DI > Ekonomi

Tuesday, 16 July, 20:28

DI - 11 jul 19 kl. 10:55

Carnegie: ”Besvärande kostnadsutveckling” för DNBDen norska storbanken DNB:s kostnadsutveckling i det andra kvartalet var besvärande. Det framhåller Carnegie för TDN Finans..
Läs mer på DI
Läs mer om:
DNB, Carnegie, TDN Finans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carnegie, Besvärande, kostnadsutvecklingför , DNB
Nyan - 14 jul 15 kl. 10:48

Danielsson: ”Besvärande”

Vårdö kommuns styrelseordförande Jarl Danielsson har känt till uppgifterna om Andreas Johanssons bakgrund i mindre än en timme, då Nyan når honom. Det var Johansson själv som ringde upp Danielsson och berättade om sin bakgrund. – Han ringde och informerade mig för en liten stund sedan.

Expressen - 26 jun 13 kl. 02:31

Göran Persson: Brist på empati besvärande

Tidigare statsministern Göran Persson kritiserar de svenska regeringspartierna ? även Socialdemokraterna. ?

SR - 31 okt 13 kl. 17:35

Brittisk presskandal besvärande för Cameron

I Storbritannien pågår rättegången mot åtta mediechefer som åtalats för olaglig avlyssning av mobiltelefoner och mutor. Rättegången blir allt mer besvärande för premiärminister David Cameron..

Expressen - 26 feb 15 kl. 21:34

Peter Eriksson: "Är en besvärande situation"

Nu går ännu en tung MP-företrädare till hårt angrepp mot Stefan Löfvens hantering av frågan med Saudi-avtalet. Peter Eriksson, tidigare miljöpartistiskt språkrör, tycker att Stefan Löfven trampade i klaveret när han inledde diskussioner om avtalet innan regeringens linje var spikad. – Det är en besvärande situation, säger Eriksson..

GT - 26 okt 15 kl. 14:35

Leif GW: "Det mest besvärande är snöret"

Polisprofessor Leif GW Persson har tidigare uttryckt oro för hur Lisa Holm-utredningen bedrivs. Nu har han tagit del av beviskedjan mot Nerijus Bilevicius, 35, och är betydligt lugnare. – Det mest besvärande är snöret, säger han..

Kristianstadsbladet - 13 nov 15 kl. 03:00

Ljussken är besvärande med inte en olägenhet

Boende på Skogsvägen anser att ljusskenet från strålkastarna vid konstgräsplanen är besvärande. Miljökontoret gör dock bedömningen att det inte är en olägenhet för människors hälsa..

DN - 08 maj 16 kl. 08:50

Attentat mot journalister besvärande för Erdogan


De hårda domarna mot de förräderiåtalade journalisterna Can Dündar och Erdem Gül har skakat Turkiet. Mordförsöket på Dündar strax innan domen avkunnades har väckt besvärande frågor för regimens talesmän..

SvD - 10 jun 16 kl. 10:06

Besvärande för Folksams stjärna – han borde tala ut

SvD Näringslivs uppgifter kring turerna mellan Folksam Liv och Sak är onekligen besvärande för rörelsens nya stjärna Jens Henriksson. Innan det hela drar iväg allt för mycket åt Swedbankhållet borde Jens Henriksson tala ut kring vad som egentligen skett..

SR - 27 okt 16 kl. 18:50

Nya besvärande uppgifter om paret Clinton

I USA kommer i dag nya besvärande uppgifter om paret Clinton från de mängder av gammal epost som Wikileaks dagligen publicerar..

DN - 20 mar 17 kl. 18:05

Sanna Torén Björling: Besvärande och pinsamma uppgifter för Trump

KOMMENTAR. FBI-chefen James Comey bekräftar att kontakterna mellan Trump och Ryssland undersöks, och att inga bevis finns för att Trump Tower avlyssnats. Uppgifterna är inte förvånande, inte desto mindre är de både besvärande och pinsamma för president Donald Trump..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Sällsynt maktkamp på högsta nivå

Motsättningarna i Sandviks styrelse, som Di kan avslöja inför bolagets halvårsrapport, är ur flera aspekter högintressant. .

DI - 15 minuter sedan

Tungviktarna laddar för strid – gräl om notering i Sandviks styrelse

Sandviks styrelse är splittrad i den viktiga frågan om den anrika stålverksamheten ska bli ett eget börsbolag.  Styrelsemedlemmar med nära koppling till huvudägaren Fredrik Lundberg är tveksamma, enligt källor, och i andra ringhörnan står ordförande Johan Molin och vd Björn Rosengren. ”Det kan bli en kabinettsfråga för Johan Molin”, säger en uppgiftslämnare..

DI - 30 minuter sedan

Feds Robert Kaplan: Motiverat med en ”blygsam, taktisk räntesänkning”

Fed-chefen i Dallas, Robert Kaplan, har sällat sig till skaran Fed-ledamöter som vill se en räntesänkning i juli..

DI - 1 timme sedan

Brant fall för oljepriserna efter signal om Iran-lättnader

Oljepriserna sjönk hastigt på tisdagskvällen svensk tid sedan den amerikanske utrikesministern Mike Pompeo uppgett att Iran kan vara beredda att förhandla om sitt missilprogram..

DI - 45 minuter sedan

Nya tullhot från Trump efter att Kina ”har svikit”

Donald Trump har åter hotat med att införa nya tullar på importerade varor från Kina, rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Data om miljontals bulgarer på vift efter hackerattack

Finansiella data om så många som fem miljoner bulgarer har hackats och kommit på vift. Landets finansminister bad på tisdagen det bulgariska folket om ursäkt för det inträffade, rapporterar Reuters..

DI - 1 timme sedan

Vitvaruleveranser i USA steg i juni

Leveranser av de sex största vitvarukategorierna i USA, AHAM 6, steg med 0,9 procent i juni, jämfört med samma månad föregående år..

DI - 1 timme sedan

Polisen utreds för tjänstefel i jakthärvan

Jaktbrottsmisstänkte industrimannen Karl Hedin avlyssnades av polisen under utredningen. Nu har en förundersökning inletts för att ta reda på om tjänstefel begåtts i samband med detta, skriver tidningen Svensk Jakt..

DI - 1 timme sedan

Därför ska du se upp med sparbolagets aktie

Kurvorna pekar år rätt håll för Avanza Bank men dagens värdering ger inget utrymme för negativa överraskningar.  Aktien är inget för den långsiktiga. .

DI - 1 timme sedan

Blue Apron rusar över 50 procent efter Beyond Meat-avtal

Amerikanska Blue Apron, vars verksamhet är hemleveranser av mat, har tecknat avtal med det kaliforniska köttsubstitutbolaget Beyond Meat. Blue Aprons aktie rusar med över 50 procent på Wall Street..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.