DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 17:39

DI - 11 jul 19 kl. 11:12

Experten: ”De som inte är på tårna kommer inte klara sig”Lager 157 gör alla rätt i hur de säljer kläder på en krisande marknad, det menar Emma Hernell, vice vd på HUI, Handels undersökningsinstitut.  ”De som inte är tillräckligt på tårna kommer inte klara sig”, säger Emma Hernell. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Emma Hernell, HUI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ExpertenDe som inte är på , tårnakommer inte , klara sig
Expressen - 16 jul 13 kl. 11:05

Nya uppgifterna: Kan klara sig med varning

Dopingbeskeden rörde upp en storm i idrottsvärlden. Men enligt experten Mats Garle kan både Asafa Powell och Sherone Simpson vara tillbaka på löparbanan inom kort. De jamaicanska sprintstjärnorna kan till och med komma undan avstängning.

SN - 16 mar 16 kl. 14:39

Experten: Vanligt att de fastnar och dör

Hjorten som räddades av Björn Fiander hade tur. Oftast hittas inte djuret i tid och går en plågsam död till mötes. – Den här kommer säkert att klara sig, säger experten Anders Nilsson..

SVT - 28 aug 18 kl. 18:19

Experten: Välja ny häst ger fler frågetecken

Peder Fredricson får klara sig utan guldhästen All In i VM i september. – Att välja en ny häst innebär ju lite fler frågetecken för ekipaget tillsammans, säger SVT-experten Lotta Björe.

BT - 16 nov 18 kl. 05:00

Experten om Amazon: ”Dissa inte en sådan marknadsplats”

Hur kommer e-handeln påverkas av Amazons intåg? Det var den stora frågan när e-handelsexperten Arne B. Andersson ställde sig på scenen på Teko:s utbildningsdag under torsdagen.

YA - 17 jun 16 kl. 03:00

Experten hyllar trädgården

Humlor, bin och fjärilar har fått svårare att klara sig i odlingslandskapet där blommor lyser med sin frånvaro. Det slår Göran Holmström, expert på humlor och bin, fast..

SvD - 21 jan 17 kl. 11:48

Experten tipsar: Så klarar du årets fattigaste period

Det är årets fattigaste period och flera dagar kvar innan lönen kommer. Men det finns sätt att klara sig. Privatekonomer tipsar om köpstopp och knytkalas..

NSD - 17 dec 17 kl. 16:40

Experten om framtiden för handeln: "Finns stora möjligheter"

Tillvaron är tuff – och alla kommer förmodligen inte att klara sig..

SR - 10 okt 18 kl. 15:10

Experten: ”En kvinna skulle mycket väl klara sig i F1”

Radiosportens expert Fredrik af Petersen välkomnar den nya racingklassen..

BT - 31 dec 14 kl. 11:07

Experten: Vänta inte till tolvslaget

När raketerna smattrar korkar vi upp champagnen. Fel, anser dryckesexperten Anders Öhman, som tipsar om att servera bubblet redan när gästerna anländer. - Jag brukar rekommendera att om man ska dricka champagne ska man gärna starta med den eller ha den till maten.

Expressen - 24 sep 17 kl. 17:40

Experten: Här blir de blåsta på 2-1

Hammarby skulle ha fått sitt 2-1-mål godkänt.Det menar C More:s experter – och hävdar att Jonas Olsson filmade till sig en frispark på en hörna.– Roligt han säger att han får allt emot sig i straffområdet.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen på rött – blodig rapportdag för Ericsson

Det blev rejäla ras för flera rapporterande OMXS30-bolag på onsdagen, där Ericsson, Alfa Laval, Getinge och Swedbank tog de tyngsta smällarna. Med några minuter kvart till stängning gick börsens huvudindex mot tydliga nedgångar..

DI - 15 minuter sedan

Juniraset tog Sandvik på sängen – ser få tecken på ljusning

Sandviks realtidsindikator på konjunkturen, försäljning av skär, blinkar rött och vd:n Björn Rosengren ser inte mycket som pekar på att det blir så mycket bättre framöver.  Verkstadsbolagets reaktion är att sätta beredskapsplanerna i sjön och sparka 2.000 anställda.

DI - 30 minuter sedan

ChromoGenics företrädesemission övertecknad

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, KANADA, AUSTRALIEN, NYA ZEELAND, HONGKONG, JAPAN, SYDKOREA, SCHWEIZ, SINGAPORE ELLER SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

DI - 30 minuter sedan

Sobi tystar kritikerna – låg värdering lockar

Det har funnits gott om tvivlare – och Sobi gav dessa svar på tal med onsdagens rapport. Läkemedelsbolaget är tydligt på väg att bredda intäktsbasen. Dessutom är aktien lågt värderad..

DI - 30 minuter sedan

Intäkterna i fokus när Nordea bekänner färg i andra kvartalet

Nordeas intäkter kommer att vara i fokus när den nordiska storbanken släpper siffrorna för det andra kvartalet. Det framhåller analytiker i kommentarer som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av inför torsdagsmorgonens bankrapport..

DI - 45 minuter sedan

Hon ger politisk balans i ett fragmenterat EU

LEDARE. Det var med knapp marginal som Ursula von der Leyen i tisdags kväll blev vald till EU-kommissionens ordförande. 383 röster för, nio mer än vad som krävdes för att den fram tills nyligen tyska försvarsministern skulle ha stöd från en absolut majoritet av Europaparlamentets ledamöter..

DI - 1 timme sedan

Wall Street: Qualcomm upp efter framgång i överklagande

De ledande börserna i New York var nära oförändrade i den inledande onsdagshandeln. På tisdagskvällen sade Donald Trump att ytterligare tullar kan komma på kinesiska importerade varor då Kina "har svikit USA" genom att inte köpa amerikanska jordbruksprodukter..

DI - 1 timme sedan

Räntor & valutor: Sjunkande räntor efter nya tullhot från Trump

Europeiska statspappersräntor sjönk 2-5 punkter på onsdagen i spåren av en nedgång i USA-räntor efter europeisk stängning på tisdagen. Euron handlades samtidigt nära oförändrat mot dollarn..

DI - 1 timme sedan

USA: Lager av råolja minskade mer än väntat förra veckan

De amerikanska råoljelagren minskade med 3,1 miljoner fat i förra veckan, mer än prognosen enligt Reuters på minus 2,7 miljoner fat. Det visar data från det amerikanska energidepartementet, DOE..

DI - 1 timme sedan

CNBC: Flera aktörer har visat intresse för Ebays Stubhub

Flera aktörer har visat intresse för att förvärva Ebays biljettförsäljningstjänst Stubhub, rapporterar CNBC med hänvisning till källor. Ebays aktie lyfte på uppgifterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.