Skånskan > Opinion

Tuesday, 16 July, 20:15

Skånskan - 11 jul 19 kl. 11:02

Stulen mobil spårades till bostad i HöörHÖÖR En bestulen Iphoneägare i Höör lyckades under onsdagen spåra upp och få tillbaka sin mobil med hjälp av en polispatrull.En 44-årig kvinna handlade vid 09.50-tiden på onsdagen på Ica Supermarket i Höör.
Hon förvarade sin mobiltelefon i kundvagnen – och glömde den där när hon lämnade tillbaka vagnen.
Redan efter någon minut märkte hon att mobilen var borta, men när hon återände till kundvagnen fanns ingen telefon kvar.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Höör, HÖÖR En, Iphoneägare, Ica Supermarket, Hitta, Iphone, Ica, Appledator, Iphonen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stulen, mobil, spåradestill , bostadi , Höör
Kristianstadsbladet - 12 jan 14 kl. 19:45

Stulen mobil ledde till misstänkt


En man kunde gripas på söndagskvällen, efter att en stulen mobiltelefon via dess gps kunde spåras till hans bostad.Mobiltelefonen stals under söndagsmorgonen från en kvinna i 25-årsåldern av en man, som utsatt henne för ett våldtäktsförsök på Nobelvägen i Malmö, uppger Sydsvenskan.Mannens kläder har tagits i beslag och fläckar på dem ska jämföras med jordprover från brottsplatsen..

NT - 12 jan 14 kl. 19:45

Stulen mobil ledde till misstänkt

En man kunde gripas på söndagskvällen, efter att en stulen mobiltelefon via dess gps kunde spåras till hans bostad..

UNT - 12 jan 14 kl. 19:45

Stulen mobil ledde till misstänkt

En man kunde gripas på söndagskvällen, efter att en stulen mobiltelefon via dess gps spårats till hans bostad. Telefonen hade tidigare under söndagen stulits i samband med ett våldtäktsförsök, skriver sydsvenskan.se.

BT - 12 jan 14 kl. 19:47

Stulen mobil ledde till misstänkt

En man kunde gripas på söndagskvällen, efter att en stulen mobiltelefon via dess gps kunde spåras till hans bostad. Mobiltelefonen stals under söndagsmorgonen från en kvinna i 25-årsåldern av en man, som utsatt henne för ett våldtäktsförsök på Nobelvägen i Malmö, uppger Sydsvenskan.Mannens kläder har tagits i beslag och fläckar på dem ska jämföras med jordprover från brottsplatsen..

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 14 kl. 19:48

Stulen mobil ledde till misstänkt

En man kunde gripas på söndagskvällen, efter att en stulen mobiltelefon via dess gps kunde spåras till hans bostad. Mobiltelefonen stals under söndagsmorgonen från en kvinna i 25-årsåldern av en man, som utsatt henne för ett våldtäktsförsök på Nobelvägen i Malmö, uppger Sydsvenskan. Mannens kläder har tagits i beslag och fläckar på dem ska jämföras med jordprover från brottsplatsen..

DN - 12 jan 14 kl. 19:53

Stulen mobil ledde till misstänkt

En man kunde gripas på söndagskvällen, efter att en stulen mobiltelefon via dess gps kunde spåras till hans bostad..

SvD - 12 jan 14 kl. 19:45

Stulen mobil ledde till misstänkt

En man kunde gripas på söndagskvällen, efter att en stulen mobiltelefon via dess gps spårats till hans bostad..

SVT - 12 jan 14 kl. 20:14

Stulen mobil ledde till misstänkt våldtäktsman

En man kunde gripas på söndagskvällen, efter att en stulen mobiltelefon via dess gps kunde spåras till hans bostad..

Helsingborgs Dagblad - 19 apr 15 kl. 19:33

Stulen lastbil spårades via Facebook

På söndagseftermiddagen stoppade polisen en stulen lastbil på E6:an vid Östra Karup. Det var bland annat med hjälp av tips från medlemmar i Facebookgruppen Truckers paradise som lastbilen kunde spåras. En 40-årig man greps..

NSD - 11 jun 16 kl. 14:10

Stulen telefon spårades – polisen slog till

Polisen gjorde under lördagen husrannsakan sedan en stulen mobiltelefon spårats..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Skola brinner

Malmö Under tisdagskvällen inkom ett larm om brand på en skola i Malmö. Det är Gullviksskolan som brinner.Räddningstjänsten är på platsen och jobbar just nu med släckningsarbete.

Skånskan - 1 timme sedan

Bilar i krock med husvagn

Hörby På tisdagskvällen strax efter klockan 19 inkom ett larm om trafikolycka i Hörby. Det är två personbilar som ska ha krockat med med en husvagn.Orsaken är oklar.

Skånskan - 1 timme sedan

Boplats Syd förmedlar i Sjöbo tätort

Sjöbo Boplats Syd, Skånes största bostadsförmedling, förmedlar nu bostäder i Sjöbo. Avtal har skrivits med fastighetsägaren Skånska Viljan 11 som har byggt lägenheter på Silogatan i Sjöbo.Bolaget har byggt 24 hyreslägenheter i två plan på tomten närmast det före detta järnvägshotellet.

Skånskan - 1 timme sedan

Tredje gången gillt i UEM

BORDTENNIS 2017 förlorade han UEM-finalen som sistaårskadett mot ryssen Vladimir Sidorenko. 2018 förlorade han UEM-finalen som förstaårsjunior mot greken Ionnis Sgoropoulus. 2019 blev det tredje gången gillt.

Skånskan - 3 timmar sedan

Flera bilar i trafikolycka

MALMÖ Vid klockan 17 på tisdagen inkom ett larm om trafikolycka på Eriksfältsgatan, Malmö. Räddningstjänsten är på väg till platsen.Orsaken är oklart.

Skånskan - 3 timmar sedan

Hade inte en aning om pengatvätten

Malmö Det var ”Emma från SEB” och ”Malin från Nordea” som ringde. De berättade att det fanns problem med transaktioner på kontot och att det därför var nödvändigt att knappa in siffror på bankdosan för att stoppa dem.
Istället tullades kontona på stora summor som hamnade på den nu åtalade 25-åringens konto, för vidare överföringar.

Skånskan - 3 timmar sedan

Plågade sambo – fick långt straff

Malmö Han slog, bet, knivskar,sparkade, förnedrade och dödshotade sin sambo medan de gemensamma barnen kunde se det.
Nu döms den 35-årige mannen till två år och sex månaders fängelse av Malmö tingsrätt.Det kunde vara allt från svartsjuka till att mannen tyckte att han inte fick dricka sitt kaffe ifred.

Skånskan - 3 timmar sedan

Bilar förstörda i anlagda bränder

lund Fyra bilar brann på två olika platser natten till tisdagen.
Polisen har i nuläget ingen misstänkt för bränderna.Klockan 01.

Skånskan - 4 timmar sedan

Åka till Månen för en dag

lund Apollo 11:s 50-års jubileum firas med en ny visning på Vattenhallens planetarium kallad ”Månar och mindre himlakroppar”.Den 16 juli år 1969 sköts Apollo 11 upp i rymden och fyra dagar senare landade rymdfärjan på Månen. Neil Armstrong och Edwin Aldrin blev de första människorna att sätta fötterna på Månen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Glädje och envishet ger snart färdighet

lund Lov i Lunds aktivitet att lära sig grunderna i nycirkus lockade många till gröningen vid Hubertusgården på tisdagen. Barn och ungdomar fick jonglera och balansera, och de som ville fick en vacker cirkusmålning i ansiktet.Tjejerna Ebba Eriksson och Frida Gredegård, båda elva år, klarade efter lite övning att balansera en tallrik på en pinne.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.