DN > Nyheter

Sunday, 21 July, 15:22

DN - 11 jul 19 kl. 09:50

Dna visar: Försvunnen man i Texas åts upp av sina hundarEn 57-årig man i Texas var försvunnen i flera månader.  Polisen har nu – med hjälp av dna – konstaterat att han blev uppäten av sina hundar. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Texas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dnavisar , Försvunnenman i , Texas, åtsupp av , sina hundar
Nyheter 24 - 05 jan 11 kl. 09:10

Frikändes med DNA-bevis efter 30 år i fängelse


Oskyldigt dömd 1979 - nu kommer han ut. TEXAS. Det var 1979 som Cornelius Dupree Jr dömdes till 75 års fängelse för grovt väpnat rån.

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 11:25

Försvunnen man uppäten av 18 hundar

En man i Texas som varit försvunnen i flera månader åts upp av sina hundar, uppger lokal polis enligt ABC News. Medicinska undersökningar visar att DNA på benbitar som hittats i hundarnas avföring tillhör den 57-årige försvunne mannen från staden Venus.

Västerbottens Folkblad - 17 aug 15 kl. 10:44

Polisen har säkrat DNA-spår

DNA-spår har säkrats i utredningen på mordet av den 21-årig kvinnan i Upplands Väsby. Vid den tekniska undersökningen av mordplatsen har polisen lyckats säkra DNA-spår, DNA-profilen finns inte i polisens register. ”DNA ökar förutsättningar att lösa mordet i Runby, Upplands-Väsby, skriver polisen i ett pressmeddelande” Den 5 augusti på kvällen anmäldes en 21-årig kvinna försvunnen […].

BT - 08 nov 11 kl. 02:53

Texasavrättning uppskjuten för DNA

En domstol i Texas har gett den dödsdömde Hank Skinner respit för att den ska hinna avgöra om det behövs fler DNA-test på bevismaterial från brottsplatsen.
Avrättningen hade planerats till på onsdag.
Domstolen förklarar beslutet med att DNA-regler ändrats, delvis på grund av Skinnerfallet:
- Det vore klokt att gå igenom reglerna fullständigt när det gäller detta fall.

Nyhetskanalen - 01 okt 12 kl. 14:18

Maskar på lik hjälpte polisen identifiera försvunnen i Mexiko

För första gången har polisen identifierat en död människokropp genom att utvinna mänskligt dna från de maskar som levt på kroppen, skriver New Scientist.Den mexikanska polisen hade hittat en kropp som var så svårt bränd att det inte gick att utvinna något dna, även om de misstänkte att resterna tillhörde en flicka som hade förts bort tio veckor tidigare.Patologerna dissekerade då i stället tre likmaskar som hittades i innanmätet och lyckades på så vis utvinna mänskligt dna från dem.

Sydsvenskan - 17 aug 15 kl. 10:39

Dna-spår säkrade i mordfall

Polisen har säkrat dna-spår i utredningen av mordet på en 21-årig kvinna i Upplands Väsby, skriver Aftonbladet.I ett pressmeddelande skriver polisen att dna-spår säkrades vid den tekniska undersökningen av mordplatsen. Den funna dna-profilen finns dock inte i polisens register.

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 15 kl. 10:39

Dna-spår säkrade i mordfall

Polisen har säkrat dna-spår i utredningen av mordet på en 21-årig kvinna i Upplands Väsby, skriver Aftonbladet.I ett pressmeddelande skriver polisen att dna-spår säkrades vid den tekniska undersökningen av mordplatsen. Den funna dna-profilen finns dock inte i polisens register.

NSD - 08 nov 11 kl. 02:52

Texasavrättning uppskjuten för DNA

En domstol i Texas har gett den dödsdömde Hank Skinner respit för att den ska hinna avgöra om det behövs fler DNA-test på bevismaterial från brottsplatsen..

GöteborgsPosten - 08 jun 15 kl. 15:19

17-åringen saknas ännu - fynd ska DNA-testas

Polisen har hittat spår efter den 17-åriga flicka, som anmäldes försvunnen på Kinnekulle på söndagen. Fyndet ska DNA-analyseras..

Polisen - 17 aug 15 kl. 10:01

DNA-spår säkrat i Runbymordet

DNA ökar förutsättningar att lösa mordet i Runby, Upplands-Väsby. Den 5 augusti på kvällen anmäldes en 21-årig kvinna försvunnen av sina anhöriga, efter en motionsrunda i Runby, Upplands-Väsby. Efter en sökinsats hittades hon mördad i området..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Abes block mot seger i japanska valet

Japans premiärminister Shinzo Abes block ser ut att behålla sin majoritet i det japanska valet till överhuset. Han kan då bli den som har innehaft posten längst i landet..

DN - 2 timmar sedan

Kraftig brand utanför Borås – 60 evakuerade

Vid ettiden är branden fortfarande inte under kontroll..

DN - 2 timmar sedan

MSF återupptar räddningsarbete på Medelhavet

Läkare utan gränser (MSF) återupptar sina räddningsinsatser med fartyg på Medelhavet, skriver hjälporganisationen i ett pressmeddelande. Samtidigt riktar organisationen kritik mot EU:s migrationspolitik, som man anser har bidragit till att ett stort antal människor drunknat på vägen till Europa.

DN - 2 timmar sedan

Minnesstund för offren i flygolyckan

Närmare 1.000 personer hade samlats i Döbelns park vid lunchtid till en minnesceremoni för de nio personer som omkom i flygolyckan i Umeå förra söndagen. .

DN - 7 timmar sedan

Skogsbränder härjar i Portugal – militär på väg

Över tusen brandmän kämpar mot skogsbränder i Castelo Branco-distriktet i mellersta Portugal, omkring 20 mil nordöst om Lissabon. Kraftiga vindar försvårar arbetet och militär är på väg för att bistå brandkåren..

DN - 7 timmar sedan

Grekland lovar följa ekonomiska åtaganden

Grekland kommer att lägga fram en statsbudget för 2020 som lever upp till de ekonomiska åtaganden som man har kommit överens om med internationella långivare, uppger landets nye premiärminister Kyriakos Mitsotakis..

DN - 9 timmar sedan

Sjöström visade klassen direkt i VM

GWANGJU. Sarah Sjöström visade klassen direkt när VM i Sydkorea inleddes natten mot söndagen. Den svenska simstjärnan var snabbast i försöken på 100 meter fjäril med tiden 56,45.

DN - 13 timmar sedan

Flera döda av giftig sprit i Costa Rica

19 personer har avlidit i Costa Rica efter att de har druckit giftig alkohol och myndigheterna varnar nu för ett antal spritfabrikat..

DN - 17 timmar sedan

Drömmål och straffräddning bakom Häckenvinst

En straffräddning av Peter Abrahamsson och ett drömmål av Erik Friberg. Det låg bakom Häckens andra raka seger — och Sundsvalls elfte i följd utan vinst i fotbollsallsvenskan. – Jag tänkte inte alls, säger Friberg till C More om sin volleyträff..

DN - 18 timmar sedan

Konsumentverket granskar elbolagen: bristande prisinformation

Många tycker det är svårt att välja elavtal. Elbolagens hemsidor kan till exempel vara svåra att förstå. Nu kritiserar Konsumentverket flera bolag för bristande prisinformation på nätet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.