Skånskan > Nyheter

Friday, 19 July, 05:51

Skånskan - 11 jul 19 kl. 10:40

Gastankstation utsattESLÖV Någon har under natten mellan tisdag och onsdag utsatt gasstationen på Ellingevägen för skadegörelse.
Man har krossat två glasrutor runt stället där man tankar. Kraftbolaget Eon är målsägare..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV Någon, Ellingevägen, Eon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gastankstation, utsatt
GöteborgsPosten - 27 apr 17 kl. 11:57

Nytt område i Göteborg som särskilt utsatt

Tynnered bedöms vara ett särskilt utsatt område i polisens nya rapport om platser där kriminella nätverk har stor påverkan på lokalsamhället. Stadsdelen har tidigare ansetts vara utsatt av polisen men i maj kommer områdets status uppgraderas till särskilt utsatt..

Västerbottens Folkblad - 30 mar 11 kl. 07:52

Umeåkrog utsatt för bedrägeriförsök

UMEÅ Nöjesstället Corona blev under natten mot tisdagen utsatt för ett försök till bedrägeri. UMEÅ Nöjesstället Corona blev under natten mot tisdagen utsatt för ett försök till bedrägeri. En man försökte göra rätt för sig i baren genom att betala ?

Sydsvenskan - 31 mar 11 kl. 06:30

"Utsatt för konspiration"

"Syrien är utsatt för en stor konspiration", sa president Bashar al-Assad i ett tal igår. Det var första gången han visade sig sedan protesterna började för drygt två veckor sedan.
Bashar al-Assad lyfte inte det snart femtio år gamla undantagstillståndet som många hade hoppats på igår.

BT - 07 apr 11 kl. 08:20

Sexåring utsatt för övergrepp av åttaåringar på fritids

En sexåring har blivit utsatt för sexuella övergrepp av flera åttaåriga pojkar på ett fritidshem i Borås. Det uppger P4 Sjuhärad. Enligt områdeschefen för skolan i den aktuella stadsdelen i Borås kommun är det tre pojkar i årskurs två som har utsatt ett barn i förskoleklass för de sexuella övergreppen.

BT - 29 apr 11 kl. 08:09

Christian Olsson efter Sjöbergs avslöjande: "Jag blev aldrig utsatt"

Christian Olsson hade Viljo Nousiainen som tränare från 1994 till 1999. När Patrik Sjöberg, och även Yannick Tregaro och Christian Skaar Thomassen, avslöjade att Nousiainen utnyttjat dem sexuellt väcktes frågan om trestegsstjärnan också var en av de drabbade. I en intervju med Svenska Dagbladet berättar Olsson om sin relation till Nousiainen.

Kristianstadsbladet - 29 apr 11 kl. 10:09

"Jag har aldrig blivit utsatt"

Christian Olsson hade Viljo Nousiainen som tränare från 1994 till 1999. När Patrik Sjöberg, och även Yannick Tregaro och Christian Skaar Thomassen, avslöjade att Nousiainen utnyttjat dem sexuellt väcktes frågan om trestegsstjärnan också var en av de drabbade.
I en intervju med Svenska Dagbladet berättar Olsson om sin relation till Nousiainen.

Magazin24 - 31 okt 11 kl. 07:15

Inger om resan från utsatt till insatt

Inger Larssons livsresa har varit tung och samtidigt har den tagit henne dit hon är i dag. I kväll arrangerar Inger en föreläsning på biblioteket i Hallstahammar. Inger driver företaget ABK-Konsult i Hallstahammar där hon arbetar med personlig utveckling.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Flicka utsatt för exorcism - föräldrar och pastor åtalas

En pappa och en styvmamma åtalas vid Borås tingsrätt på fredagen, misstänkta för en rad övergrepp mot mannens 12-åriga dotter.De ska ha utsatt flickan för allvarliga övergrepp på grund av föreställningen att barnet var en häxa. - Flickan berättar om mer eller mindre dagliga kränkningar som hon fått utstå.

Kristianstadsbladet - 27 sep 12 kl. 10:28

Utsatt elev får rätt av Skolinspektionen

Tyringe skola gjorde inte tillräckligt för en utsatt elevs rätt till skolgång. Det anser Skolinspektionen och finner det klarlagt att eleven varit utsatt för kränkande behandling i lagens mening av en annan elev.
Det var efter en händelse i våras som elevens föräldrar ansåg att skolan inte kunde garantera barnets trygghet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

7-åring utsatt för övergrepp

En 65-årig man från Sölvesborg har åtalats för att ha utsatt en sjuårig flicka för sexuella övergrepp, uppger Kristianstadsbladet. Mannen ska dessutom ha utsatt två unga personer för sexuellt ofredande.65-åringen ska ha kränkt en flicka, genom att uppmana henne att ha samlag med honom.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 8 timmar sedan

Många i parken med dans i kikaren

Malmö Kullarna i Kroks­bäcks­par­ken ut­gjorde un­der tors­dags­kvällen scen för en dans­sa­fa­ri. Med ki­ka­re följde åskå­da­rna fö­re­ställ­ningen på håll.Un­der tors­dags­kvällen samlades män­ni­skor med ki­ka­re för att spana ut över kullarna i Kroks­bäcks­par­ken.

Skånskan - 9 timmar sedan

Påkörd person

MALMÖ En bil och cykel krockade vid Trelleborgsvägen under torsdagskvällen strax innan klockan 20. Skadeläget är oklart. Texten uppdateras.

Skånskan - 10 timmar sedan

Sju rån inom loppet av en vecka – nu åtalas gärningsmännen

Fem rån inträffade under samma kväll i Stadsparken i Lund. Efter en längre utredning har dessa rån och ytterligare två i grannkommunerna klarats upp. Eslövspolisen har jobbat tillsammans med utredare från Kävlinge och Lund och lyckats spåra samtliga rån till gärningsmännen som nu har fällts i Lunds Tingsrätt.

Skånskan - 12 timmar sedan

Våld mot tjänsteman

LUND Under torsdagseftermiddagen hotades en tjänsteman med våld i Lund. En väktare angreps av en man i kommunhuset. I samband med att mannen blir avvisad från platsen går han till angrepp med slag mot väktaren.

Skånskan - 12 timmar sedan

Marknad med mer kultur

Sjöbo På torsdagen drog Sjöbo marknad igång.
En nyhet för i år är Varieté Vagant som gick runt och uppträdde bland stånden.– Jag tycker om att vi kommer så nära vår publik, säger Hanna Vagant som gör ballongdjur, spelar dockteater och sjunger gamla visor med Jon Halvar som också står för magiska experiment.

Skånskan - 12 timmar sedan

160 kilo cannabis i hundmatsäckar

Malmö En man i 60-årsåldern har åtalats för att ha smugglat in 160 kilo cannabis vid två tillfällen.
Rubriceringen är grov narkotikasmuggling.Mannen har transporterat narkotikan i sin lastbil utan att, enligt egen utsago, ha haft någon kännedom eller vetskap om att det fanns narkotika med i hans last.

Skånskan - 12 timmar sedan

Evakuering av hyreshus kunde avbrytas

Malmö Det visade sig att det misstänkta föremålet inte var en bomb och därför kunde evakueringen av ett flerbostadshus på Ramels väg i Rosengård avbrytas och avspärrningen hävas.Det var vid 11:50 som en polispatrull vilken var ute på ett rutinärende hittade ett misstänkt farligt föremål i en trappuppgång.
Bombgruppen larmades och polisen och räddningstjänsten kunde påbörja evakueringen av de boende.

Skånskan - 13 timmar sedan

Så kan nya förskolan i Sätofta komma att se ut

Höör Att en ny förskolan ska byggas i Sätofta har varit på tapeten i flera år.
Nu har planritningarna äntligen skickats som bygglovsansökan till kommunen.Den stora förskolesatsningen i Sätofta som talats om i flera år börjar äntligen raska på i fart en aning.

Skånskan - 13 timmar sedan

Stor villa i Rydsgård har fått ny ägare

Rydsgård Försäljningen av fastigheten på Duvarp 31 i Rydsgård är nu klar. Ny ägare är Ann-Mari Märta Christina Englund, 68, från Skövde, och säljare är Göran Carl-Eric Engström. Huset har en boyta på 284 kvadratmeter.

Skånskan - 13 timmar sedan

Sommarlov med konst på schemat

Malmö Under fyra veckor har barnen haft möjlighet att arbeta med sin kreativa förmåga på mötesplatsen Rehab.
På torsdagen avslutades lovaktiviteten med en utställning.Konstsommarlov med frukostklubb är ett samarbete mellan den ideella föreningen MuralCentralen och Malmö stad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.