YLE > Svenskfinland

Friday, 19 July, 05:35

YLE - 11 jul 19 kl. 10:30

Richardsson lättad och samtidigt förvånad över karriärens snabbaste lopp – stressen efter sämre tävlingar släppte under lyckat lägerSom en vanlig bra tävling, så beskriver Camilla Richardsson sitt lopp i Frankrike som gav nytt personligt rekord och avklarad VM-gräns. Egentligen är det först nu som den riktiga säsongen börjar för hennes del och därför kom tisdagens resultat som en överraskning..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Camilla Richardsson, Frankrike, VM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Richardsson, lättadoch , samtidigt, förvånadöver , karriärens, snabbaste, lopp, stressen efter sämre tävlingar släppte under lyckat läger
Dagensanalys.se - 20 nov 17 kl. 12:47

IAB lanserar riktlinjer för transparens, och anställer samtidigt ny chef för derad Data Center of Excellence

IAB Europe lanserade nyligen helt nya riktlinjer för transparens, något som allt fler efterfrågar. Arbetsgruppen har fokuserat på vilka frågor en annonsör bör ställa till sin leverantör för att få korrekt och användbar data. Detta blirextra viktigt när nu mer än hälften av all annonsering sker programmatiskt, något som många menar försämrat transparensen i branschen.

Sydsvenskan - 15 feb 14 kl. 05:30

Strulig säsong gav medaljer

Receptet för medalj på 15 kilometer klassiskt? En riktigt strulig säsong. En sargad kropp, en mental prövning, ett stort frågetecken.

Skånskan - 18 mar 16 kl. 13:00

Satsning på små lägenheter ger unga sin första bostad

Eslöv Eslövs allmännyttiga bostadsbolag Ebo satsade på många små lägenheter i nybyggda Sädesärlan. Nu visar det sig att 20 av de 95 lägenheterna är uthyrda till unga människor som flyttar till sin allra första egna bostad. Skånskan har träffat fyra av dem.

YLE - 24 jun 15 kl. 10:00

Förbundspennan: En sommar fullspäckad av möjligheter

Fastän midsommaren är firad och avslutad, så känns det ännu som om vi bara väntar på att det skall bli sommar. Trots det kyliga och ovanligt blåsiga försommarvädret, så har det blivit många fina resultat - främst i juniorklasserna. Många nya SFI-rekord har redan sett dagens ljus och rekord som gjorts av bl.

YLE - 05 jun 15 kl. 15:26

Vegasporten bjuder på förfesten inför fotbollspartyt

Herrarnas Champions League avslutas samtidigt som damernas VM-turnering startar. Vegasportens lördagssändning blickar bland annat fram mot två fotbollsfester. För första gången deltar 24 lag i dam-VM som håller på i en hel månad Inför turneringsstarten i Kanada bjuder två stora damfotbollskännare på sina tankar inför VM: Yle Sportens expert Jessica Lagerblom och Finlands landslagstränare Andrée Jeglertz.

Fler nyheter från YLE

YLE - 11 timmar sedan

Österbottniska bråndkårister nöjda med sin insats: ’’Lagandan är på topp’’

På torsdagen tävlade tio österbottniska ungdomar i en stor brandkåristtävling i Schweiz. Laget säger att tävlingen gick bra men vad den slutgiltiga placeringen blir klarnar först på lördag..

YLE - 14 timmar sedan

Hybridhall planeras i Karleby: "Har vi råd att låta bli att investera?"

Hybridhallen kommer att ersätta den nuvarande Idrottsgården i Karleby och omfattar också en fotbollsstadion för 4 000–5 000 personer om den politiska viljan kan uppbådas i Karleby. Under hösten ska det utredas vilket intresse företag och privatpersoner har för att gå in i projektet..

YLE - 16 timmar sedan

Avloppsvatten rann ut i havet på grund av ett mänskligt misstag – byggentreprenör: "Vi tar fullt ansvar"

På grund av en felaktig koppling har avloppsvattnet från ett flervåningshus i Vasa runnit rakt ut i havet i flera månader. Läckaget ut i Metviken visade sig bero på ett mänskligt misstag..

YLE - 17 timmar sedan

Drönare intresserade i Pedersöre – skärpta regler att vänta nästa år

Intresset för drönare växer fortfarande. Reglerna för flygning med drönare kommer att skärpas nästa år. Jakobstadsnejdens RC-flygare ordnade på onsdag kväll ett välbesökt informationstillfälle vid klubbens flygfält i Karby i Pedersöre..

YLE - 19 timmar sedan

Svagt andra kvartal för Wärtsilä – framtiden väntas bli utmanande

Wärtsiläs halvårsrapport visar på ett sämre resultat än väntat. Enligt koncernchef Jaakko Eskola är en orsak till nedgången den fortsatta osäkerheten på marknaden. Man väntar att efterfrågan kommer att minska under de kommande tolv månaderna..

YLE - 20 timmar sedan

Camilla Richardsson i sitt livs form – krossat två personliga rekord inom en vecka: “De här tiderna har mognat under många år”

Förra veckan klarade Camilla Richardsson VM-gränsen på 3 000 meter hinder med nytt personligt rekord. På onsdagen putsade hon sitt rekord på 5 000 meter med tjugo sekunder. Egentligen tror jag inte att det här är någon sjuk formtopp jag har för tillfället, säger Richardsson..

YLE - Igår: 18:55

Äntligen! Hurske en hundradelssekund under VM-gränsen med minsta möjliga vindmarginal – Korte och Richardsson förbättrade sina rekord

Nu har Finland tre löpare på 100 meter häck under VM-gränsen. I GP-tävlingen i Lapinlahti fick Reetta Hurske äntligen till det och tog sig under gränsen till Doha i statistikdugliga förhållanden. Segern i loppet gick emellertid till Annimari Korte, som förbättrade sitt PB..

YLE - Igår: 13:17

Hårda vindar har ställt till det för skärgårdstrafiken

Hård vind och hög sjögång ställer till problem för skärgårdstrafiken. I Karleby har flera avgångar till ön Tankar inhiberats på grund av vädret, medan man i Vasa lidit av passagerarbrist..

YLE - Igår: 08:12

Brandkåren ryckte ut till Petalaxbarin – Taket har börjat brinna igen

Bensinstationen Petalaxbarin i Malax började brinna första gången tidigt på måndagsmorgonen. Nu har brandkåren ryckt ut igen då takkonstruktionen fattat eld..

YLE - Igår: 08:12

Brandkåren har ryckt ut till Petalaxbarin – Taket har börjat brinna igen

Bensinstationen Petalaxbarin i Malax började brinna första gången tidigt på måndagsmorgonen. Nu har brandkåren rykt ut igen då takkonstruktionen fattat eld..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.