Sydöstran > Nyheter

Thursday, 18 July, 19:11

Sydöstran - 11 jul 19 kl. 09:40

Hiphopbussen tillbaka till BlekingeFör andra året i rad åker Hiphopbussen ut på turné runt om i Sverige för att inspirera unga till att följa sina musikdrömmar. Den 22 augusti gör bussen ett stopp i Kungsmarken. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Blekinge, Hiphopbussen, Sverige, Kungsmarken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hiphopbussentillbaka till , Blekinge
Blekinge Läns tidning - 27 jun 19 kl. 11:11

Hiphopbussen kommer till Karlskrona

För andra året i rad ger sig den mobila musikstudion, Hiphopbussen, ut på turné i Sverige. Den 22 augusti gör den ett stopp i Karlskrona. .

Blekinge Läns tidning - 14 jul 17 kl. 09:42

Sportfiske hotar gäddan i Blekinge

Trycket från sportfisket är så högt att gäddbeståndet hotas i Blekinge skärgård. Det enligt en undersökning som Länsstyrelsen i Blekinge genomfört, rapporterar SVT Nyheter Blekinge. I mer än ett år har myndigheten samlat in enkätsvar från hundratals yrkes- och sportfiskare.

Blekinge Läns tidning - 05 apr 18 kl. 07:19

Fågelinfluensa hos vilda fåglar i Blekinge

Flera nya fall av fågelinfluensa har upptäckts i Blekinge. Det är inte de första fallen - i vintras upptäcktes att en örn i Blekinge drabbats av fågelinfluensa, rapporterar P4 Blekinge.(TT).

Blekinge Läns tidning - 28 mar 19 kl. 19:53

Blekinge först med HPV-vaccin för pojkar

Pojkar i Blekinge blir först i Sverige att vaccineras mot HPV-virus, rapporterar SVT Blekinge. Under torsdagen tog hälso- och sjukvårdsnämnden i Region Blekinge beslut om att införa HPV-vaccinering av pojkar i årskurs 5-6.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 okt 15 kl. 06:52

Mödravård under press i Blekinge

Flyktingströmmen har resulterat i en mödrahälsovård under hård press i Blekinge, rapporterar P4 Blekinge. Mottagningarna anses vara tänjda till bristningsgränsen och ledningen efterlyser tydligare information från Migrationsverket om när flyktingar väntas komma.(TT).

Blekinge Läns tidning - 08 dec 15 kl. 20:37

Projekt i Blekinge som får pengar

Totalt är det cirka 200 miljoner kronor som investeras i projekt i Skåne och Blekinge. Blekinge får 28 miljoner kronor..

Blekinge Läns tidning - 28 jan 16 kl. 08:48

Blekinge med kopplingar till hela världen

Sepa Sama ser gärna sitt liv som en resa i böcker, där varje bok eller tidskrift som han medverkat i har tagit honom dit han är i dag. Nu vill han skapa ett Blekinge som har en tydlig vision för att få städer och människorna i dem att mötas. – Om Blekinge kan få folk som vill förändra, då kan vi bli något riktigt stort, säger han..

Blekinge Läns tidning - 01 feb 16 kl. 12:44

Se till att Blekinge är med på tåget

Kristdemokraterna i Blekinge är positiva till den planerade höghastighetsbanan som ska byggas mellan Stockholmsregionen och Skåne. Detta kommer att effektivisera tågresandet i Sverige och avlasta det befintliga järnvägsnätet. Detta trots att prislappen kommer bli hög och frågan är om det kommer att bli samhällsekonomiskt lönsamt, men stenen är i rullning, varför vi måste se till att Blekinge är med på tåget..

Blekinge Läns tidning - 22 feb 16 kl. 06:03

Ny strategi ska göra Blekinge jämställt

Blekinge ska bli mer jämställt. Därför har Länsstyrelsen i Blekinge tagit fram en strategi för hur vi ska arbeta med jämställdhetsintegrering..

Blekinge Läns tidning - 09 mar 16 kl. 17:24

Blekinge och Skåne blir par = Skåninge

Skåne vill inte ha Blekinge. Och Blekinge tycker inte att Skåne är bra nog. – Vi ville helst ha både Skåne, Kronoberg och Kalmar, säger Blekingepolitikerna..

Blekinge Läns tidning - 17 jun 16 kl. 13:06

Blekinge Offshore utgör inget hot mot försvaret i Blekinge.

Blekinge Offshores mål är samexistens med försvarsmakten. Förutsättningarna för detta är så väl underbyggt att det i Mark- och Miljödomstolens yttrande till Miljödepartementet tydligt slås fast..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Här är mitt liv – i fem mobilbilder

Fem bilder kan inte fånga ett liv – men de kan berätta en del om någons tillvaro. Under sommaren kikar vi in i några kända blekingars mobiltelefoner. I dag bjuder riksdagsledamoten Heléne Björklund från Sölvesborg på glimtar ur sitt fotoalbum.

Sydöstran - 1 timme sedan

Tre män försökte råna en tom lastbil

Sydöstran - 1 timme sedan

I år finns det ingen hoppborg på festivalen

Var är hoppborgen? Den står inte på den vanliga platsen iallafall..

Sydöstran - 1 timme sedan

Flera fordon i kollision

Räddningstjänsten har nu vid 17.45 ryckt ut till centrala Karlshamn till en kollision med flera fordon inblandade.

Sydöstran - 1 timme sedan

Svartlistad sajt säljer biljetter till Gyllene Tider

Google stänger av biljettåterförsäljaren Viagogo, som just nu kränger biljetter till Gyllene Tiders konsert i Ronneby. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Visste inte att hasch var olagligt

Sydöstran - 2 timmar sedan

Företagsvänliga Sverige

Det går bra för flera svenska företag. På torsdagen kom rapporten om hur det gått för Volvo (lastvagnar) andra kvartalet i år..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Polis fann vapen vid husrannsakan

Sydöstran - 2 timmar sedan

Nässelfrossan 2019: ”Bara positiva reaktioner”

Årets Nässelfrossa drog återigen stor publik och arrangören Måns Areskoug sammanfattar kulturveckan som varit..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Misstänkt våldtäktsman frias och ansöker om skadestånd

En 19-årig man som varit häktad i 49 dagar för misstanken om att han har begått en våldtäkt frikändes, och ansöker nu om skadestånd på 45 000 kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.