Skånskan > Nyheter

Thursday, 18 July, 10:59

Skånskan - 11 jul 19 kl. 10:40

Polis ingrep i bråk om telefonESLÖV Eslövspolisen fick under onsdagen rycka ut till ett bråk som handlade om en telefon.
Det var när en ny mobiltelefon skulle hämtas ut som det blev bråk mellan två kompisar. En av dem tog den andres mobil och stack från platsen.
När den andre försökte ta tillbaka sin mobil fick han ta emot tre knytnävsslag, och fick veta att han skulle dö om han kontaktade polis.
Bråket handlade om en Iphone.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV Eslövspolisen, Iphone, Eslöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polis, ingrepi , bråkom , telefon
UNT - 02 apr 12 kl. 21:01

Falsk polis gav dödsbud i telefon

Tre personer i Uppsalaområdet blev i dag uppringda av en person som ljög och sade sig ringa från Uppsalapolisen, rapporterar lokala medier. Två av de uppringda personerna gavs falska dödsbud. (TT).

GöteborgsPosten - 15 sep 17 kl. 22:28

Kristoffer, 28, ingrep mot ficktjuven

En kvinna blev under torsdagen ficktjuvad på sin telefon på en spårvagn i centrala Göteborg. Då ingrep föraren Kristoffer, 28, och såg till att kvinnan fick tillbaka sin telefon och att tjuven blev gripen av polis. – Polisen sa att det var bra jobbat och att det var skönt att se lite civilkurage, säger Kristoffer..

Sydsvenskan - 08 feb 15 kl. 22:00

Jag blev bemött med våld när jag ingrep för att få en man att vara tyst på biblioteket

Tiden mellan ungdom och vuxenliv är en ständigt krympande refug. Jag är 33 år – det händer att jag säger till snorungar med fötterna på sätet i kollektivtrafiken eller hyssjar åt folk i universitetsbibliotekets tysta läsesal. Jag gillar det inte.

Dagen - 16 feb 12 kl. 03:00

Fredrik Jägerskogh belönades av länspolismästaren för att han ingrep vid misshandel

Iförd bara t-shirt, jeans och tofflor förföljde Fredrik Jägerskogh en våldsman genom Stockholm och såg till att polisen kunde gripa honom. I går belönades han av Stockholmspolisen. - Som kristen har jag ett särskilt ansvar att värna de som far illa, säger Fredrik Jägerskogh, 40, som har ingripit många gånger då han sett någon begå brott.

Västerbottens Folkblad - 28 apr 11 kl. 07:30

Polis lyssnade på hot på akuten

SKELLEFTEÅ Hade hjälpt misshandlad yngling när påhoppen fortsatte via telefon. SKELLEFTEÅ Hade hjälpt misshandlad yngling när påhoppen fortsatte via telefon. Det var en sen kväll i slutet av september ifjol som ett bråk uppstod.

Västerbottens Folkblad - 12 apr 19 kl. 17:16

Polis stoppade förare i Umeå

En bilförare stoppades av polis i Umeå på fredagseftermiddagen efter att ha kört bil samtidigt som hon pratade i telefon. Det var vid klockan 15.51 på fredagen som en polispatrull stoppade en bilist vid Universitetsområdet i Umeå.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ringde sin telefon – polisen svarade

När mannen ringde sin borttappade telefon dagen efter krogbesöket svarade – en polis.På polisstationen fanns också en kvinna som varit på samma krog kvällen innan. Nu hade hon tillbringat natten i fyllecell, och mannens telefon hade hon med sig när hon kom dit.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisens varning: Falsk polis lurar äldre

Polisen i Västernorrland har gått ut med en varning på Facebook. Enligt dem ska det ska vara en person som utger sig vara polis för att lura äldre personer. Än så länge har de fått in tre anmälningar.

Sydsvenskan - 03 apr 11 kl. 14:12

Jemens polis sköt skarpt

Foto: Muhammed Muheisen/AP
Jemenitisk polis använde tårgas och skarp eld i dag för att slå ned en regimkritisk demonstration i staden Taiz. Minst en demonstrant uppges ha dödats.
?

Eurosport - 28 apr 11 kl. 20:38

Fotboll - Premier League - Polisen misstänker - Rooneys telefon hackad

Brittisk polis misstänker att Wayne Rooney kan ha fått sin telefon hackad av en brittisk tidning. "Scotland Yard detektiver kom för att träffa mig", skriver spelaren på sin twitter..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

”Att tänka bredare än enbart ljudbok är framtiden”

På väg mot ljudboken, del 4 Ett enormt driv framåt. Det är en av de viktigaste ingredienserna i en bra ljudbok menar Sofia Falk Spanos, förläggare på ljudboksförlaget Storytel.
– Sedan görs förstås en stor del av jobbet av inläsaren.

Skånskan - 2 timmar sedan

Bakluckeloppis i Ljungstorp

Höör På lördag mellan klockan 10-13 (säljare klockan 9) hålls bakluckeloppis i Ljungstorp.
För att hitta dit ska man köra, cykla eller promenera från Höör via Sätofta, förbi Jägersbo, till Sövrödskorset. Just där gång- och cykelbanan tar slut ligger platsen för arrangemanget på åkern på höger sida om vägen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Fotografisk expedition i naturen

Höör Höörs Analoga Vänner bjuder in till utflyktsdag med fotografisk expedition på lördag mellan klockan 10-17.
Tillsammans kör man runt Ringsjön och gör stopp på sju olika platser för att se sig omkring och fotografera naturen. Har man inte en bil kan man åka med i en annan, hör av er till Höörs Analoga Vänner om du vill följa med.

Skånskan - 2 timmar sedan

”Tror inte det uppfattas som positivt”

ESLÖV Krögarnas säljplaner beklagas av Lars Persson som är kommunens näringslivschef. Det skickar ingen bra signal till omvärlden, menar han.
– Jag tror inte det uppfattas som ett tecken på något positivt.

Skånskan - 2 timmar sedan

Brand i bil på Sturups flygplats

En bil brann på flygplatsens stora parkering.Vid  08.00 -tiden på torsdagen larmades räddningstjänst till Sturups flygplats efter att en bil brunnit.

Skånskan - 3 timmar sedan

Morgonens viktigaste nyheter

Webb-TV Det hände medan du sov. Se klippet i spelaren ovanför. .

Skånskan - 2 timmar sedan

Dödligt hot – 23

– Det är faktiskt ett genombrott. Långsamt gick jag hem från Skeppsbron, upp mot Köpman- torget, hem till whisky och mjölk, jag log där jag gick. Men en tanke fortsatte att mala i mitt huvud.

Skånskan - 3 timmar sedan

Polisjakt slutade på åker

En man greps under natten mellan onsdag och torsdag efter en biljakt.En man i 35 års ålder vägrade stanna för polis. Varpå polisen följde efter bilen, på en åker vid Ellestadsvägen tar jakten slut.

Skånskan - 3 timmar sedan

Bilbrand vid Malmö C

En bil började brinna vid Malmö C under onsdagsnatten.Vid 00.20 inkom larm om att en bil börjat brinna vid Malmö C.

Skånskan - 5 timmar sedan

Åtgärder är på gång mot bilbränderna

LUND Politikerna i kommunledningen är oroade över sommarens våg av bilbränder.
De har dock något olika lösningar på problemet. Liberalerna tror på stärka väktarinsatser, S menar att kommunens personal kan öka sin vaksamhet och MP vill se förebyggande sociala insatser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.