DI > Ekonomi

Sunday, 21 July, 15:04

DI - 11 jul 19 kl. 11:33

Bitcoin rasar efter Fed-oro över kryptovalutaBitcoin tappar mer än tio procent sedan Fed-ordförande Jerome Powell uttryckt oro över Facebooks kryptovaluta Libra..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fed, Jerome Powell, Facebooks, Libra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bitcoin, rasarefter , Fed-oroöver , kryptovaluta
Dagens PS - 28 dec 17 kl. 07:53

Bitcoin faller på oro för nedläggning i Sydkorea

Bitcoin tappade 9 procent under torsdagsmorgonen på uppgifter om att Sydkorea överväger en potentiell nedläggning av vissa kryptovalutabörser, rapporterar Bloomberg News. Sydkorea är en av världens främsta handelsplatser för kryptovalutor. Totalt står landet för en femtedel av den globala handeln.

VA - 11 jul 19 kl. 11:53

Bitcoin rasar efter Fed-oro över Libra

Jerome Powell uttryckte oro över Facebooks kryptovaluta Libra. .

PrivataAffärer - 28 dec 17 kl. 08:27

Ny kryptovaluta på väg upp när bitcoin rasar

Samtidigt som bitcoin tappar stiger ripple 20 procent efter nya kopplingar till japanska kreditkortsföretag och är nu den tredje största kryptovaluta sett till marknadsvärde. Det rapporterar CNBC....

E24 - 13 jul 15 kl. 11:34

Bitcoin rasar efter uppgörelsen

Den virtuella kryptovalutan bitcoin har på senare tid gynnats av oro i Grekland. Nu när ett avtal nåtts mellan Europa och Grekland sjunker värdet på en bitcoin 9 procent till 282 dollar, cirka 2383 kronor, rapporterar Dagens Industri..

Expressen - 03 jan 18 kl. 15:17

Kriminella dumpar Bitcoin - för ny kryptovaluta

Kriminella vänder kryptovalutan Bitcoin ryggen rapporterar Bloomberg News. Nya valutor, designade för att undvika spårning, lockar i stället lagbrytare i större grad.  "Monero, ethereum och Zcash blir allt populärare inom den undre världen", rapporterade Europol i höstas..

DI - 04 jun 13 kl. 22:12

USA-börser: Nedåt efter Fed-oro

USA-börserna backade på tisdagen, efter en volatil handelsdag. En tilltagande oro för när Fed kan tänkas trappa ned på tillgångsköpen tyngde sentimentet, efter att företrädare för Goldman Sachs och Deutsche Bank sagt att det kan ske redan efter sommaren..

Affärsvärlden - 05 jun 13 kl. 07:28

Fed-oro tyngde på Wall Street

USA-börserna backade på tisdagen, efter en volatil handelsdag. En tilltagande oro för när Fed kan tänkas trappa ned på tillgångsköpen tyngde sentimentet, efter att företrädare för Goldman Sachs och Deutsche Bank sagt att det kan ske redan efter sommaren..

Affärsvärlden - 01 nov 13 kl. 07:36

Fed-oro sänkte Wall Street

New York-börserna tappade mark på torsdagen efter att ha spenderat större delen av dagen kring nollstrecket. Oro kring onsdagens Fed-besked bromsade börsutvecklingen..

PrivataAffärer - 01 nov 13 kl. 08:00

Fed-oro på Wall Street

New York-börserna tappade mark på torsdagen efter att ha spenderat större delen av dagen kring nollstrecket. Oro kring onsdagens Fed-besked bromsade börsutvecklingen....

Trelleborgs Allehanda - 12 dec 13 kl. 04:40

Fed-oro dämpar börserna i Asien


Tokyobörsen hade fallit med 1,6 procent vid torsdagens lunchuppehåll medan det bredare Topixindex gått ned med 1,0 procent. Ny oro för att centralbanken Fed ska sluta stimulera den amerikanska ekonomin dämpade börserna i Asien.Seoulbörsens Kospi-index föll med 0,5 procent, medan Taiwanbörsens Weighted-index gick ned med 0,8 procent.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Abes block mot seger i japanska valet

Japans premiärminister Shinzo Abes block ser ut att behålla sin majoritet i det japanska valet till överhuset. Han kan då bli den som har innehaft posten längst i landet..

DI - 2 timmar sedan

Kassakris för Lernia – kan tvingas be staten om pengar

På grund av Arbetsförmedlingens besparingar riskerar statligt ägda Lernia att behöva ta in bidrag från staten, enligt uppgifter till Di. Samtidigt använder myndigheten inte de ekonomiska resurser som finns att tillgå..

DI - 2 timmar sedan

Rekordfå inskrivna på Arbetsförmedlingen

Antalet inskrivna på Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsutbildning och stöd och matchning har inte varit så låga sedan verksamheternas begynnelse. Samtidigt använder myndigheten inte upp de resurser som finns att tillgå från M/KD-budgeten. .

DI - 4 timmar sedan

Nya protester i Hongkong – stora avspärrningar

Polisen i Hongkong har spärrat av stora delar av staden då nya protester har tagit fart. Tusentals demonstranter har samlats för att tåga genom ett stort affärsområde i stadens centrala delar..

DI - 4 timmar sedan

Iran: Besättningsmännen på Stena Impero är vid god hälsa

Iran uppger att besättningsmännen på det beslagtagna fartyget Stena Impero är vid god vigör. Men än syns ingen lösning på konflikten, som trappat upp spänningarna i Persiska viken..

DI - 5 timmar sedan

50 år efter månfärden – svenska bolag ska hjälpa Nasa till Mars

I helgen är det 50 år sedan Neil Armstrong tog de första stegen på månen. När rymdvärlden nu planerar att sätta människan på nästa himlakropp – Mars – är flera svenska företag inblandade. ”Jag tror att vi kan vara på Mars på 2030-talet”, säger Mia Caderas på OHB Sweden som just nu samarbetar med Nasa och Esa..

DI - 6 timmar sedan

Storbritannien vänder sig till FN – anklagar Iran

Storbritannien säger i ett brev till FN:s säkerhetsråd att Iran bröt mot gällande lagar när ett brittiskflaggat fartyg beslagtogs..

DI - 6 timmar sedan

Karriärcoachen: Så lyckas du med karriärbytet

Har semestern fått dig att omvärdera ditt jobb? Om tanken på att gå tillbaka till samma arbetsplats efter ledigheten inte lockar gäller det att lägga upp en strategi. Karriärcoachen Viveka Andersson ger konkreta råd om hur du bäst kommer vidare i karriären, och använder semestern till att ta första steget..

DI - 17 timmar sedan

Succéskådisen om nya rollen i filmen Quick: ”Hittepå-figur”

Dramatenskådespelaren Jonas Karlsson spelar framlidne Hannes Råstam, vars grävande journalistik ledde till Thomas Quicks frikännande, i den nya långfilmen Quick.   Därefter står Godot, en musikalfilm och regidebut på tur..

DI - 17 timmar sedan

Elbolag kritiseras för dålig prisinformation

Konsumentverket har granskat 13 elbolags hemsidor. Samtliga kritiseras för otydlig prisinformation – och nu kräver myndigheten åtgärder, skriver Dagens Nyheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.