Skånskan > Opinion

Tuesday, 23 July, 15:11

Skånskan - 11 jul 19 kl. 10:47

Musikfesten kan dra igångSVEDALA Svedala är redo.
15 000 musikentusiaster väntas i dagarna tre ta plats på Sommarrocken med dragplåster som Timbuktu, Hoffmaestro och Wilmer X.Strax före lunch på onsdagen var i stort både den lilla och stora scenen på gröningen bakom Naverlönnskolan redo för att ta emot 22 band eller artister. Ljud- och ljustest återstod efter lunch och festivalgeneralen Anna-Sophia Sandström bad scenchefen Jonte Eckhardt att följa traditionen sedan ett antal år tillbaka:
– Glöm nu inte att du måste börja med att spela Rammsteins Engel.
Och han lovade att så skulle det bli.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SVEDALA Svedala, Sommarrocken, Timbuktu, Wilmer, Naverlönnskolan, Anna-Sophia Sandström, Jonte Eckhardt, Rammsteins Engel, Björn Rosenström, Victoria Jellhede, Bajamajorna, Pontus Johansson, Matilda Hansson, Svedalas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Musikfestenkan , dra, igång
Blekinge Läns tidning - 09 apr 19 kl. 12:05

Kända artister lockas till nya musikfesten

Karlshamn ska sättas ännu mer på kartan med den nya musikfesten på Piren. Festen med kändisar på scen ska locka besökare från hela södra Sverige. Målet är 5 000 besökare.

Västerbottens Folkblad - 04 aug 18 kl. 17:29

Musikfesten i Stärkesmark – en familjefest

För trettonde gången arrangerades under lördagen Musikfesten i Stärkesmark. Musik i tolv timmar, marknad och palt stod på schemat. Ute på en åker ned mot sjön i Stärkesmark, Vännäs kommun, arrangeras den traditionella Musikfesten för trettonde gången.

NSD - 06 jul 12 kl. 09:00

Musikfesten, en ny tradition?

Håkan Bjerking, arrangör för nystartade Musikfesten som går av stapeln i Storforsen på lördag. Uppträdande artister är Sanna Nielsen, Amanda Fondell och Mikael Wiehe..

Expressen - 19 jan 13 kl. 10:21

Musikfesten tjuvstartade i natt

GÖTEBORG. I dag intar P3 Guld-galan Scandinavium, men redan i går smygstartade musikfesten på Pustervik. Göteborgarna festade loss och kunde se flera av de nominerade på scen..

Kristianstadsbladet - 31 jul 14 kl. 11:35

Musikfesten står för dörren

Foto: Lars Thulin
För sjätte året i rad anordnas musikfesten i fårahagen i Maglehem. I år har arrangörerna Elsa Hernbrant och Niklas Blomdahl hittat en ny medarrangör i Electronic Massacre.
Maglehemsfestivalen har under några år haft ett samarbete med Kulturföreningen Äntligen men efter förra året gick de skilda vägar.

Sydöstran - 10 maj 16 kl. 13:25

Musikfesten till Fisktorget

Musikfesten i Karlskrona byter scen – i sommar intar man Fisktorget där lokala musiker tolkar storheter som Prince och Monica Zetterlund..

Barometern - 21 maj 16 kl. 06:00

Han fixar musikfesten i Mönsterås

Jan Aldorsson är musikansvarig på bluesfestivalen i Mönsterås och har just nu bråda dagar. Nästa helg är det dags för musikfesten som utger sig för att vara Sveriges trevligaste festival..

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 16 kl. 14:24

Musikfesten har börjat

Efter smygstarten på onsdagskvällen drog Bråvalla i gång på allvar på torsdagen. Tiotusentals besökare är på plats för musikfesten som pågår ända fram till lördag kväll..

YA - 30 jun 16 kl. 14:23

Musikfesten har börjat

Efter smygstarten på onsdagskvällen drog Bråvalla i gång på allvar på torsdagen. Tiotusentals besökare är på plats för musikfesten som pågår ända fram till lördag kväll. E-Type och Frej Larsson var först ut när årets Bråvalla invigdes en dag tidigare än vanligt.

Trelleborgs Allehanda - 30 jun 16 kl. 14:23

Musikfesten har börjat

Efter smygstarten på onsdagskvällen drog Bråvalla i gång på allvar på torsdagen. Tiotusentals besökare är på plats för musikfesten som pågår ända fram till lördag kväll. E-Type och Frej Larsson var först ut när årets Bråvalla invigdes en dag tidigare än vanligt.

Sydöstran - 30 jun 16 kl. 14:23

Musikfesten har börjat

Efter smygstarten på onsdagskvällen drog Bråvalla i gång på allvar på torsdagen. Tiotusentals besökare är på plats för musikfesten som pågår ända fram till lördag kväll. E-Type och Frej Larsson var först ut när årets Bråvalla invigdes en dag tidigare än vanligt.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

Nyanlända placerades i utdömt källarboende

STAFFANSTORP För två år sedan dömdes boendet ut efter miljöförvaltningens inspektion. Malmö stad valde då att bryta kontraktet med hyresvärden. I källarboendet saknades brandskydd och bygglov vilket enligt utvärderingen innebar en risk för människors hälsa.

Skånskan - 3 timmar sedan

Fick bilen stulen

Kävlinge En Löddebo fick sin Toyota stulen natten till tisdagen. Bilen hade stått parkerad utanför bostaden under natten..

Skånskan - 3 timmar sedan

Inbrott i bil på Center Syd

Löddeköpinge Under tio minuter på måndagseftermiddagen lämnades en bil parkerad på Center Syd. När ägaren kom tillbaka klockan 16 hade någon slagit sönder en fönsterruta och tagit en handväska..

Skånskan - 4 timmar sedan

Sommar i P1 slog nytt rekord

Hälften av alla sommarvärdar har haft sina sommarprat i P1 och Sveriges Radio har nu sammanställt antalet lyssningar hittills. Poddlyssningarna slog i år rekord med över 1,6 miljoner lyssnare under vecka 28. Mest lyssnad i direktsändning var terrorexperten Magnus Ranstorp, vars sommarprat sändes den 27 juni, följd av Melodifestivalvinnaren John Lundvik.

Skånskan - 4 timmar sedan

Boris Johnson planerar för seger

Storbritannien Flera ministrar har aviserat att de tänker hoppa av om den favorittippade Boris Johnson väljs till ny premiärminister i Storbritannien under tisdagen.Nuvarande premiärministern Theresa May höll under måndagskvällen ett sista party tillsammans med parlamentsledamöter och ministrar på 10 Downing Streeet, uppger Sky News. Boris Johnson väntas ta över rollen som det Konservativa partiets ledare och premiärministerposten efter May på tisdagen och han antas presentera en ny inrikespolitisk agenda där han ser bortom brexit.

Skånskan - 4 timmar sedan

Smet efter bilkrock

LÖVESTAD Bilisten kom körande på Storgatan i Lövestad när en annan bilist körde ut från en fastighet.
Den senare föraren körde så illa att hen körde på och touchade den mötande bilen.
Föraren stannade dock inte kvar för att reda ut saken utan körde bara vidare.

Skånskan - 6 timmar sedan

84 kvadratmeter stort hus i Sjöbo sålt till nya ägare

Sjöbo Försäljningen av huset på adressen Kaprifolvägen 33 i Sjöbo är nu klar. Nya ägare blir Charlotte Lantz, 53, och Arne Landgren, 57, som köper fastigheten av Lars Peter Borgströms dödsbo. Husets byggår är 1972 och det har en boyta på 84 kvadratmeter.

Skånskan - 9 timmar sedan

Het debatt på nätet efter mindre marknad

SJÖBO Årets upplaga av Sjöbo marknad får både ris och ros i diskussioner i sociala medier. Bland tyckarna finns politiker som tycker att marknaden borde privatiseras.
Men andra politiker vill ha kvar marknaden i kommunal regi.

Skånskan - 9 timmar sedan

Kort stopp för kontanter vid bad

Skurup Efter att kiosken vid Friluftsbadet i Skurup haft två inbrott i helgen, bestämdes att kiosken inte längre skulle ta emot kontanter.
Det skulle endast gå att köpa genom att swisha eller betala med kort. Ett beslut som sedan snabbt drogs tillbaka.

Skånskan - 9 timmar sedan

Handla klimatsmart

Ett viktigt redskap för att samhällets alla sektorer ska bli mer klimatvänliga är upphandling. Här går i mångt och mycket den offentliga sektorn före, då man i sina upphandlingsunderlag kräver fossilfritt, minskade transporter och innovativa lösningar. Region Skåne är en föregångare och har kommit långt i detta arbete, men även andra större kommuner i Skåne är pådrivande för mer klimatanpassade inköp.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.