Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 17 July, 16:24

Nyan - 11 jul 19 kl. 09:41

Båt på tomgång utan ägare i sikteUnder natten till torsdag fick alarmcentralen in ett larm om en båt som gick på tomgång vid MSF hamnen i Mariehamn. Eftersom ägaren till båten inte syntes till åkte Räddningsverket ut till platsen för att göra en kontroll, meddelar brandmästare Ted Andersson. När ägaren hittats kunde man konstatera att båten startats av sig själv på grund av ett tekniskt fel. Ägaren stängde av båten och Räddningsverket kunde åka vidare.
TEXT: Janice Mattlar janice.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
MSF, Mariehamn, Räddningsverket, Ted Andersson, TEXT, Mattlar, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Båt, tomgångutan , ägarei , sikte
SmålandsPosten - 12 jun 18 kl. 08:49

Buller: Bussar på tomgång stör fastighetsägare i city

Fastighetsägare på Kronobergsgatan klagar på ökat buller från stadsbussarna. Enligt kommunen beror det högre bullret på onödig tomgångskörning. .

Expressen - 05 feb 15 kl. 14:50

Blev av med bilen när den stod på tomgång

Det var kallt i Torsås i morse. Därför tog en bilägare till det klassiska knepet att låta bilen värma upp sig själv på tomgång några minuter. Det var ett misstag.

Dalarnas tidningar - 03 mar 15 kl. 09:38

Bilägare misstänks för narkotikabrott

Vid 04.30-tiden på tisdagsmorgonen uppmärksammade polispatrull en personbil som stod på tomgång på Jungfruvägen i Falun..

Hela Gotland - 19 jul 12 kl. 04:00

Regnet ger ebb i kassan

Strandvädret uteblir och shoppingen står på tomgång. Nu hoppas Visbyhandlarna på bättre väder. - Hade jag haft de här siffrorna för två år sedan hade jag gått hem, säger Annette Lundmark, butiksägare i Visby innerstad..

Kristianstadsbladet - 16 okt 14 kl. 14:35

Persbrandt vill till Dramaten

Man kan kalla det för en återkomst till teatern - eller en hemkomst. Om knappt en vecka är det premiär för "Dödsdansen" med Mikael Persbrandt på Maximteatern. Men han tillåter sig också att drömma om Dramaten.

Trelleborgs Allehanda - 16 okt 14 kl. 14:35

Persbrandt vill till Dramaten

Man kan kalla det för en återkomst till teatern - eller en hemkomst. Om knappt en vecka är det premiär för "Dödsdansen" med Mikael Persbrandt på Maximteatern. Men han tillåter sig också att drömma om Dramaten.

Skånskan - 06 okt 15 kl. 14:00

Nya protester mot trafikproblem

MALMÖ Protesterna mot lastbilstrafik på kvällar, nätter och helger runt Håkanstorp fortsätter.
En boende i området räknade i söndags morse till 19 lastbilar och dragbilar på Danska vägen, Industrigatan och kyrkogårdens parkering.– Det känns som om vi bor bredvid en lastbilsterminal, påtalar kvinnan i en skrivelse till kommunen.

Cornucopia - 25 dec 15 kl. 12:32

Västtrafiks standard "dra åt helvete"-svar

Nedan följer Sveriges sämsta kollektivtrafikbolags standardsvar till kunder som klagar, ett så kallat "dra åt helvete"-svar som innebär att man fullkomligt struntar i vad kunden tycker och inte ens bemödar sig att svara på det konkreta klagomålet.
Numera nedlagd direktbuss, eller enligt Västtrafik utvecklad trafik.Bakgrunden här är att man har dragit in direktbussarna till Göteborg från min by Sätila, den mest expansiva delen av Marks kommun.

SmålandsPosten - 18 jun 18 kl. 05:30

Buller från bussar är ett stort problem

I Smålandsposten den 13 juni var det en artikel om fastighetsägare på Kronobergsgatan som klagat på stadsbussarnas tomgångskörning..

Västerbottens Folkblad - 03 jan 19 kl. 08:35

Umeå: Polis tog bilnycklarna

Bilen stod på tomgång, och någon ägare syntes inte till. Händelsen inträffade natten mot torsdagen på Sandbacka i Umeå. En polispatrull väntade på att ägaren skulle dyka upp.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Vågar tro på bra skörd

Efter fjolårets hetta behövde lantbrukarna en svalare sommar med mer nederbörd. Nu verkar det som om de kan andas ut och förvänta sig en god skörd. .

Nyan - 1 timme sedan

Enklingelinjen kan inte ta emot tung last

Rampen på Rosala II har tekniska fel och tillsvidare kan färjan inte transportera tung last, skriver Ålandstrafiken i ett pressmeddelande. Bland annat lastbilar kan inte transporteras mellan Enklinge-Kumlinge med Enklingelinjens färja, men personbilar transporteras som vanligt. Rampen ska repareras torsdag vilket innebär förändringar i turlistan den dagen.

Nyan - 2 timmar sedan

Fortsatt åländskt i öspelsledning

ÖSPEL. Jörgen Pettersson kommer sitta fyra år till som ordförande i den internationella öspelsorganisationen. .

Nyan - 4 timmar sedan

Finland sett med andra ögon

Under sommaren kan Riksarkivets ambulerande affischutställning ”Pro Finlandia – Finlands väg till självständighet” beskådas i Finströms bibliotek i Godby. Nu besöker forskaren vid Riksarkivet Pertti Hakala Åland för att hålla två föreläsningar i ämnet, i kväll på Finströms bibliotek och i morgon kväll i Mariehamns stadsbibliotek, dit även utställningen flyttar för en dag.
Inför och i anslutning till hundraårsjubileet av Finlands självständighet 2017 genomförde Riksarkivet i Helsingfors ett stort projekt om just vägen till självständigheten.

Nyan - 7 timmar sedan

Flyger privata helikopterturer över Mariehamn

Turister och ålänningar kan nu åka på en privat helikoptertur och uppleva Mariehamn från en högre nivå. .

Nyan - 8 timmar sedan

Kortbetalning på landsortsbussar

Bussbolagen Viking Line Buss Ab, Williams Buss Ab och Ålandsbussen Ab erbjuder nu betalning med bank- eller kreditkort på de åländska landsortsbussarna. ”Passagerarna kan fortsättningsvis betala biljetten kontant på bussen och köpa rabatterade busskort från Ålandstrafiken”, skriver landskapsregeringens transportbyrå i ett pressmeddelande. Viking Line Buss enhetschef Mikael Lindström säger att detta är något som kunderna länge har efterfrågat och får medhåll av Gilla Karlsson, enhetschef på Ålandstrafiken: – Speciellt turister är vana vid att betala med kort.

Nyan - 10 timmar sedan

Därför vill investeringsbolag köpa Eckerö-aktier

Investeringsbolaget OTC-sijoitus har skickat ut brev till en del av Rederiaktiebolaget Eckerös aktieägare. .

Nyan - 21 timmar sedan

Partiell månförmörkelse kan ses natten till ondsag

Natten mellan tisdag 16.7 och onsdag 17.7 kan en partiell månförmörkelse ses i Finland.

Nyan - 22 timmar sedan

Inga besvär mot Dennis och Macke

Inga besvär har Ålands förvaltningsdomstol tagit emot angående byggnadsnämndens beslut från den 4 juni i år. Beslutet gällde de områden som byggnadsnämnden gett grönt ljus till Dennis och Macke ab att riva och bygga nytt. Besvärstiden gick ut på fredagen.

Nyan - 23 timmar sedan

Simbilen på väg till Åland

Folkhälsans simbil är på väg till Åland igen. Från och med söndag 21 juli till onsdag 24 juli kommer simbilen att besöka stränder på Åland där det pågår simskolor och även gästa Sjödagarna. – Målet med Folkhälsans simbil är att uppmuntra barn och vuxna i alla åldrar att våga hjälpa varandra, sägs i ett pressmeddelande.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.