DI > Ekonomi

Sunday, 21 July, 21:27

DI - 11 jul 19 kl. 09:22

Cannabisbolaget Stenocare har handelsstoppatsCannabisbolaget Stenocare har handelsstoppats på handelsplatsen Spotlight i Köpenhamn..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stenocare, Spotlight, Köpenhamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cannabisbolaget, Stenocarehar , handelsstoppats
DI - 26 okt 18 kl. 09:10

Stenocare rusar omkring 240 procent efter notering

På fredagen var det dags för det medicinska cannabisbolaget Stenocare att göra entré på Spotlight. Bolaget fick en smakstart på karriären som noterat bolag och efter åtta minuters handel byter aktien ägare för 29,8 danska kronor per aktie. En uppgång på 239 procent jämfört med teckningskursen på 8,8 danska kronor.

DI - 21 nov 18 kl. 10:26

Stenocare presenterar första rapporten efter noteringen på Spotlight

Medicinska cannabisbolaget Stenocare som började handlas på Spotlight Stock Market i slutet av oktober presenterar i dag siffror för det fjärde kvartalet. .

DI - 10 dec 18 kl. 16:10

Stenocare har lämnat in ansökan om kapselprodukter till danska läkemedelsverket

Medicinska cannabisbolaget Stenocare har lämnat in sin formella ansökan för godkännande av tre nya produkter till det danska läkemedelsverket..

DI - 25 jun 19 kl. 09:01

Stenocare väntar första skörden cannabis i höst

Medicinska cannabisbolaget Stenocare har inlett kultiveringen av cannabisplantor vid bolagets anläggning i Jylland. Den första skörden förväntas skördas under tredje kvartalet 2019. Det framgår av ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 26 okt 18 kl. 09:05

Tokrusning när cannabisbolaget nu handlas på Spotlight

Stenocare är det första cannabisbolaget som listas i Europa. Nyemissionen tillförde bolaget 18,6 miljoner danska kronor. Men intresset för aktien var extremt och aktien övertecknades flera tusen procent.

PrivataAffärer - 04 okt 18 kl. 12:21

”Stenocare vill inte vara en del av cannabis-hajpen”

Läs också: Notering: Hög risk men chans till en riktig rökare i Stenocare Däremot avser företaget agera snabbt inom det fyraåriga legaliseringsprojektet för medicinsk cannabis i Danmark som inleddes vid årsskiftet. De danska kunderna ska betjänas genom samarbetet med Stenocares kanadensiska partner som ska innebära en konkurrensfördel på en marknad där antalet aktörer växer. Utmaningarna best

VA - 26 okt 18 kl. 09:06

Premiär idag: Första noterade cannabisbolaget i Europa gör entré på börsen

Danska Stenocare gör deut på börsen.  .

DI - 07 maj 19 kl. 09:11

Cannabisbolaget vänder till vinst i första kvartalet

Danska Stenocare, som är verksamma inom medicinsk cannabis, redovisar ett rörelseresultat för det första kvartalet 2019 på 1,5 miljoner danska kronor (-1,0)..

PrivataAffärer - 26 sep 18 kl. 07:22

Notering: Hög risk med chans på en riktig rökare i Stenocare

Stenocare kan odla, tillverka och importera medicinsk cannabis. Nu i september inleddes importen av medicinsk cannabisolja från Canntrust i Kanada. I Kanada har marknaden för medicinsk cannabis gått från 50 miljoner DKK till 6 miljarder DKK på fyra år.

DI - 04 okt 18 kl. 10:58

Stenocare vill inte vara en del av cannabishypen

Det danska företaget Stenocare, som är verksamt inom medicinsk cannabis, vill inte vara en del av den Kanada-centrerade hajpen kring cannabis för rekreationsanvändning, alltså "party-cannabis"..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Experten: Här är ekonomiutbildningarna som slår högst

Siktar du på en hög lön inom finansbranschen, eller vill ta ett nytt kliv i karriären och spetsa kompetensen? Här är de internationella och svenska utbildningarna som slår högst hos topprekryterare inom ekonomi och finans just nu. ”Har du gått där har du något litet extra”, säger Mats Kullenberg, vd för topprekryteringsbolaget Dreamwork..

DI - 1 timme sedan

Miljarderna rullar in – Avatar petas från filmtronen

Superhjältefilmen Avengers: Endgame blir under söndagen den mest inkomstbringande filmen i historien hittills. Filmen beräknas då gå om den tidigare ettan Avatar, som har innehaft rekordet i tio år..

DI - 1 timme sedan

Zelenskyjs parti i ledning i Ukraina

Volodymyr Zelenskyjs parti Folkets tjänare leder i det ukrainska valet, rapporterar AFP. Det har 44 procent av rösterna, enligt en vallokalundersökning..

DI - 2 timmar sedan

Rapportflödet fortsätter - här är veckans höjdpunkter

Efter en hektisk vecka med många delårsrapporter saktar rapportfloden in. Men det saknas inte guldkorn i nästa veckas utbud..

DI - 3 timmar sedan

Experterna: Företag måste ändra sin rekryteringsprocess för att hänga med

Allt fler arbetstagare väljer bort en fast tjänst till förmån för att göra kortare inhopp på olika företag. En arbetsmarknadsförändring som arbetsgivarna ännu inte omfamnat, trots att giggandet kan innebära en lösning på arbetskraftbristen.  .

DI - 5 timmar sedan

Nätshopparens tre värsta fällor – så slipper du bli blåst

Piratkopierade och undermåliga produkter, giftiga varor eller beställningar som inte ens dyker upp. Di går igenom de farligaste fällorna med e-handel, och hur du undviker dem. ”En stor del är att kolla upp säljaren”, säger Karolin Kühn, juridisk rådgivare på Konsument Europa..

DI - 5 timmar sedan

Svensken spelar i världens bästa liga: ”Pengar ingen stark drivkraft längre”

Den 30 maj i år blev Jonas Jerebko historisk. Ingen annan svensk har tidigare spelat final i världens bästa basketliga NBA. I en exklusiv intervju berättar Sveriges största basketstjärna om året i toppklubben, pengarna, framtiden – och sin lönsamma e-sportsinvestering..

DI - 6 timmar sedan

Brittiskt miliärfartyg varnade iranska styrkor

Innan Stena Impero beslagtogs anropade ett brittiskt örlogsfartyg en iransk patrullbåt och varnade för att ingripa, enligt en ljudinspelning..

DI - 6 timmar sedan

Blandad utveckling på Mellanösterns börser

De ökade spänningarna i Persiska viken ser ut att ha haft en begränsad effekt på börserna i Mellanöstern, som gick åt olika håll på söndagen..

DI - 6 timmar sedan

Abes block mot seger i japanska valet

Japans premiärminister Shinzo Abes block ser ut att behålla sin majoritet i det japanska valet till överhuset. Han kan då bli den som har innehaft posten längst i landet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.