YA > Nyheter

Friday, 19 July, 06:06

YA - 11 jul 19 kl. 10:41

90-årig kvinna bestulen på kontanter hemmaEn 90-årig kvinna förvarade plånboken i ett skåp hemma. En dag upptäckte hon att 650 kronor i kontanter saknades..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 90-årig, kvinna, bestulen, kontanter, hemma
Kristianstadsbladet - 16 aug 12 kl. 18:31

83-årig kvinna bestulen i butik

En 83-årig kvinna blev bestulen på sin plånbok medan hon handlade på Ica Hövdingen i Broby på torsdagen.
Hon blev bestulen strax före klockan tolv på dagen medan hon gick runt i butiken med en kundvagn. Stölden upptäcktes när hon skulle betala sina varor.

Skånskan - 02 aug 16 kl. 11:49

88-årig kvinna bestulen av okänd besökare

TOMELILLA Den unge mannen var trevlig och fick komma in i bostaden. När han sedan lämnade den 88-åriga kvinnan var även hennes guldklocka och 5 000 kronor i kontanter väck.Det var vid 14-tiden på måndagen som en 88-årig kvinna på Odengatan Tomelilla fick besök av en yngre man.

Helsingborgs Dagblad - 01 jun 12 kl. 14:03

88-årig kvinna bestulen på Citygross

En 88-årig kvinna utsattes för fickstöld när hon vid 10-tiden på fredagen var och handlade på Citygross.Kvinnan hade sin väska på rollatorn när hon gick inne i butiken. När hon skulle betala upptäckte hon plötsligt att väskan var öppen och att plånboken var borta.

Magazin24 - 12 nov 15 kl. 19:17

81-årig kvinna bestulen i hemmet

Grov stöld i lägenhet. Gärningsmannen påstod att han skulle kontrollera elementen.På torsdagseftermiddagen skedde en grov stöld hos en 81-årig kvinna på Bofinkvägen i Hallstahammar.

Skånskan - 05 dec 18 kl. 14:53

94-årig kvinna bestulen i sin egen trapp

En 94-årig kvinna blev strax efter klockan två på onsdagseftermiddagen bestulen på sin börs i sitt eget trapphus.Larmet kom in till polisen 14.11.

Skånskan - 11 dec 15 kl. 17:04

95-årig kvinna bestulen av falsk hemtjänstpersonal

Kävlinge En 95-årig kvinna blev i torsdags förmiddag bestulen av en kvinna som utgav sig för att komma från hemtjänsten.Kvinnan hade ringt en stund tidigare och sagt att hon var från kommunen och skulle kontrollera äldre personers mathållning. Därför ville hon komma hem och prata med den gamla kvinnan.

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 12 kl. 14:20

90-årig kvinna bestulen

En 90-årig kvinna blev på måndagseftermiddagen bestulen på sin plånbok. Hon hade plånboken i sin väska när hon var på Storgatan och upptäckte vid 14.30 att den var borta.

Skånskan - 02 dec 14 kl. 14:35

85-årig kvinna bestulen

En 85-årig kvinna blev på måndagseftermiddagen bestulen på sin plånbok vid Gyllenkroks allé..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

91-årig kvinna bestulen

En 91-årig kvinna har blivit bestulen i sitt hem i centrala Karlstad..

Nerikes Allehanda - 20 mar 15 kl. 20:09

90-årig kvinna bestulen på guldsmycken

En 90-årig kvinna blev någon gång mellan den 16 och 19 mars bestulen på ett antal guldsmycken i sin villa i Hjärsta..

Fler nyheter från YA

YA - 5 minuter sedan

Tv: Se när konstverken väcks till liv

I sin ateljé Galten utanför Löderup har skulptören Göran Hägg samlat sina mekaniska installationer. Se när skulpturerna vaknar till liv!.

YA - 5 minuter sedan

Med full gas in i nästa decennium

Göran Hägg följer inga mallar. Han står inte kvar där man ställer honom och han uppvisar ingen övertro på auktoriteter. Hans konst är en blandning av gamla leksaker, moderna helvetesmaskiner och teknisk innovation.

YA - 5 minuter sedan

Vegokrogen och mötesplatsen har fått en scen

I fjor öppnade vegokrogen och mötesplatsen Tastecelebration Residence i Andrarum. Nu har man också byggt en musikscen. I helgen blir det jazz, och nästa vecka blir det ett soloframträdande med Brainpool- och Roxettekände gitarristen Christoffer Lundqvist..

YA - 5 minuter sedan

Anders Egle: Tjuvlyssnande – en välsignelse för fria fantasier

Dags att skriva krönika igen och jag har absolut inga uppslag. Frågar min gamla mor om hon har någon idé, men det sket sig. – Skriv inte om din gamla mor i alla fall, var hennes enda kommentar..

YA - 5 minuter sedan

Kossorna går ute året runt – nu prisas Bosarps gård

På den böljande naturbetesmarken söder om Blentarp strövar 30 kor och deras kalvar tillsammans med 20 kvigor, en avelstjur och en stut. När Johanna Rasmusson närmar sig på sitt terrängfordon kommer några av dem nyfiket fram och hälsar. Bosarp.

YA - 5 minuter sedan

Brösarpsbo är hjärnan bakom månlandningen

Waloddi Weibull är vida känd för sin matematiska sannolikhetsfördelning med samma namn, åtminstone i ingenjörskretsar. Men att denna Brösarpsbo är mannen bakom månlandningen är det inte många som vet om. .

YA - 5 minuter sedan

Egensinniga Edda med band på hemmaplan

Mitt emellan sin nya, spejsade EP ”Tune of a Crooner” och sitt kommande album så anträder Ystaddottern, sångerskan, låtskrivaren, skådespelaren och musikern Edda Magnason sin hemtrakts tiljor. Lördag kväll så kommer hennes turné med sin coola, obeskrivbara popmusik för ett stopp på Solhällan i Löderup..

YA - 2 timmar sedan

Brand i ställverk - stopp i tågtrafiken

Nedfallen kontaktledning har orsakat stopp i tågtrafiken mellan Hässleholm och Höör. .

YA - 6 timmar sedan

Insändare: Engagemanget finns både på landsbygden och i treklövern

Svar på Carl Bengtsson insändare ”Bristande engagemang sänker landsbygden”, YA 13 juli..

YA - 6 timmar sedan

Insändare: Beklämmande kommentar om upprustning

Med bestörtning läste vi Bengt Göran Svenssons raljanta kommentar till Jea Jonssons insändare om Nato och kapprustningen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.