Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 17 July, 10:40

Kristianstadsbladet - 11 jul 19 kl. 10:12

Stor osäkerhet kring Jaballah: ”Oerhört frustrerande”Tanken var att IFK Kristianstads nyförvärv Jihed Jaballah skulle anlända till sin nya klubb under torsdagen eller fredagen. Nu har tunisiern fått problem med arbetstillståndet och därför är det osäkert när han dyker upp i Kristianstad. – Det är oerhört frustrerande, säger IFK Kristianstads sportchef Jesper Larsson. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Jaballah, IFK Kristianstads, Jihed Jaballah, Kristianstad, Jesper Larsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, osäkerhetkring , Jaballah, Oerhört, frustrerande
DI - 17 sep 14 kl. 09:55

Ingves ser ovanligt stor osäkerhet hos andra centralbanker

Det råder i dagsläget råder en "ovanligt stor osäkerhet" om andra centralbankers framtida penningpolitik. Det sade riksbankschef Stefan Ingves vid det penningpolitiska mötet den 3 september, enligt protokollet..

SvD - 17 sep 14 kl. 11:00

”Ovanligt stor osäkerhet” om penningpolitiken

Riksbankschefen Stefan Ingves fortsätter påtala att hushållens växande skulder medför en ökad risk i ekonomin. Han anser också att det finns en ”ovanligt stor osäkerhet” om andra centralbankers framtida penningpolitik..

Helsingborgs Dagblad - 17 feb 15 kl. 15:18

Stor osäkerhet kring vittne

På onsdagen inleds rättegången mot den 23-årige man som står åtalad för att ha mördat en man i Påarp och försökt mörda en kvinna utanför Örebro. Stor osäkerhet råder kring åklagarens nyckelvittne – en marockansk kvinna som hörde mordet via Skype..

DI - 16 jan 17 kl. 20:41

Stor osäkerhet om SEB:s framtid

Det finns en stor osäkerhet kring vem som tar över som vd på SEB efter Annika Falkengren. Det saknas uppenbara kandidater, vilket väcker frågetecken om bankens successionsplanering. ”Det här för tankarna till och rekryteringskaoset i Ericsson i fjol”, säger en inflytelserik marknadsaktör till Di..

DI - 16 feb 17 kl. 21:10

Lövin: Stor osäkerhet kring Trump

Det råder stor osäkerhet hur Donald Trump kommer att agera i internationella frågor, speciellt inom miljö och bistånd. Det säger Sveriges bistånds- och vice statsminister Isabella Lövin på besök i New York för att förbereda den globala havskonferensen i juni..

DN - 12 maj 17 kl. 00:46

Sanna Torén Björling: Stor osäkerhet kring USA:s framtida klimatpolitik

Fairbanks. Också USA ställer sig bakom Arktiska rådets nya deklaration och dess skrivningar om klimatförändringar och om Parisavtalet. Det hindrar inte att det råder fortsatt stor osäkerhet kring USA:s framtida klimatpolitik..

DI - 12 apr 18 kl. 16:24

Boverket: Stor osäkerhet om vad amorteringskravet gör med bopriserna

Bostadspriserna har efter höstens nedgång stabiliserats i början av året, men det är ännu för tidigt att säga om det är uthålligt. En stor osäkerhet i närtid är vilka effekter det skärpta amorteringskravet får..

DI - 23 jun 19 kl. 18:58

Rusning till Swedbank – sparekonomen varnar för utdelningssmäll: "Stor osäkerhet"

Antalet aktieägare i Swedbank har mer än fördubblats hos nätmäklarna Nordnet och Avanza efter de tidigare skandalerna och kursraset. Men aktien är långt ifrån riskfri. ”Det är en stor osäkerhet vart det här landar”, säger Frida Bratt, sparekonom Nordnet.

E24 - 24 jun 16 kl. 08:43

”Vi träder in i en period av stor osäkerhet”

Asiens börser chockades av Storbritanniens nej till fortsatt medlemskap i EU och dök kraftigt. Japan var särskilt hårt drabbat, efter stora köp av yen. Det bestående intrycket är osäkerhet inför framtiden..

Expressen - 09 nov 16 kl. 07:52

Löfven om USA-valet: "En stor osäkerhet"

Donald Trump verkar ha tagit hem segern i USA. Men Stefan Löfven ser hellre sett Hillary Clinton på posten. – Det finns en osäkerhet om vad som kommer att hända, säger han till SVT..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Misshandel: Ung man illa slagen av flera män

En man i 20-årsåldern blev på tisdagskvällen misshandlad av flera personer. Mannens skador beskrivs som allvarliga. Polisen söker nu vittnen till händelsen.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Osäker framtid för tidigare IFK-tränaren: ”Måste fram mat på bordet”

Det har gått snart fyra månader sedan Kenneth Andersson överraskande fick lämna sitt tränaruppdrag från IFK Ystad med ett år kvar på kontraktet. Fortfarande har han inte gjort klart med någon ny klubb och yrkeslivet är ovisst. – Än så länge sitter jag lugnt i båten.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kulturchefen har sagt upp sig –

Pernilla Tomasson lämnar sin tjänst som kultur- och bibliotekschef på Bromölla kommun. Det betyder att sex höga chefer drygt 3,5 månader. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Åhusmiljardären om cancern: ”Behövde förbereda mig på det värsta”

Techmiljardären Henrik Persson Ekdahl från Åhus diagnostiserades med cancer. Han förberedde sig på att dö – och berättade det först inte för någon. – Jag började tänka att jag skulle missa barnens första dejt och deras student.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Hoppborgen undersökt av polisen: ”Inte jättevanligt”

Polisen har genomfört en teknisk undersökning av den hoppborg som kollapsade på Kiviks marknad på tisdags kvällen. Resultatet av undersökningen är dock inte klar. De fyra barn som föll i olyckan uppges alla vara lindrigt skadade..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Säljer mer groggvirke efter Systembolagets flytt

Flytten av Systembolaget i Hässleholm har inte inneburit någon systemkollaps. Tvärtom upplevs allt ha blivit bättre. – Allt har gått fantastiskt bra, säger Systembolagets butikschef Ola Martinsson..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Markägarna har lämnat in nytt yttrande – ber om snabb handläggning

Länsstyrelsen anser att den bygglovsansökan som lämnats in av markägarna i Axeltorp är oklar. Ett yttrande har nu lämnats in..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Ansökan oklar och ärendet tagit på oklara grunder

Ansökan om bygglov är oklar och beslutet bygger på felaktiga förutsättningar. Nu upphäver länsstyrelsen beslutet om parkeringen i Axeltorp. .

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Allmänheten bjuds in för att skapa en stor skulptur

Det finns två ton lera till förfogande - 2 000 kilo lera som kan användas till den stora skulpturen som håller på att växa fram nere på lerlagret under denna veckan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.