Expressen > Nyheter

Tuesday, 16 July, 08:07

Expressen - 11 jul 19 kl. 10:00

Isländare är trötta på alla respektlösa influencersFolk trampar på den ömtåliga mossan, kör bil off road, sitter på glaciärer och beträder avspärrningar. Nu ryter islänningar ifrån mot de hänsynslösa turisterna och influencers.– Det känns som att allt numera handlar om den perfekta instagrambilden, säger islänningen Michalina Okreglicka till BBC..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Michalina Okreglicka, BBC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Isländareär , tröttapå alla , respektlösa, influencers

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Så hyllar Kvällspostens läsare Jesper Rönndahl

Intelligent. Roande. Oroande.

Expressen - 15 minuter sedan

Klart: Jesper Rönndahl är Årets skåning 2019

Nu är kampen om titeln ”Årets Skåning” avslutad och vinnaren är Jesper Rönndahl.Komikern, programledaren och tvåfaldige På Spåret-vinnaren har fått sin humor godkänd av självaste Säpo – och nu hyllas han av skåningarna.– Det här är inget jag vågat drömma om, eller jo det har jag kanske.

Expressen - 15 minuter sedan

Kokosmjöl med metallspån dras tillbaka

Risenta kokosmjöl återkallas eftersom det har hittats metallspån i mjölet..

Expressen - 30 minuter sedan

Förslaget: Göteborg ska bli mer insektsvänligt

Naturskyddsföreningen i Göteborg kämpar med att göra staden mer vildvuxen.Det är att föredra framför den ordnade grönskan om man ska rädda en allt svagare bipopulation, menar man.– Det är viktigt att skapa boende till de pollinerande insekterna och då behöver vi fler ängar, säger Jan Gustafsson, vice ordförande på naturskyddsföreningen i Göteborg, till GöteborgDirekt..

Expressen - 30 minuter sedan

Sista orden inifrån planet före olyckan

Åtta fallskärmshoppare och en pilot tog sig upp i luften för att hoppa fallskärm på söndagen. – Klart att fälla! Det blev de sista orden någon skulle höra från planet.

Expressen - 30 minuter sedan

Nya bilbränder i Lund – hundpatruller söker gärningsman

Lund har på nytt drabbats av anlagda bilbränder.Under natten har det brunnit på två olika ställen och totalt fem bilar har skadats. Vid båda bränderna har polisens hundpatruller sökt efter misstänkta gärningsmän.

Expressen - 1 timme sedan

Polisens avlyssning av industrimiljardären utreds - av polis

Först utredde polisen miljardären Karl Hedin, 69, för att ha tjuvskjutit en varg.Nu utredes om polisen eller annan inblandad gjort sig skyldig till tjänstefel i jakthärvan.Polisens egen hemliga avlyssningar av Karl Hedins kan avgöra om någon myndighetsperson har begått brott.

Expressen - 1 timme sedan

MORGONENS NYHETER: Trump i stort rasistbråk • Två unga män skjutna • Explosion i flerfamiljshus

Donald Trump har gått hårt emot fyra demokratiska kvinnor och har av många anklagats för rasism. Bråket eskalerar med Trumps ord: ”Om du inte är nöjd i USA kan du lämna”.■■■Två män hittades under natten skottskadade i Göteborg – båda är förda till sjukhus.

Expressen - 1 timme sedan

Brand i lägenhetshus – risk för spridning

Det brinner i ett lägenhetshus på Södermalm i Stockholm.Branden startade i ett hissmaskinsrum och har spridit sig till byggnadens tag.– Vi är på plats där med fyra stationer, med nästan trettio man, säger Ulf Tholén vid Storstockholm brandförsvar..

Expressen - 1 timme sedan

Global uppvärmning hotar sköldpaddorna

Den globala uppvärmningen hotar beståndet av oäkta karettsköldpaddor som föds vid afrikanska Kap Verde.Enligt en ny studie kommer de högre temperaturerna leda till att alla sköldpaddor som föds blir honor, skriver The Independent. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.