YLE > Finland

Wednesday, 17 July, 23:04

YLE - 11 jul 19 kl. 09:52

Bilisterna behöver inte oroa sig för de nya trafikövervakningskamerorna - bara de följer trafikreglernaSå småningom kommer de nya kamerorna och kamerastolparna att installeras runt omkring i landet. Nu har 40 kameror skickats till olika polisinrättningar..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilisternabehöver inte , oroasig för de nya , trafikövervakningskamerorna, bara de följer trafikreglerna
YA - 20 feb 14 kl. 07:30

Många fast i fartkontroll

Foto: Scanpix/TT
Tio förare fastnade i fartkontrollen i Skåne Tranås i tisdags. Om fler poliser hade varit på plats hade de påkomna fartsyndarna nog varit ännu fler. Många struntar i att lätta på gasen när de passerar genom byn.

YLE - 19 apr 17 kl. 13:41

Cyklisten har över 100 olika trafiksituationer att hålla koll på

Våren är här och för många betyder det att cykeln tas fram igen. Men hur ligger det riktigt till med trafikreglerna – har du koll på dem? Det är lugnt om du svarar nej, det gör de flesta, även cykelförbundets viceordförande.

Skånskan - 05 apr 18 kl. 05:00

Boende är kritiska till ombyggnad

Sjöbo En bostadsrättsförening är kritisk till ombyggnaden av Ågatan i Sjöbo och menar att det är mer problem där nu än tidigare med höga hastigheter, buskörning och dålig skyltning.Sedan i höstas pågår arbetet med att anlägga en gång- och cykelväg längs Ågatan för en säkrare skolväg från Västergatan till Färsingaskolan.
”Redan innan ombyggnationen av Ågatan längs Färsingaskolans busshållplatser var vägen hårt trafikerad.

Skånskan - 16 mar 19 kl. 05:00

Får köras på trottoarer – i låg fart

Malmö Det kan kosta en slant att inte följa trafikreglerna för den som hyr elskotrar.
Polisen varnar nu sparkcyklister för att köra på trottoarer och andra platser eller att färdas fler än en på elsparkcyklar. Den som inte följer reglerna riskerar böter.

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Särkänniemis försvunna anakonda är hittad - trillade ner från taket

Den förrymda anakondaungen som gäckat nöjesparken Särkänniemis personal i två veckor har återfunnits, uppger man i ett pressmeddelande..

YLE - 2 timmar sedan

Den försvunna anakondan är hittad - trillade ner från taket

Den förrymda anakondaungen som gäckat nöjesparken Särkänniemis personal i två veckor har återfunnits, uppger man i ett pressmeddelande..

YLE - 3 timmar sedan

SPT: Moomin Characters sätter igång kampanj för att rädda Östersjön - målet är att samla in en miljon euro

Moomin Characters kör år 2020 i gång en kampanj för att stoppa övergödningen i Östersjön tillsammans med John Nurminens stiftelse, skriver SPT. Målet är att samla in minst en miljon euro till arbetet som stiftelsen gör för att rädda Östersjön..

YLE - 4 timmar sedan

Räknemodell ska hjälpa jordbrukare att mäta gårdarnas klimatavtryck: “Här finns mycket positivt att hämta för jordbruket”

Med hjälp av en ny räknemodell som innovationstjänsten Biocode utvecklar ska jordbrukare snart kunna mäta hur mycket utsläpp deras produktion orsakar – men också hur mycket koldioxid gårdarna binder. Med den här informationen kan jordbrukarna i bästa fall göra såväl klimatet som sin egen plånbok en tjänst..

YLE - 6 timmar sedan

Han går från Spanien till Finland och tillbaka - med 1 000 sandkapslar som rest till rymden

Fyra år har jag vandrat för att dricka en kopp kaffe i Ingå, skrattar Jean-François Aillet. Men han vandrar också för ett monument med 7 000 kapslar sand från alla hörn i världen, ett bibliotek för kommande generationer..

YLE - 7 timmar sedan

Irak förtydligar uppgifter om utvisade finska barn - finska utrikesministeriet misstänker att det handlar om ett fall av barnkidnappning

Utrikesministeriet förtydligar tisdagens uppgifter om att barn skulle ha utvisats till Finland från Irak. I ett pressmeddelande på tisdag uppgav det irakiska utrikesministeriet att man bland annat utvisat barn av finsk härkomst..

YLE - 8 timmar sedan

Ärkebiskop Tapio Luoma: Finländarna i lägret al-Hol borde föras hem

Ärkebiskop Tapio Luoma tycker att man borde agera utifrån vad som är barnens bästa. "Barnen har inte kunnat påverka sina föräldrars val"..

YLE - 8 timmar sedan

Toroidion vill öka produktionen och behöver mer pengar - elbilsföretaget i Pojo ger ut nya aktier

Företaget Toroidion i Pojo behöver mera kapital och ger därför ut nya aktier..

YLE - 11 timmar sedan

Ett ryskt flygplan misstänks ha kränkt Finlands luftrum - försvarsminister Kaikkonen: "Vi reagerar politiskt ifall det finns behov"

Ett ryskt flygplan misstänks ha kränkt Finlands luftrum vid finska viken utanför Borgå under morgonen..

YLE - 10 timmar sedan

"Det finns en tid före och efter Talvivaara" - miljön och vinsterna är i fokus när gruvlagen ska göras om

Malmletningen blir en allt hetare fråga när efterfrågan på råvaror till batterier och ackumulatorer ökar. Vem ska få ta del av vinsterna, och hur ska kommunernas röst höras, ifall malmbrytning blir aktuellt? Frågorna hopar sig inför en reform av gruvlagen, som finns med i regeringsprogrammet och ett färskt medborgarinitiativ med över 50 000 underskrifter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.