Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 16 July, 20:23

Nyan - 11 jul 19 kl. 11:25

Danskväll blir rockfestival på FöglöPå lördag är det dags för skärgårdsfestivalen Lillängö Rock – en minifestival på Föglö. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Föglö, Lillängö Rock

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danskvällblir , rockfestival, Föglö

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Partiell månförmörkelse kan ses natten till ondsag

Natten mellan tisdag 16.7 och onsdag 17.7 kan en partiell månförmörkelse ses i Finland.

Nyan - 2 timmar sedan

Inga besvär mot Dennis och Macke

Inga besvär har Ålands förvaltningsdomstol tagit emot angående byggnadsnämndens beslut från den 4 juni i år. Beslutet gällde de områden som byggnadsnämnden gett grönt ljus till Dennis och Macke ab att riva och bygga nytt. Besvärstiden gick ut på fredagen.

Nyan - 3 timmar sedan

Simbilen på väg till Åland

Folkhälsans simbil är på väg till Åland igen. Från och med söndag 21 juli till onsdag 24 juli kommer simbilen att besöka stränder på Åland där det pågår simskolor och även gästa Sjödagarna. – Målet med Folkhälsans simbil är att uppmuntra barn och vuxna i alla åldrar att våga hjälpa varandra, sägs i ett pressmeddelande.

Nyan - 4 timmar sedan

Från Drottninggatan till Jomala gård

Magnus Stark är sedan maj vd för Ålands hushållningssällskap. .

Nyan - 5 timmar sedan

Övergräddade bullar orsakade larm

På tisdagseftermiddagen fick Alarmcentralen in ett automatalarm från Skogsgläntans dagis i Saltvik. Räddningsinspektör Thomas Mattsson meddelar att övergräddade bullar satt i gång brandlarmet och att det inte handlade om någon brand. Västra Saltviks FBK kunde återställa larmet och åka vidare.

Nyan - 6 timmar sedan

Stor folkdansfestival på Åland

I kväll drar folkdansfestivalen ÅLEK 2019 i gång på Åland. 250 stycken nordiska folkdansare har samlats på Åland för att dansa och visa upp traditionell folkdans.
Den årliga folkdans- och folkmusikfestivalen Nordlek ordnas var tredje år i ett mindre land eller region och i år är det första gången som festivalen hålls på Åland.

Nyan - 8 timmar sedan

Förlorad kunskap lärs ut på Kobba klintar

Rep är grundstenen till hela vår civilisation. Så beskriver repexperten och hantverkaren Mikko Snellman reptillverkningens historiska betydelse. .

Nyan - 9 timmar sedan

Landslagstränare på IFK-besök

FOTBOLL. Juha Malinen är en av Finlands mest erfarna tränare, med uppdrag i både finska ligan och nu i U21-landslaget. Under söndagen och måndagen besökte han Åland och IFK Mariehamn.

Nyan - 10 timmar sedan

Ännu ingen misstänkt i utredning om sexköp

Som Nya Åland rapporterade om i torsdags utreder polisen ett ärende som rubriceras som köp av sexuella tjänster av ung person. .

Nyan - 11 timmar sedan

Åtal att vänta om asfaltsdumpning

Den dumpade asfalten i Jomala, som polisen utreder, går sannolikt till åtalsprövning. Ännu väntar polisen på svar av de prover som togs i maj, men utredningen är rubricerad som miljöbrott. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.