Blekinge Läns tidning > Nyheter

Thursday, 18 July, 14:58

Blekinge Läns tidning - 11 jul 19 kl. 10:07

Sara Rudolfsson pratar om kvinnor och maktOlofströms tidigare kommunalråd Sara Rudolfsson är en av de medverkande när Angela Sandström, tidigare ordförande för S-kvinnorna i Blekinge, bjuder in till samtal under fruntimmersveckan.
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Rudolfsson, Sara Rudolfsson, Angela Sandström, Blekinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sara, Rudolfsson, pratarom , kvinnoroch , makt
Blekinge Läns tidning - 20 jun 19 kl. 13:28

Sara Rudolfsson tackar för sig efter sju år

Sara Rudolfsson stal showen. På torsdagsförmiddagen var det dags för kommunens officiella avtackning av avgående kommunalrådet Sara Rudolfsson (S) och kommunstyrelsens vice ordförande Kjell-Åke Karlsson. Hon med sju år bakom sig han med 39.

Sydöstran - 23 okt 16 kl. 06:00

Sara Rudolfsson har sagt att inga privata entreprenörer visat något intresse för att bygga i vår kommun. Det är dock en stor lögn.

Socialdemokraterna med Rolf Persson i spetsen bjöd den 13 oktober allmänheten till ett möte om framtida bostadsbyggande i Kyrkhult. Även de två kommunalråden Sara Rudolfsson och Kjell-Åke Karlsson var där. Från Olofströmshus, Magnus Lindahl och Samhällsbyggnadskontoret, Anders Emgård..

Sydöstran - 05 maj 19 kl. 17:15

Startar FB-grupp för stöd till Sara Rudolfsson

– Vi vill veta vad det här handlar om! Det säger läraren och teaterprofilen Johan Stjernquist, som startat Facebookgruppen ”Alla vi som vill ha Sara Rudolfsson kvar som kommunalråd”. .

Blekinge Läns tidning - 08 maj 19 kl. 19:37

"Sara Rudolfsson överväldigad över stödet

I samband med manifestationen på torget läste Anita Stark upp en hälsning från kommunalrådet Sara Rudolfsson, som meddelat sin avgång efter en intern partistrid..

Sydöstran - 12 jun 19 kl. 21:47

Just nu: Sara Rudolfsson tvingas bort

Sara Rudolfsson tvingas bort från uppdraget som kommunalråd i Olofström. Det blev resultatet efter ett långdraget medlemsmöte i Folkets hus i kväll där Socialdemokraternas maktstrid till slut avgjordes..

Blekinge Läns tidning - 21 jun 19 kl. 06:00

Sara Rudolfsson - när gästerna gått hem

Kommunens avtackning är slut, de sista gästerna har lämnat lokalen och BLT får chansen att ställa några frågor till Sara Rudolfsson om det som varit och det som väntar..

Sydsvenskan - 23 jul 13 kl. 06:30

?Han svek dem. Han förtjänar att dö.?Hon viskade fram orden.?Vem?? sa Sara. ?Vem pratar ni om? Fadern??

Sara reste sig från soffan och lade en arm om fröken Söders axlar som hade börjat skaka.?Kom?, sa Sara.

YLE - 23 maj 19 kl. 17:21

Sara Wilson pratar jordbruk med byns bönder i Västnylands nyaste podd: Broddcast från Backgränd

Sara Wilson bor mitt i byn Backgränd i Karis. I hennes hemby hör jordbruk och traktorer till en naturlig del av närmiljön - men vad gör bönderna egentligen på dagarna? Svaren får du i Wilsons nya podd..

Sydöstran - 11 jun 18 kl. 06:00

Politiker och pensionärer pratar ut

Ikväll samlas de politiska gruppledarna och ledamöterna i det kommunala pensionärsrådet. Uppdraget är att formellt klubba igenom att flytta KPR från socialnämnden till kommunstyrelsen. – Det är i alla fall vårt förslag, säger Sara Rudolfsson (S).

Sydöstran - 14 aug 17 kl. 06:00

Föräldraledigheten över för Rudolfsson

Sara Rudolfsson (S) är tillbaka på heltid efter sin föräldraledighet. Kommunen går således ner till en kommunalrådspost igen..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Efter datorstölden – kommunledning kritisk mot polisbeslut

Kommunledningen är kritisk mot polisens beslut att omedelbart lägga ner utredningen kring stölden av SD-kommunalrådet Louise Erixons arbetsdator. Nu undersöks möjligheten att begära en överprövning av nedläggningsbeslutet. .

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Ny festival ska öka kunskapen om demokrati

För första gången går Demokratifestivalen av stapeln i Kungsmarken. Med festivalen vill arrangörerna sprida kunskap om demokrati och jobba aktivt med integration. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

25 år senare – dom efter Estoniakatastrofen

För snart 25 år sedan förliste M/S Estonia på Östersjön, en katastrof där 852 människor omkom. Nu kommer avgörandet i det civilrättsliga målet efter Nordens värsta maritima olycka i modern tid, där två europeiska företag riskerar skadestånd i mångmiljonklassen..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Utredning kring pojkes brott tog nästan två år – tingsrätten kritiska

För nästan två år sedan begick en då 15-årig pojke ett flertal brott i Ronneby kommun. Först under torsdagen blev han dömd för brotten av Blekinge tingsrätt som i sin dom är kritiska till att det dröjt så länge innan ärendet kunde avslutas. – Det ska inte ta sådan lång tid, avsikten är ju att ungdomsmålen ska gå fort, säger domaren Liselott Bäckström..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

TV: Gatumusikanterna är igång på festivalen

Då är det gungande musik på stan igen. Det är gatumusikanterna som dragit igång på årets festival. Många är veteraner..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Efter 18 år - nu är båtträffen tillbaka

Det var 18 år sen sist men nästa vecka är det återigen dags för Karlskrona att intas av flerskrovsseglare från norra Europa. – Den här gången väntar vi 70-80 båtar, men det kan bli fler också, säger Lars Johansson som är med och arrangerar IMM 2019..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Tuff torsdag för länslagen i Gothia Cup

A-slutspelet har kickat i gång i Gothia Cup. Två av länslagen fick känna på det tuffa motståndet. .

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

SVT förlorar mer vintersport

Tidigare i år blev det klart att SVT tappat de flesta sändningsrättigheterna till världscupen och VM i vinteridrotter som längdskidor, alpint och freestyle från 2021 och framåt till kommersiella Nent Group. Nu är det mer på gång. .

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Så blev priset på BLT:s tidigare lokal

BLT:s tidigare redaktionslokal i Ronneby är såld. Köpare blev Socialdemokraterna som påbörjade sin inflyttning under torsdagen. – Vi vill ha en naturlig mötesplats och hoppas att den här lokalen kan bli det, säger Teo Zickbauer, ordförande..

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Tvisten om felaktigt bygglov fortsätter

Öppet brev till byggnadsnämnden i Karlshamn från styrelsen i Ellestad-Sandvik stugförening..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.