DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 05:18

DI - 11 jul 19 kl. 10:09

Klädkedjan trotsar krisen – närmar sig miljardomsättningKlädkedjan Lager 157 fortsätter att expandera, sedan starten för 20 år sedan har de nu 42 butiker och gick i år in med sin första butik i Norge. Snart hoppas bolaget att nå miljardgränsen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lager, Norge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klädkedjan, trotsar, krisen, närmarsig , miljardomsättning
DN - 20 feb 14 kl. 22:26

Ett våldsamt avgörande närmar sig

Torsdagen var utlyst som nationell sorgedag i Ukraina, men blev det på ett annat, och än mer tragiskt sätt än det avsedda. Ett nytt blodbad skördade mer än 60 dödsoffer, de flesta ihjälskjutna av kravallpolis. Ett våldsamt avgörande på krisen närmar sig.

SmålandsPosten - 01 jul 14 kl. 06:54

En nationell lärarkris närmar sig

Den nationella lärar­krisen närmar sig snabbt. I Växjö kommun kommer 26,7 procent av lärarna att gå i pension inom de närmste tio åren. Med en lärarkår där många snart försvinner finns det all anledning att känna oro för framtiden.

SvD - 22 jan 14 kl. 18:07

”Krisen närmar sig katastrof”

Viktor Janukovytj saknar strategi..

Dagens PS - 08 jan 18 kl. 11:02

H&M-utmanaren Uniqlo närmar sig Sverige

Japanska klädkedjan Uniqlo, som ägs av Fast Retailing, kan vara på väg att etablera verksamhet i Sverige. Ett steg i den riktningen togs då bolaget Uniqlo Europe Ltd Swedish Filial registrerades hos Bolagsverket den 18 december, skriver branschsajten Market. Taku Morikawa som nyligen utsågs till vd för bolagets europeiska verksamhet står även som vd för filialen.

DN - 13 okt 12 kl. 14:06

Krisen får Sverige att klättra i välståndsligan

Sverige har sedan några år smugit om flera andra industriländer i välståndsligan. Enligt IMF:s prognoser närmar sig Sverige nivåerna före 1990-talskrisen. Tacka den nuvarande krisen i omvärlden för det..

DI - 02 okt 13 kl. 12:08

EMU: Krisen biter sig kvar

Kreditvärderingsföretaget S&P uppger att krisen för EMU inte är över ännu och att alla uttalanden att vi närmar oss slutet på problemen är för tidiga. Det framgår av ett pressmeddelande..

DN - 21 feb 14 kl. 06:04

Källa: Förhandlingarna närmar sig slutet

President Viktor Janukovytj och ukrainska oppositionsledare har förhandlat hela natten, under medling av utrikesministrarna från Frankrike, Tyskland och Polen. Förhandlingarna för att medla fram en lösning på krisen i Ukraina närmar sig sitt slut, säger en EU-källa, enligt Reuters..

Dagensanalys.se - 25 okt 16 kl. 14:52

TV-krisen: location är den nya cookien

Tittarbasen för annonsfinansierad TV fragmenteras i rasande takt och krymper fortfarande stadigt. Enligt Nielsen har också det traditionella tv-tittandet minskat stadigt varje år i hela demografin. Konsumenterna blivit en rörlig måltavla för annonsörer.

IDG - 14 aug 13 kl. 10:59

Blogg: Här är Samsungs mobil med två pekskärmar

Clamshell-telefoner är inte precis det hetaste på mobilmarknaden för tillfället. Men Samsung trotsar ändå trenden och bestämmer sig för att lansera den tveskärmade Hennessy på den kinesiska marknaden..

DI - 10 nov 16 kl. 15:57

JC-ackord närmar sig

Den krisdrabbade klädkedjan JC:s rekonstruktion går vidare. Rekonstruktören Lennart Olsson hoppas att ett ackordsförslag kan presenteras i början av december och att rekonstruktionsprocessen kan avslutas i början av januari. Det skriver Market..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Detta händer torsdagen den 18 juli

På torsdagen fortsätter rapportfloden när det är dags för bland andra Nordea, Telia och Swedish Match att redovisa sina siffror för andra kvartalet..

DI - 6 timmar sedan

Ebays resultat per aktie högre än väntat – höjer helårsprognosen

Auktionsbjässen Ebay redovisar en omsättning i linje med förväntat under andra kvartalet. Justerat resultat per aktie var högre än väntat och bolaget skruvar upp helårsprognosen. .

DI - 6 timmar sedan

USA avbryter militärt samarbete med Turkiet

USA gör verklighet av hotet om att avbryta samarbetet med Turkiet kring det toppmoderna amerikanska smygarflygplanet F-35. En rad turkiska företag som tillverkar delar och komponenter till planen stoppas nu av USA. Turkiets planer att köpa omkring 100 F-35 stoppas också, meddelar försvarshögkvarteret Pentagon..

DI - 6 timmar sedan

Grisuppfödning och fastigheter – bredden stärker Broby Gård

Kyckling- och grisuppfödning, åkerbruk åt sig själva och andra, biffkor, jakt, entreprenadrörelse och fastigheter – verksamhetsgrenarna är många på Broby Gård utanför Nyköping. ”Man ska inte gräva ned sig i detaljer”, beskriver Kjell Ericson sin metod att hantera de många benen..

DI - 7 timmar sedan

Alcoa levererar bättre kvartalsresultat än väntat

Den amerikanska aluminiumproducenten Alcoa redovisar ett justerat resultat per aktie på -0,01 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 7 timmar sedan

IBM ökar vinsten i andra kvartalet

It-jätten IBM redovisar en vinst på 3,17 dollar per aktie, högre än förväntade 3,07 dollar i andra kvartalet..

DI - 7 timmar sedan

Netflix redovisar högre vinst per aktie än väntat

Netflix gjorde en vinst på 60 cent per aktie i andra kvartalet, att jämföra med förväntnignarna på 56 cent, rapporterar CNBC..

DI - 7 timmar sedan

Quiapeg Pharmaceuticals genomför riktad emission på 15 Mkr

Quiapeg Pharmaceuticals har beslutat att genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 3 miljoner kronor, samt en riktad konvertibelemission om cirka 12 miljoner kronor..

DI - 7 timmar sedan

Handelsoro dämpar riskaptiten på Wall Street

De ledande börserna i New York gick mot en stängning på negativt territorium på onsdagskvällen. Fortsatt fokus på Donald Trumps tullskrammel mot Kina och bolagens kvartalsrapporter lyckades inte lyfta börshumöret..

DI - 8 timmar sedan

Fler och fler vill resa med SJ – dubblar resultatet

SJ redovisar ett rörelseresultat på 258 miljoner kronor i andra kvartalet, upp från 113 miljoner i samma kvartal året innan. Omsättningen ökade från 1.997 miljoner kronor till 2.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.