DI > Ekonomi

Friday, 19 July, 12:03

DI - 11 jul 19 kl. 11:19

Cibus får godkänt för notering på First North PremierFastighetsbolaget Cibus, listat på Frist North, har av Nasdaq Stockholm godkänts för listning på First North Premier..
Läs mer på DI
Läs mer om:
First North Premier, Cibus, Frist North, Nasdaq Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cibusfår , godkäntför , notering, First, North, Premier
DI - 09 mar 18 kl. 13:11

Efter storaffär: Cibus gör entré på First North

Cibus Nordic Real Estate, som investerat 8 miljarder kronor i fastigheter för matbutiker, listas på First North på fredagen och siktar på en notering på Stockholmsbörsen fortast möjligt. Ambitionen är att ge en direktavkastning på 8 procent..

DI - 24 nov 17 kl. 14:31

ZetaDisplay godkänns för notering på Stockholmsbörsen

ZetaDisplays stamaktier har godkänts för notering på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudmarknad med första handelsdag den 4 december. Stamaktien handlas på marknadsplatsen First North sedan i april 2011. Bolaget har även en preferensaktie som handlas på First North sedan i november 2016.

DI - 05 feb 16 kl. 16:06

Xvivo godkänns för notering

Nasdaq har godkänt Xvivo Perfusions ansökan om notering på First North Premier. Första dag för handel blir den 8 februari. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 02 jun 17 kl. 17:39

Bolag godkänt för listning på First North

Zaplox, som är verksamt inom mobila nyckeltjänster, har godkänts för notering på First North. Första dag för handel i bolagets aktier beräknas bli 8 juni. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 29 okt 18 kl. 11:07

Cibus vd lämnar bolaget – ersätts av styrelseledamot

First North-noterade Cibus Nordic Real Estates vd Lisa Dominguez Flodin har kommit överens med bolagets styrelse om att lämna bolaget..

DI - 22 maj 19 kl. 17:58

Storägare vill sälja merparten av innehavet i Cibus

Fastighetsbolaget Cibus största ägare SFC Holding vill avyttra merparten av sitt innehav i det First North-listade bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande från Pareto Securities som anlitats för att hantera försäljningen..

Affärsvärlden - 30 jun 17 kl. 07:15

Då börjar Cimco Marine handlas på First North

Bolaget har fått sin ansökan om notering på Nasdaq First North godkänd och börjar handlas på First North den 4 juli..

DI - 28 mar 18 kl. 10:15

Stendörren har godkänts för notering på Nasdaq Stockholm

Nasdaq Stockholms bolagskommitté har godkänt att Stendörren Fastigheter AB (publ):s (”Stendörren”) B-aktier upptas till handel på Nasdaq Stockholms huvudlista. Godkännandet är villkorat av att sedvanliga villkor uppfylls, däribland att ett prospekt godkänns och registreras av Finansinspektionen. Sista dag för handel på Nasdaq First North Premier är beräknad till måndagen den 9 april 2018 och första dag för handel på Nasdaq Stockholm är planerad till tisdag den 10 april 2018..

DI - 27 maj 14 kl. 11:42

Akelius notering spikad

Akelius styrelse har ansökt och erhållit godkännande om notering av bolagets preferensaktier på Nasdaq OMX First North med start den 5 juni..

DI - 25 jun 14 kl. 08:18

Nicoccino in på First North

Nicoccino Holding har godkänts för notering på First North och handeln startar den 27 juni 2014, under kortnamnet NICO..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Japan: Sydkorea måste återuppbygga förtroendet

Sydkorea måste återuppbygga sitt förtroende hos Japan för att diskussionerna länderna i mellan ska kunna fortsätta..

DI - 10 minuter sedan

12.00: Upp till bevis – hör Autolivs vd om rapporten

Klockan 12.00 är det dags för Autoliv att släppa sin kvartalsrapport. Di TV direktsänder en intervju med vd Mikael Bratt..

DI - 30 minuter sedan

Högre omsättning men lägre resultat för Bravida

Installationsbolaget Bravida ökade omsättningen på årsbasis under det andra kvartalet. Rörelseresultatet och rörelsemarginalen minskade dock jämfört med motsvarande period 22018..

DI - 30 minuter sedan

Gymkedjan vinstvarnar – omställningskostnader tynger

Actic meddelar att omställningskostnader kommer att belasta andra kvartalet och preliminärt uppgår rörelseresultatet till cirka 0 miljoner kronor under kvartalet, jämfört med cirka 20 miljoner motsvarande kvartal i fjol. Nettoomsättningen under det andra kvartalet bedöms vara i linje med föregående år..

DI - 45 minuter sedan

Rapportrally för börsstjärnan – så var fredagens rapporter

Rapportfloden forsade vidare med full kraft under fredagen och delårsskörden fortsatte att bjuda på kraftiga kursreaktioner. Di har sammanfattat höjdpunkterna ur morgonens kvartalsrapporter. .

DI - 1 timme sedan

Bolidens vd tankar aktier i kursfallet

Bolidens vd Mikael Staffas har efter fredagens halvårsrapport köpt 3.000 aktier i gruvbolaget för drygt 0,6 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

DI - 1 timme sedan

Glödheta skogen svalnar

Vinsten faller för skogsjätten Stora Enso, visar halvårsrapporten. Osäkerheten kring skogskonjunkturen tilltar och bolaget utökar därför sitt besparingsprogram. Aktien är lågt värderad men priserna på skogsprodukter är under press..

DI - 1 timme sedan

500 procent upp – nu rasar kursraketen mystiskt

I fredagshandeln är aktien ner omkring 15 procent under väldigt stor omsättning. Aktien har exempelvis omsatt mer pengar än storbolag som Telia, Sandvik och Assa Abloy hittills i handeln. Spectracure har sin bakgrund i Lunds universitets och fokuserar på cancer­­­behandlingar med medicin­­tekniska system med laserljus­­källor och foto­reaktiva läkemedel..

DI - 1 timme sedan

Sverige och Storbritannien i samarbete om nytt stridsflyg

Regeringen har beslutat att inleda ett samarbete med Storbritannien kring utvecklingen av ett nytt stridsflyg. Ett avtal har nu undertecknats av Sveriges och Storbritanniens försvarsministrar. Det rapporterar SVT.

DI - 2 timmar sedan

Köpråden haglar över Volvo efter rapportfallet i går

AB Volvo backade under rapportdagen på torsdagen men tar igen en stor del av den nedgången i fredagshandeln. Flera analytiker är fortsatt positiva till aktien och Nordea går i spetsen – aktien ska upp till 200 kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.