DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 16:17

DI - 11 jul 19 kl. 09:13

Nordea ser betydande nedsida i GetingeNordea ser en betydande nedsida i Getinge och inleder bevakning med säljrekommendation på torsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Getinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, ser, betydande, nedsidai , Getinge
Affärsvärlden - 13 feb 17 kl. 09:35

Nordea ser en risk för att Capio

Nordea ser en risk för att vårdbolaget Capio kommer att drabbas av ytterligare prissänkningar i Frankrike under 2017 som bolaget inte väntas kunna kompensera sig för. Lägre skatt väntas delvis kunna kompensera för franska prissänkningar. Men som en följd av utvecklingen ser banken en nedsida för marginalerna.

Dagens PS - 27 sep 17 kl. 11:14

Nordea ser ökad risk för boprisfall

Här är bakgrunden till storbankens oro. Nordea konstaterar i en färsk konjunkturrapport – som refereras av Di – att bostadsbyggandet är på den högsta nivån på 25 år i Sverige. ”Vi bygger väldigt mycket i alla regioner, även i de delar av länder där befolkningen inte utvecklas lika starkt”, säger Susanne Spector, senioranalytiker på banken, enligt Di.

YLE - 08 dec 16 kl. 11:01

Nordea ser ljusare på ekonomin

Finanskoncernen Nordea ser ljusare på framtiden men någon mer hållbar återhämtning är ändå inte i sikte. Ekonomin kommer att växa med en procent nästa år och med 0,8 procent år 2018. Nordea har skrivit upp prognosen en aning sedan i höstas.

Dagens Medicin - 02 mar 15 kl. 10:08

DO ser betydande brister hos landstingen

Landstingens arbete för att rätta till ojämlika löneförhållanden duger inte. Diskrimineringsombudsmannen, DO, ser ”betydande brister”..

Affärsvärlden - 02 sep 15 kl. 09:18

Nordea ser köpläge i norska oljeservicebolag

Nordea ser i en färsk analys att de större bolagen inom oljeservice med en stark balansräkning sannolikt inte har några behov av ytterligare kapital. Något som också leder till en köprekommendation för bland andra Aker Solutions och Subsea 7..

Affärsvärlden - 20 jul 16 kl. 09:15

Nordea ser ingen anledning att ändra utdelningspolicy

Nordea ser i dagsläget ingen anledning att ändra på sin utdelningspolicy..

DI - 07 dec 18 kl. 15:39

Nordea ser upp till 140 procents uppsida i Serneke

Nordea ser ett rättmätigt värde för Serneke i intervallet 80-120 kronor, enligt en uppdragsanalys. Det kan jämföras med fredagseftermiddagens kurs på 50,10 kronor..

Kristianstadsbladet - 04 apr 14 kl. 10:10

Ser betydande risk för finska banker


Finlands banker står inför betydande risker, enligt en rapport från den finländska finansinspektionen."Omvärldsriskerna är fortfarande betydande", skriver generaldirektören Anneli Tuominen i en kommentar.I rapporten konstaterar inspektionen att det fortsatt svaga konjunkturläget förutsätter att framför allt bankerna noggrant bevakar kundernas finansiella ställning och att de ser till att ha en väl fungerande och tillfredsställande riskhantering.

Trelleborgs Allehanda - 04 apr 14 kl. 10:10

Ser betydande risk för finska banker


Finlands banker står inför betydande risker, enligt en rapport från den finländska finansinspektionen."Omvärldsriskerna är fortfarande betydande", skriver generaldirektören Anneli Tuominen i en kommentar.I rapporten konstaterar inspektionen att det fortsatt svaga konjunkturläget förutsätter att framför allt bankerna noggrant bevakar kundernas finansiella ställning och att de ser till att ha en väl fungerande och tillfredsställande riskhantering.

Opinionen.se - 04 apr 14 kl. 10:16

Ser betydande risk för finska banker


Finlands banker står inför betydande risker, enligt en rapport från den finländska finansinspektionen. "Omvärldsriskerna är fortfarande betydande", skriver generaldirektören Anneli Tuominen i en kommentar. I rapporten konstaterar inspektionen att det fortsatt svaga konjunkturläget förutsätter att framför allt bankerna noggrant bevakar kundernas finansiella ställning och att de ser till att ha en väl fungerande och tillfredsställande riskhantering.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Oväntat uppgång i EU-kommissionens indikator för hushållens humör

EU-kommissionens snabbestimat för konfidensindikatorn för hushåll i euroområdet steg till -6,6 i juli, jämfört med oreviderade -7,2 föregående månad. Väntat var -7,2 enligt Reuters prognosenkät..

DI - 10 minuter sedan

Oväntad nedgång i den amerikanska bostadsförsäljningen i juni

Försäljningstakten för befintliga bostäder i USA sjönk 1,7 procent i juni, till en beräknad årstakt på 5,27 miljoner enheter. .

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Tre nya Iphone-modeller presenteras i höst

Det amerikanska teknikföretaget Apple kommer i höst att presentera tre nya Iphone 11-modeller, inklusive ett nytt A13-chip. Det rapporterar branschsajten 9to5mac på sin hemsida på tisdagen..

DI - 15 minuter sedan

Europeiskt förvärv är Midsonas väg in på hajpad marknad för köttalternativ enligt vd:n

Förvärvet av Alimentation Santé är Midsonas väg in på marknaden för växtbaserade köttalternativ enligt vd:n Peters Åsberg. När produkterna kan finnas för handel på de nordiska marknaderna är dock oklart..

DI - 30 minuter sedan

SBB:s ordförande har köpt aktier för 1,6 miljoner kronor

Samhällsfastighetsbolaget SBB:s styrelseordförande Lennart Schuss har på tisdagen köpt 100.000 B-aktier i bolaget till snittkurs om 15:98 kronor. Det motsvarar en investering om nära 1,6 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Finländskt verkstadsbolag faller efter svagare rapport än väntat

Det finländska verkstadsbolatet Valmet faller över 4 procent på Helsingforsbörsen efter att rapporten för det andra kvartalet kommit in svagare än väntat. .

DI - 1 timme sedan

Nynoterat miljöteknikbolag senarelägger serieproduktion av eldriven lastbil

Miljöteknikbolaget Inzile, som tillverkar den eldrivna lätta lastbilen PRO4, senarelägger tidpunkten för serietillverkningen av fordonet. .

DI - 1 timme sedan

IMF sänker utsikterna för den globala konjunkturen igen

Internationella valutafonden (IMF) har sänkt prognoserna för den globala tillväxten igen. Nu väntas den globala ekonomin växa med 3,2 procent nästa år och 3,5 procent 2020..

DI - 1 timme sedan

USA-börserna ser ut att öppna med stigande kurser

Terminerna för de ledande USA-börserna pekade uppåt inför tisdagens öppning. USA spås återuppta handelssamtalen med Kina angående handelsdispyten, vilket tolkas positivt av aktiemarknaden. Starka kvartalsrapporter från ett flertal bolag bidrog även till ett muntrare humör..

DI - 1 timme sedan

Hjälmbolaget vänder nedåt efter rapport

Hjälmbolaget Mips inledde tisdagen med stigande kurs i spåren av morgonens rapport. Munterheten avtog dock gradvis under dagen och strax innan klockan 15 hade aktien vänt ner till minus 5,4 procent. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.