anklagar företrädarna för allianspartierna, med Ann- Christine Simonsson (C) i spetsen, S, MP och V för att inte hålla våra vallöften. Vi vill vara tydliga med att det inte stämmer. När det gäller ambulanssjukvården finns det under kommande år mer pengar men det behövs också ett nytt sätt att arbeta.

Skånskan - 26 jan 19 kl. 15:00

Får pengar till skejthall

STEHAG Det rasslar till för Frisksportarklubben Tor i Stehag. Nu får man en fin utdelning av EU-pengar till bygget av en ny skejthall i byn.Nästan en halv miljon kronor blir det i bidrag efter föreningens ansökan om stöd till projektet ”Stehag – Byautveckling via skateboard”.

SmålandsPosten - 20 nov 13 kl. 06:18

Alvesta Utveckling AB ska avvecklas

Efter en stunds diskussion och därefter votering, så beslutade kommunfullmäktige i går kväll att avveckla bolaget Alvesta Utveckling AB. Som Smålandsposten tidigare berättat finns det olika syn på Alvesta Utveckling AB. Medan den politiska majoritetens uppfattning är att det kommunägda bolaget ska avvecklas eftersom detta skulle ge effektivitetsvinster, så är oppositionen av annan åsikt.

Sydsvenskan - 23 jun 11 kl. 06:30

Pressad ledning lovar bättre resultat "Aktie­kursens utveckling är hemsk"

Obducats ledning lovade att bolaget ska nå break-even nästa år, men fick ändå utstå många kritiska frågor på gårdagens årsstämma. Och revisorn kunde inte tillstyrka att resultat- och balansräkning fastställdes. "Hemskt!

HBL - 10 apr 13 kl. 06:00

Svenska kulturfonden delar ut pengar

De regionala fonderna, Nylands svenska kulturfond, Åbolands svenska kulturfond (inkluderar Åland), Österbottens svenska kulturfond och Svenska Österbottens kulturfond, delar i år ut 3,4 miljoner euro i understöd till lokala och regionala aktörer. Nyland svenska kulturfond delar ut 1,4 miljoner euro. Samtidigt delar man  också ut fyra olika regionala priser.

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 15:17

”Alla sa att vi inte borde göra det – men vi gjorde det ändå” PostNord diskuterar teknisk utveckling

PostNord vill vara det mest framträdande logistikföretaget inom teknisk utveckling. De blandar stabilitet med det lite lätt rebelliska. ”Vi började med konsumenttelefoner och alla sa att vi inte borde göra det – men vi gjorde det ändå!

Sydsvenskan - 28 okt 13 kl. 06:30

?Mer media för mindre pengar.?

Daniel Suhonen är chef för Katalys ? ett institut för facklig idéutveckling, författare, Malmöbo.Har vi råd att tänka?

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 14:04

För fortsatt utveckling

Foto: Bosse Nilsson
Imorgon söndag den 14 september står Kristianstad, Skåne och Sverige inför ett vägval. En röst på Nya Moderaterna är en röst för fler jobb. Vi moderater vill att över fem miljoner människor ska ha ett jobb att gå till år 2020.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - just nu

65 år

SmålandsPosten - just nu

”Jag gillar att se utveckling”

Kunskap och utveckling har varit en röd tråd genom Leif Einarssons liv. Framför allt är det genom andras utveckling han har hittat arbetsglädjen i sitt yrkesliv. Nu är han pensionär och lägger sin energi på att få trädgården i blomning..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Farligt med falsk folklighet

Teveprofessorn i kriminologi Leif GW Persson har orsakat ett litet sommaroväder genom sina kommentarer apropå debatten kring den häktade rapparen ASAP Rocky. Persson luftade misstanken att åklagaren i fallet drevs av ”lust att sätta sig själv på kändiskartan”. Som belägg har han bland annat pekat på dennes klädsel; den manlige åklagarens örhänge och val av kavaj..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Eskalerande EU-övervakning

Europeiska Unionen har alltmer kommit att förknippas med övervakning och kontroll. Denna utveckling har tydligtvis blivit självförstärkande och perspektivlös – när snöbollen väl satts i rullning fortsätter den att växa av sig själv..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Stor polisinsats i Forsheda

Allmänheten uppmanades av polisen att hålla sig inomhus .

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Bil i krock med älg på väg 23

Jägare söker nu efter älgen som försvann vidare efter krocken. .

SmålandsPosten - 6 timmar sedan

Louise Hoffsten fixar fotstamp, handklapp och skratt

Förra årets medverkan i ”Så mycket bättre” följdes av en stor konserthusturné under våren. Den följs nu av en turné i lite avskalat format bestående av två gitarrer, bas och munspel. Besök på Tyrolen?

SmålandsPosten - 6 timmar sedan

Äbo tänkte om – höjde standarden

På onsdagen var det häng i nya tvättstugan. Fika med fräscha maskiner..

SmålandsPosten - 7 timmar sedan

Grannar överklagar nya Blåsippan

Detaljplanen som bäddar för Ikea of Swedens utbyggnad blir nu ett fall för mark- och miljödomstolen. .

SmålandsPosten - 7 timmar sedan

Vård: Multiresistent bakterie på sjukhusOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.