DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 11:27

DI - 11 jul 19 kl. 10:06

Orexos konkurrent rusar efter höjd prognos för SuboxoneDet brittiska läkemedelsbolaget Indivior rusar 35 procent på torsdagsmorgonen i London, efter att bolaget höjt sin helårsprognos..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Suboxone, Indivior, London

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Orexos, konkurrent, rusarefter , höjd, prognosför , Suboxone
Affärsvärlden - 19 sep 13 kl. 10:59

Zalando-konkurrent rusar på Londonbörsen

Det brittiska e-handelsbolaget Asos, konkurrent till Kinneviks Zalando, rusar på Londonbörsen sedan bolaget på torsdagsmorgonen redovisat försäljningssiffror för det fjärde kvartalet som överträffade marknadens förväntningar..

DI - 11 jan 19 kl. 08:18

Seger för Orexo i rätten – konkurrent får inte sälja generika

Efter en lång process har en domstol i amerikanska Delaware utfärdat en dom som förhindrar Orexos konkurrent Actavis att sälja de generika som bedömts göra intrång på patent gällande Orexos Zubsolv. Domen går inte att överklaga. .

DI - 20 nov 18 kl. 16:59

Orexos konkurrent rasar i London efter patentbakslag

Brittiska Indivior, som konkurrerar med bolag som Orexo och Camurus inom behandling av opioidberoende, rasade med som mest nästan 50 procent på Londonbörsen under tisdagseftermiddagen. .

Affärsvärlden - 02 nov 11 kl. 10:05

H&M-konkurrent rusar på London-börsen

Den brittiska klädkedjan Next visar upp ett oväntat bra resultat. Aktien stiger brant..

DI - 06 feb 14 kl. 12:08

Ericssons konkurrent rusar efter rapport

Det franska telekombolaget Alcatel-Lucent rusade på Parisbörsen sedan bolaget lämnat siffror för det fjärde kvartalet samt fått ett bud på sin verksamhet Enterprise, som tillverkar telenät och annan utrustning för företag..

Affärsvärlden - 26 nov 14 kl. 10:56

Fingerprint-konkurrent rusar på Oslobörsen

Det norska biometriföretaget Next Biometrics stiger kraftigt på Oslobörsen efter att bolaget tecknat ett avtal med ett "multinationellt tier 1-bolag"..

E24 - 09 okt 15 kl. 09:25

Norsk Fingerprint-konkurrent rusar på börsen

Det norska biometribolaget Next, sektorkollega till Fingerprint Cards, rusade 38 procent på Oslobörsen i fredagens öppningshandel..

DI - 21 dec 15 kl. 11:35

Fingerprint-konkurrent rusar på glädjebesked

Aktien i det norska biometribolaget Idex, som konkurrerar med Fingerprint Cards, stiger med mer än 20 procent på Oslobörsen efter att bolaget på måndagsmorgonen aviserat en första så kallad design-win från en större telefontillverkare..

E24 - 21 dec 15 kl. 11:58

Fingerprint-konkurrent rusar efter "design win"

Aktien i det norska biometribolaget Idex, som konkurrerar med Fingerprint Cards, stiger med mer än 20 procent på Oslobörsen efter att bolaget på måndagsmorgonen aviserat en första så kallad design-win från en större telefontillverkare..

PrivataAffärer - 10 aug 16 kl. 09:49

Securitas-konkurrent rusar efter rapport

Det danskbrittiska säkerhetsbolaget G4S, som till delar konkurrerar med Securitas, steg rejält i inledningen av onsdagens handel, efter att ha rapporterat en vinstuppgång för det första halvåret....

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Assistansbolaget köper bolag – rusar på börsen

Livihop, som erbjuder personlig assistans till individer med funktionsnedsättning, förvärvar Akilles Personlig Assistans, som har en årlig omsättning på cirka 60 miljoner kronor.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Läkemedelsjättens resultat något under förväntan – upprepar prognos

Det finländska läkemedelsbolaget Orion redovisar en nettoförsäljning på 252 miljoner euro för det andra kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Inflationstakten i euroområdet marginellt högre än väntat

Inflationstakten (HIKP) i euroområdet steg till 1,3 procent i juni jämfört med 1,2 procent i maj..

DI - 30 minuter sedan

Efter pensionssmällen – nu hotas SHB-anställda av uppsägningar

Handelsbankens nya vd Carina Åkerström öppnar för personalneddragningar även i Sverige, och uppger att en avsättning till Oktogonen inte är aktuell med nuvarande resultatnivå..

DI - 45 minuter sedan

Börsbjässar på fall – så var morgonens rapportflod

Rapportfloden forsade vidare med full kraft under onsdagen och dagens rapportskörd bjöd på flera kraftiga kursreaktioner. Di har sammanfattat höjdpunkterna ur morgonens kvartalsrapporter. .

DI - 45 minuter sedan

Rolexjätten stiger på första rapporten efter noteringen

Storbritanniens största återförsäljare av Rolex-klockor visar stigande försäljning av lyxklockor i deras första rapport sedan noteringen på Londonbörsen. .

DI - 45 minuter sedan

Brittisk inflationstakt i linje med förväntningarna

Storbritanniens konsumentpriser var oförändrade i juni jämfört med föregående månad. Inflationstakten uppmättes till 2,0 procent, enligt den brittiska statistiska centralbyrån. .

DI - 1 timme sedan

WTO ger Kina rätt i flerårig handelstvist

Vissa av USA:s tullar mot kinesiska varor är inte förenliga med WTO:s regler slog världshandelsorganisationen fast på torsdagen. Därmed öppnas dörren för kinesiska motåtgärder..

DI - 1 timme sedan

Oblique Therapeutics has been recognized as one of the 15 most promising Biotech startups in Europe 2019, by StartUp City magazine

Gothenburg, Sweden, July 17, 2019 – Oblique Therapeutics, a Swedish biotech focusing on generating novel therapeutic antibodies towards severe diseases such as cancer and pain, has been honored as one of the most promising biotech startup in Europe 2019 by StartUp City magazine. An interview with the CEO, Owe Orwar is featured on the cover story of the BioTech special issue published this month..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.