Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 17 July, 12:23

Blekinge Läns tidning - 11 jul 19 kl. 10:00

Ständiga strömavbrott på Lister!Tyvärr kan vi inte längre lita på elförsörjningen från e.on, som äger elnätet på Lister. Sedan i höstas har vi haft otaliga elavbrott. Det är mycket irriterande och frustrerande. Vi har på grund av alla möjliga elprylar i huset blivit mycket beroende av en säker elförsörjning.
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Lister

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ständiga, strömavbrott, Lister
Norrtelje Tidning - 23 aug 14 kl. 06:00

De rasar mot ständiga strömavbrott

Boende och handlare i Frötuna och på Rådmansö har tröttnat på Vattenfall efter återkommande, oförklarliga strömavbrott. Vreta handel har tvingats stänga två gånger och får bara svaret att felsökning pågår..

Sydöstran - 10 jul 19 kl. 17:51

Boende rasar över ständiga strömavbrott

Boende på Listerlandet har drabbats av otaliga strömavbrott den senaste tiden. – Den senaste tiden har vi haft tio avbrott. Det är mycket irriterande och frustrerande, säger Alf Ronnby.

Kristianstadsbladet - 12 jul 19 kl. 05:00

Läsartext: Ständiga strömavbrott försvårar livet

Tyvärr kan vi inte längre lita på elförsörjningen från e.on, som äger elnätet på Lister. Sedan i höstas har vi haft otaliga elavbrott.

ÖstersundsPosten - 07 dec 15 kl. 05:54

Bybor trötta på ständiga strömavbrott – vattenförsörjningen är beroende av el

I Ringvattnet, fem mil norr om Strömsund, är det återigen strömlöst. I halvdunklet hemma hos Mikael och Ritva Aspelin har ett antal bybor samlats runt köksbordet för att diskutera problemet..

ÖstersundsPosten - 07 dec 15 kl. 05:54

Bybor trötta på ständiga strömavbrott – utan el har de heller inget vatten

I Ringvattnet, fem mil norr om Strömsund, är det återigen strömlöst. I halvdunklet hemma hos Mikael och Ritva Aspelin har ett antal bybor samlats runt köksbordet för att diskutera problemet..

Cornucopia - 13 jan 16 kl. 14:29

Gästinlägg: Strömavbrott Viksjö (Stockholm) 6-7 januari 2016

Nedanstående är ett gästinlägg av Tommy Walfridsson och handlar om ett 22 timmar långt strömavbrotti Viksjö i Stockholm. Fokus är på hur ett lågenergihus uppför sig vid strömavbrott och kallt väder i kontrast mot grannarna.

Intro
Nedanstående beskriver vad som händer vid ett relativt långt strömavbrott (22h) vid för Stockholm väldigt kallt väder (-17C dygnsmedel)

Före strömavbrottet & beskrivning
Området hade två strömavbrott under sommaren/hösten.

Cornucopia - 27 sep 17 kl. 15:49

Prepping: Klarar sig fiberanslutningarna vid strömavbrott?

Forna tiders kopparburnatelefoni (POTS - plain old telephone system) var robust och byggd för krigets krav, rent av en del av svenskt totalförsvar där försvaret skulle koppla in sig. Idag har försvaret ett eget telenät och istället ansluter sig allt fler sina hem till fiber. Men kommer fibern, och med det nödtelefonin alls att fungera vid strömavbrott?

YLE - 05 feb 16 kl. 09:49

Strömavbrott avbryter trafik på ringbanan

Tågen kör inte på avsnittet mellan Vandaforsen och Lejle på ringbanan, orsaken är ett strömavbrott. Dessutom har det varit strömavbrott på två stationer längs ringbanan och ett annat strömavbrott på Helsingfors-Vanda flygplats. Ett elavbrott i ringbanans tunnel har lett till att tågen inte kör på sträckan mellan Vandaforsen och Lejle.

YLE - 13 dec 13 kl. 15:33

Strömavbrott kan bli problematiska för butik

Strömavbrott kan orsaka besvär för butikerna. Längre strömavbrott gör att till exempel djupfrysta livsmedel far illa och måste slängas.
Spela upp klipp på Arenan
Spela upp klipp på Arenan
Stormen Seija som drog över landet natten mellan torsdag och fredag orsakade flera kortare strömavbrott i S-market i Ingå centrum.

Uppsalanyheter.se - 14 mar 14 kl. 02:34

Flera strömavbrott i Sävja

Flera strömavbrott drabbade Sävja under torsdagskvällen, vid 22-tiden hade strömen kommit och gått vid flera tillfällen.Flera strömavbrott drabbade Sävja under torsdagskvällen, vid 22-tiden hade strömen kommit och gått vid flera tillfällen.   Det är okänt vad som orsakade kvällens strömavbrott i södra uppsala, Sävjaborna var omväxlande utan ström och fick den tillbaka för att sedan åter bli strömlösa.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Landshövdingen får nya grannar – efter rekordköp

Landshövdingen och amiralgeneral Wachtmeister får nya grannar. Nu har byggnadsminnesförklarade Callerholmska schweizervillan vid Kungsbron sålts – för en extra hög prislapp..

Blekinge Läns tidning - 14 timmar sedan

Stig-Tore Moen flyttade – tog med sig kylskåp

IFK Kristianstads förre högernia Stig-Tore Moen har numera flyttat till danska GOG. Men när IFK skulle flytta in nya saker i norrmannens tidigare hyreslägenhet upptäckte man att kylskåpet var borta. Det hade Moen tagit med sig till Danmark..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

16-åring med kniv döms för tre olika brott

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

KHK-Leufvenius om mötet med jätten: ”Jag var rädd”

Han har ratats i tre raka NHL-drafter. Han petades i sista stund inför junior-VM 2018. Men tillfälliga motgångar och besvikelser stoppar inte Hugo Leufvenius.

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Obduktionen klar efter misstänkta mordet

Obduktionen av offret i det misstänkta mordfallet är färdig. Men dödsorsaken är ännu inte fastställd. .

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Rusta upp kulturen utanför Karlskrona också

Alla vi kulturintresserade kommuninvånare ser med spänning fram emot att få ta del av allt vad det kommer att erbjuda. Säkert mycket fina och väldesignade lokaler för en rundlig summa i det nya kulturhuset..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Första kvinnan till månen om fem år – kan bli svensk

Det är 47 år sedan en människa senast vandrade på månen. Nasa har fått uppdraget att återigen skicka människor till månen och den här gången planerar de att skicka en kvinna. Bland de tänkbara astronauterna finns en svenska..

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Anmälan: Personal hotad med kniv på boende

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Statistik: Så många bilbränder har det varit i Blekinge

Ronneby är den kommun i Blekinge som haft flest bilbränder under de tio senaste åren. Med 22 bränder hamnar man före Karlskrona och Karlshamn som haft 17 vardera. Det visar ny statistik från MSB..

Blekinge Läns tidning - 19 timmar sedan

Försökte sälja stulna båttillbehör

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.