Expressen > Sport

Friday, 19 July, 08:07

Expressen - 11 jul 19 kl. 09:58

”Det är tråkigt att de låter det här hända”Vancouver Canucks rustar upp truppen inför kommande säsong.Nu oroar sig journalisten Dimitri Filipovic för att klubben spenderar för mycket – och att det kan drabba Elias Petterssons framtida kontrakt med klubben.
”Det är bara tråkigt att ägarna tänker så kortsiktigt och tillåter det här att hända”, skriver Filipovic på Twitter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Canucks, Dimitri Filipovic, Elias Petterssons, Filipovic, Twitter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är tråkigtatt de , låterdet här , hända
BT - 06 maj 14 kl. 09:04

Det är nästan lite tråkigt, Sanna

Jag lovar att jag äter upp mina skor om Sanna inte går vidare i kväll. Jackan också. Brakmåltid.

Sydsvenskan - 13 feb 15 kl. 15:03

”Oviljan att ta i för mycket är det som gör att det blir så stökigt”

Sydsvenskan har de senaste dagarna publicerat flera nyhetsartiklar och andra inlägg under vinjetten ”vaktvåldet”. Redan genom att använda det ordet i vinjett och i rubriker har ni på tidningen bestämt att en hel yrkesgrupp är våldsbejakande individer. Utan att kontrollera med personal som har erfarenhet av omhändertagande och gripandeverksamhet bedömer ni en filmsnutt som hos alla friska människor väcker obehag.

Skånskan - 21 jul 16 kl. 14:00

Dramatiker som har tråkigt på teatern

Drama. – Jag reagerar ganska känslomässigt på teater; om det angår mig, om jag blir berörd.
Men just nu känns det alltför sällan så, tycker dramatikern Cristina Gottfridsson.

HBL - 10 feb 14 kl. 14:02

Studio HBL • Barbro Teir åter på Mannerheimvägen 18

För sex år sedan lämnade chefredaktör Barbro Teir Hufvudstadsbladet för att bli vd för Söderströms förlag. Där drev hon igenom fusionen mellan de två stora finlandssvenska förlagen Schildts och Söderströms, företaget som numera kallas S & S.  Från och med 1 mars återvänder Teir till Hbl, företaget som i dag heter KSF Media, och det nya jobbet som vd och ansvarig utgivare för koncernens sex tidningar.

YLE - 19 nov 14 kl. 13:00

Närpes kan bli tvåspråkigt trots besvär

Närpes kan bli tvåspråkig trots besvär. Det kan hända att det inte fanns någon besvärsrätt i ärendet. Statsrådet kan besluta att Närpes blir en tvåspråkig stad trots att det kommit in ett besvär i frågan.

Dagensanalys.se - 04 dec 18 kl. 09:31

Resan mot ett digitalt hem – Installera och använda en smart dörrklocka

När jag för några veckor sedan fick hem min smarta dörrklocka från Ring var det med stor förväntan jag packade upp den. Idag, efter att ha använt den en period, förstår jag inte hur jag gjorde tidigare. > Här kan du läsa alla tidigare artiklar om Resan mot ett digitalt hem Att ha en ”nummerpresentatör för ytterdörren” var inget jag visste att jag behövde.

YLE - 08 apr 17 kl. 19:55

Folktinget lobbar hårt för svenskan i kulisserna - men vem lyssnar och är kraven de rätta?

I och med kommunalvalet får de svenskspråkiga finländarna också ett nytt Folkting. Att försvara det svenska språket kan ändå bli svårare än någonsin tidigare - nuvarande folktingsledamöter vittnar om ökande arbetsbörda, knappa resurser och en regering som slår dövörat till. De senaste två åren har på många sätt varit historiska för Folktinget.

Nyheter 24 - 09 okt 13 kl. 16:36

"Jag vill ju bara att alla ska vara kompisar med varandra"Josefin JohanssonHär dyker Josefin upp den närmsta tidenSista fråganCrazy Town

STOCKHOLM. Det är höst nu. Det betyder att Josefin Johansson faktiskt är lite "ledig".?

YLE - 01 dec 15 kl. 14:15

"Tvåspråkiga lösningar ger mer än två språk"

Tvåspråkiga skollösningar är fortfarande ovanliga i tvåspråkiga Vasa. Från skolvärlden ser man ändå många vinster med utökade språkkunskaper. Tomas Brännkärr, biträdande rektor vid Vasa gymnasium och Vasa svenska aftonläroverk och samarbetskoordinator i campus Lykeion, talar i sin kolumn för Yle Österbotten för tvåspråkiga lösningar.

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

”Om jag inte tar en plats – då blir det Djurgården”

Från Leksand, via Djurgården, till NHL – på ett drygt år.Emil Bemströms succé har knappast gått någon förbi.  För SportExpressen berättar 20-åringen om vägen tillbaka efter hjärtproblemen, möjligheten att återvända till Djurgården – och målet att ta en plats i Columbus Blue Jackets.

Expressen - 1 timme sedan

Stjärnan fick kritik för sin kropp på bilderna

Greg Rutherford fick höra att han har fått en ”dad bod” sedan han slutade med idrotten.Då svarade OS-guldmedaljören med ett nytt Instagram-inlägg. .

Expressen - 7 timmar sedan

Trots stenhård konkurrens – Sverige segrade i Aachen

Sverige har tagit ännu en seger i Nations cup – den här gången i prestigefyllda Aachen.Trots toppade lag från bland annat Tyskland, Frankrike och USA lyckades svenskarna hålla undan. .

Expressen - 8 timmar sedan

MFF-kritiken: ”Jag är väldigt besviken”

BALLYMENA/STOCKHOLM. Haris Radetinac friades efter stämplingen på Arnor Traustason.Det får MFF:s tränare Uwe Rösler att se rött.

Expressen - 8 timmar sedan

Zlatans utspel: ”Som en Ferrari bland Fiats”

Zlatan Ibrahimovic är kontinentens överlägset bästa spelare.Åtminstone enligt honom själv.– Jag är som en Ferrari bland Fiats här, säger han till ESPN.

Expressen - 9 timmar sedan

Kommer bli avgörande – för deras utveckling

Malmö FF har tagit nästa steg i Europa League-kvalet.Bänknötare luftades och talanger fick chansen.Nu kommer fortsatt Europaspel att bli avgörande för deras utveckling..

Expressen - 10 timmar sedan

Bisarra scenerna: ”Men vad är det som händer”

En rejäl kalldusch på Nordirland – åtminstone för MFF-målvakten Dusan Melicharek.Strax efter halvtidsvilan dränktes målvakten av en vattenspridare i ansiktet.– Vad är det som händer!?

Expressen - 9 timmar sedan

Rekorddålig start från Tiger Woods

Berättar om smärtan: ”Kan inte röra mig som jag vill”.

Expressen - 10 timmar sedan

Norrköping vidare – får lettiskt motstånd

IFK Norrköping är vidare i Europa League-kvalet.Efter totalt 4-1 mot irländska St Patricks väntar nu lettiskt motstånd i andra rundan..

Expressen - 10 timmar sedan

”Det är helt magisk – fantastisk avslutning”

Malmö stormar mot nästa runda i Europa League.Behrang Safari stänkte in 1-0 mot Ballymena efter ett drömmål.– Den är helt magisk.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.