Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 17 July, 18:51

Kristianstadsbladet - 11 jul 19 kl. 09:19

Börsen öppnar uppåtStockholmsbörsen öppnar uppåt i linje med ledande världsbörser efter gårdagens uttalande från Fedchefen Jerome Powell som väcker förhoppningar hos investerare om att den amerikanska centralbanken kommer att sänka räntan i slutet av juli..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Fedchefen Jerome Powell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsenöppnar uppåt
DI - 10 timmar sedan

Stockholmsbörsen väntas öppna nedåt efter rapporttung morgon

Stockholmsbörsen väntas inleda onsdagens handel i negativ riktning. Rapportveckan fortsätter och några tungviktare, bland annat Swedbank, Handelsbanken, Ericsson och SKF, kom med sina rapporter för det andra kvartalet innan börsöppning..

Helsingborgs Dagblad - 10 timmar sedan

Investor slog börsen – anar sämre tider

Wallenbergsfärens maktbolag Investor anar sämre tider. Men under det gångna kvartalet har utvecklingen varit bättre än börsen. Substansvärdet uppgick den sista juni till 422 miljarder kronor, eller 551 kronor per aktie.

SVT - 9 timmar sedan

Swedbanks aktie rasar på börsen

Swedbanks aktie rasar runt fem procent i den inledande handeln på Stockholmsbörsen..

DI - 9 timmar sedan

Därför rasar Dometic på börsen

Dometic är årets raket på börsen men på onsdagen rasar aktien över 6 procent i börsöppningen efter en trist rapport. Optimistiska analytiker lär tvingas sänka sina estimat.  Fritidsutrustningsbolaget flaggar dock för att förvärv fortsatt är aktuella..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Swedbank och Getinge sänken på börsen

Swedbank och Getinge faller ordentligt när Stockholmsbörsen öppnar. Även Ericssons kvartalsrapport var svagare än väntat medan SKF fick tummen upp. Efter cirka fem minuters handel har börsens breda OMXS-index sjunkit med 0,2 procent.

DI - 9 timmar sedan

Bankbjässarna faller tungt – pressar börsen

Sektorskollegorna Handelsbanken och Swedbank agerar sänke på Stockholmsbörsen vid öppningen efter morgonens rapporter..

Helsingborgs Dagblad - 9 timmar sedan

Swedbank och Getinge sänken på börsen

Swedbank och Getinge faller ordentligt när Stockholmsbörsen öppnar. Även Ericssons kvartalsrapport var svagare än väntat medan SKF fick tummen upp. Efter cirka fem minuters handel har börsens breda OMXS-index sjunkit med 0,2 procent.

DN - 7 timmar sedan

Banker sänker Stockholmsbörsen

Swedbank och Handelsbanken faller ordentligt på Stockholmsbörsen. Även Ericssons kvartalsrapport var svagare än väntat medan SKF fick tummen upp..

DI - 5 timmar sedan

Stora rapportrörelser från Stockholmsbörsen på fall

Stockholmsbörsen fortsatte ned runt lunchtid på onsdagen, tyngd av flera rapporterande bolag såsom Getinge, Ericsson, Swedbank, Sandvik och Alfa Laval. SKF och Assa Abloys rapporter mottogs mer positivt. .

DN - 3 timmar sedan

Banker och verkstad sänker börsen

Swedbank och Handelsbanken faller ordentligt på Stockholmsbörsen. Även Ericssons liksom flera av verkstadsjättarnas kvartalsrapporter var svagare än väntat..

DI - 3 timmar sedan

Getinge rasar på börsen – precis som Di:s analytiker förutspådde

Årets kursraket Getinge åker på en riktig stjärnsmäll på börsen efter att ha gjort analytikerna besvikna med rapporten för det andra kvartalet. Di:s analytiker Richard Bråse varnade redan i slutet av juni för att en kurssmocka låg i luften och gav spararna rådet att sälja aktien före rapporten..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Soligt frukostmöte om lundensiska nazistvänner

När Per Svensson, idag politisk redaktör på Dagens Nyheter och författare, kommer och föreläser om 20- och 30-talets svensk fascism – och dess trådar fram till idag – blir det trångt på hamnplan i Simrishamn. För 22:a året skapar Simrishamns frukostmöten lust till att lära och förstå, onsdagen bjöd på årets 13:e morgonträff..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

CGI kammar hem storkontrakt – värt 900 miljoner

CGI, med två kontor och cirka 230 anställda i Bromölla, har skrivit avtal med trafikförvaltningen i Stockholm. Kontraktsvärdet ligger på ungefär 900 miljoner konor. .

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Nyhetssajten 24Sverige räddas – köpare hittad

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Polisen söker vittne efter olycka med person och buss

Det är oklart vad som hände på centralstationen i Kristianstad vid 15-tiden på onsdagen. De iblandade, en busschaufför och en privatperson, har olika uppfattning om hur den eventuella olyckan har gått till..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Så många bilar har brunnit i nordöstra Skåne på tio år

De anlagda bilbränderna i Sverige har minskat. Färre bilar brinner nu än för tio år sedan. Sammanlagt har ungefär 170 bilbränder anlagts i nordöstra Skåne de senaste tio åren..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kläffords nya succé i "America's got talent"

För en dryg vecka sedan var det inte många utanför Sveriges gränser som kände till den svenske "Idol"-vinnaren Chris Kläfford..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kontrollerad bil kördes av påverkad förare

En ung bilförare stoppades i centrala Bromölla på natten mellan tisdagen och onsdagen. det visade sig att han var påverkad av droger..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Dumpat avfall orsakar irritation: ”Det är inte klokt”

Området vid Urnvägen i Everöd har blivit en illegal soptipp. Ett år efter att boende slog larm till kommunen har situationen bara blivit värre. Från kommunen kommer inga besked om när problemet kan vara löst.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Fajtas för bögarna och judarna, friheten och jämställdheten

I Sverige an homosexuella numera leva öppet och skaffa barn. Många kvinnor och män delar på föräldraskapet. Vi kan uttrycka obekväma åsikter, tro på valfri gud och spatsera runt i stringbikini om vi så önskar.

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Frankrike gör rätt – amerikanska techbolag ska betala skatt

Att inte beskatta snedvrider konkurrensen och andra företag drabbas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.