Skånskan > Opinion

Thursday, 18 July, 11:40

Skånskan - 11 jul 19 kl. 09:40

Falsk larm på nattenRydsgård Räddningstjänsten ryckte ut till Rydsgård strax efter klockan tre natten till torsdag. Uppgifterna till räddningscentralen SOS var att ett brandlarm gått och att trapphuset var rökfyllt, av vit rök. Men när räddningstjänsten kom på plats fanns inga spår av någon brand över huvud taget, uppger inre befäl Mats Streer på Räddningscentralen Syd..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Räddningstjänsten, Rydsgård, SOS, Mats Streer, Räddningscentralen Syd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Falsk, larm, natten
BT - 14 okt 12 kl. 10:48

Räddningstjänsten åkte på falsk- larm till skola: "Är väldigt allvarligt"

Räddningstjänsten fick vid 01.30-tiden ett larm om att det brann på Stenbocksskolan. Larmet visade sig dock vara falskt.

NSD - 25 maj 19 kl. 18:00

Ringde 112 om barnmisshandel – döms för falsk larm

En kvinna i 45-årsåldern ringde larmnumret för att anmäla en pågående misshandel av hennes dotter, tingsrätten menar att dottern inte var hemma och dömer nu kvinnan för falskt larm..

GöteborgsPosten - 14 nov 16 kl. 15:40

Falskt larm utrymde tidningsredaktion

The Daily Mail har evakuerats efter ett misstänkt paket har hittades på tidningsredaktionen, enligt polisen. Efter en kort stund kunde polisen informera att det hela var ett falsk larm..

Vimmerby Tidning - 22 jan 18 kl. 16:45

Falskt larm från sjukhuset

Räddningstjänsten utsattes för en falsk larm från sjukhuset på söndagen..

Expressen - 22 nov 15 kl. 12:12

Falsk larm om sprängmedel i Bryssel

BRYSSEL. Den belgiska åklagarmyndigheten avfärdar nu uppgifterna om att man hittat sprängmedel i en lägenhet i Bryssel. Polisen hittade inte heller tunga vapen som automatkarbiner, uppger en källa med insyn i polisräden..

Jmini.se - 15 jan 16 kl. 17:01

Röklukt var falsk larm

Röklukt i en fastighet på Södra Skogsvägen i Nässjö. 11 personer boende på adressen skriver Polisen. Uppdatering Räddningstjänst på plats har inte kunnat lokalisera vare sig brand eller röklukt.

Dalarnas tidningar - 10 mar 16 kl. 15:48

Dalapräst dömd för falsk larm - får sänkt straff i hovrätten

I juli 2014 ringde den dömde personen, som befann sig på annan ort, SOS Alarm och uppgav oro för att målsäganden som bor i ett annat län, hade tagit för mycket mediciner tillsammans med alkohol..

DalaDemokraten - 10 mar 16 kl. 15:48

Dalapräst dömd för falsk larm - får sänkt straff i hovrätten

I juli 2014 ringde den dömde personen, som befann sig på annan ort, SOS Alarm och uppgav oro för att målsäganden som bor i ett annat län, hade tagit för mycket mediciner tillsammans med alkohol..

Jmini.se - 19 apr 16 kl. 06:16

Brandlukt i tvättstugan var falsk larm

Räddningstjänsten larmades om en misstänkt brand i en tvättstuga, belägen på Fabriksgatan i Jönköping under måndagskvällen skriver Polisen. Räddningstjänst på platsen meddelar att det inte rör sig om någon brand, utan det luktar brand ifrån någo.....

DN - 28 mar 17 kl. 17:32

Misstänkt paket vid Vita huset var falsk larm

Ett misstänkt paket hittades vid Vita huset under tisdagseftermiddagen. En person greps. Först efter att bombpersonal genomsökt pakeketet lyfte säkerhetsmyndigheten Secret Service samtliga avspärrningar.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Åska och lokala skurar

Till helgen väntas växlande molnighet och tidvis också skurar som kan ha inslag av åska. Det soliga sommarvädret som vi sett i veckan dämpas något och från fredag och vidare in under helgen blir det åter lite ostadigare då ett lågtryck närmar sig från sydväst.
– På fredag är det växlande molnighet som väntas och tidvis också lokala skurar som kan ha inslag av åska, säger Sofia Söderberg, meteorolog på SMHI.

Skånskan - 45 minuter sedan

Hjärupskvinna dömd för yxmord ber om nåd

Den kvinna som 2016 dömdes till 16 års fängelse för yxmordet på sin make i Hjärup vädjar till regeringen om nåd. I ett handskrivet brev till justitieminister Morgan Johansson (S) pekar kvinnan på att varken polis och socialtjänst förmått skydda henne och familjen. Hjärupskvinnan hävdar att hon, men även barnen, under 17 år levt under fysisk och psykisk misshandel från maken.

Skånskan - 1 timme sedan

78 kvadratmeter stort hus i Billeberga sålt till ny ägare

Billeberga Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Östra Infartsvägen 2 i Billeberga av Rickard Borr. Ny ägare är Janeth Ottosson, 51 år. Priset blev 1 270 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i juni 2019.

Skånskan - 2 timmar sedan

85 kvadratmeter stort hus i Sjöbo sålt till nya ägare

Sjöbo Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Västergatan 58 i Sjöbo av Nils Jan Tore Magnussons dödsbo. Nya ägare är Jesper Bengt Love Jönsson, 31, och Pamela Vang, 30. Priset blev 750 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juni 2019.

Skånskan - 4 timmar sedan

Misstänkt sprängattentat mot bil

Under natten mellan onsdag och torsdag exploderade en bil i Fridhem.Det var vid 01.30-tiden som explosionen inträffade.

Skånskan - 6 timmar sedan

Avlopp kan ge vite för klubb

Sjöbo Sjöbo golfklubb riskerar vite för att klubben inte har lämnat in prover på deras avloppsvatten.
Klubbchefen hänvisar till att klubbhusets avloppssystem krånglat, men lovar samtidigt bättring.Fram tills maj 2020 måste Sjöbo golfklubb vid sju tillfällen testa avloppsvattnet och redovisa resultaten till samhällsbyggnadsnämnden.

Skånskan - 7 timmar sedan

Drömmer om att sprida countryn

Med spelningar i Nashville, Tennessee i USA och som andra mest spelade countryartisten är Erika Jonsson den nästa stora artisten inom genren.
För tredje året i rad kommer hon till Skåne för att spela vid Tykarpsgrottan i Hässleholm.Det stora musikintresset började när hon var tolv år och fick följa med sin mamma till en lokalpub där hon växte upp i Värmland.

Skånskan - 13 timmar sedan

Stark spelar på hemmaplan

GOLF Nyblivna EM-guldmedaljören Maja Stark spelar hemma på Abbekås GK där lag-SM:ets division 1 för damer avgörs med start på torsdagen.Sammanlagt 16 klubbar kommer pegga upp under tre dagar.
Abbekås lag består av sex unga tjejer med 20-åriga stjärnskottet Maja Stark, som nyss vunnit lag-EM på Sicilien, i spetsen.

Skånskan - 15 timmar sedan

Skola brinner i Malmö

MALMÖ Under onsdagskvällen inkom ett larm om brand vid Segevångsskolan i Malmö. Räddningstjänsten har ryckt ut.Orsaken bakom branden är oklar.

Skånskan - 15 timmar sedan

Lugi-seger i Åhus

BEACHHANDBOLL Lugi från Lund såg till så att det blev skånsk segern i Åhus Beachhandboll Festivals P12-klass.För Elton Janhall i Lugi var det första besöket på Åhusstranden. Det märktes över huvud taget inte.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.