Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 21 July, 15:03

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 19 kl. 08:30

Uppsving för småhus under kvartaletAntalet sålda småhus ökade med fem procent under andra kvartalet i år jämfört med samma period i fjol, visar siffror från Lantmäteriet. Störst ökning sågs i Kronobergs, Gävleborgs och Västerbottens län. I storstadsregionerna minskade antalet försäljning.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Lantmäteriet, Kronobergs, Västerbottens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppsvingför , småhusunder kvartalet
YLE - 13 jun 16 kl. 06:42

De hade massiva planer för Havets hus

Det finns inte mycket kvar av det Havets hus som Alice Lillas och projektgruppen visionerade fram i slutet av 2003. Då var tanken ett komplex på 3500 kvadratmeter med utrymme för forskning och ett havsfiskemuseum. Nu är man nere i en tiondel av den storleken.

YLE - 11 sep 15 kl. 12:50

Uppsving för Klemetsgårdarna i Maxmo

En ny aktör på Klemetsgårdarna i Maxmo ger lyft åt verksamheten. Det är Strömmers Stiftelse, efter syskonen Inga och Gösta Strömmer, som verkar för att främja verksamheten på Klemetsbacken. Syskonen testamenterade all sin egendom och sina marker till stiftelsen som registrerades i början av året.

YLE - 01 feb 15 kl. 11:00

Lägenheter går åt - småhus står osålda

Strängare krav för bostadslån har lett till att både privatpersoner och banker håller i sina pengar. Trots att bostadsmarknaden ännu är trög så ser fastighetsmäklare i Västnyland en liten ljusning sedan slutet av förra året. Trots att det är köparens marknad just nu när räntorna är låga, är bostadsmarknaden fortsättningsvis trög.

Nya Wermlands Tidningen - 17 okt 11 kl. 08:26

Uppsving för bostadsmarknaden

Det tar något längre tid att få sitt hus sålt nu än för något år sedan. Men fastighetsmäklaren Git Bengtzing märker ändå en stadig ökning efter sommaren och tror inte på någon mättnad på bostadsmarknaden. ?

Kristianstadsbladet - 24 feb 19 kl. 14:01

Rekordmånga utställare på loppisen – ”Vi ser ett uppsving för återbruket”

Aldrig förr har det behövts så många bord, 35 stycken, vid loppisen i Folkets hus. Antalet utställare var också rekordmånga. Folkets hus-föreningen var nöjd med uppslutningen..

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 08:30

Uppsving för småhus under kvartalet

Antalet sålda småhus ökade med fem procent under andra kvartalet i år jämfört med samma period i fjol, visar siffror från Lantmäteriet. Störst ökning sågs i Kronobergs, Gävleborgs och Västerbottens län. I storstadsregionerna minskade antalet försäljning.

GöteborgsPosten - 11 jul 19 kl. 08:31

Uppsving för småhus under kvartalet

Antalet sålda småhus ökade med fem procent under andra kvartalet i år jämfört med samma period i fjol, visar siffror från Lantmäteriet..

Kristianstadsbladet - 21 aug 14 kl. 09:48

Uppsving för byggandet


Under första halvåret i år påbörjades byggandet av cirka 19 700 lägenheter, enligt preliminär statistik från Statistiska centralbyrån (SCB). Det innebär en ökning med 35 procent jämfört med motsvarande period i fjol.Lägenheter i flerbostadshus står för nästan hela ökningen men även byggandet av småhus har tagit fart, enligt SCB.

Trelleborgs Allehanda - 21 aug 14 kl. 09:48

Uppsving för byggandet


Under första halvåret i år påbörjades byggandet av cirka 19 700 lägenheter, enligt preliminär statistik från Statistiska centralbyrån (SCB). Det innebär en ökning med 35 procent jämfört med motsvarande period i fjol.Lägenheter i flerbostadshus står för nästan hela ökningen men även byggandet av småhus har tagit fart, enligt SCB.

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 14 kl. 09:52

Uppsving för byggandet

Under första halvåret i år påbörjades byggandet av cirka 19 700 lägenheter, enligt preliminär statistik från Statistiska centralbyrån (SCB). Det innebär en ökning med 35 procent jämfört med motsvarande period i fjol. Lägenheter i flerbostadshus står för nästan hela ökningen men även byggandet av småhus har tagit fart, enligt SCB..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nordvästskånska 15-åringar på landslagsläger

Spelare från HIF och Fortuna uttagna..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nazister och robotar i ny ”Westworld”-trailer

En första längre trailer har släppts till den tredje säsongen av HBO:s "Westworld", och av trailern att döma kommer tittarna att få följa med till ett antal, för serien, nya miljöer. Karaktären Maeve, spelad av Thandie Newton, tycks ha hamnat i en nöjes.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Petad minister kritiserar patriarkal struktur

Helene Hellmark Knutsson (S) petades från sin ministerpost i år. I en intervju med Svenska Dagbladet riktar hon nu skarp kritik mot en "grabbig nätverksstruktur" inom Socialdemokraterna. Kvinnor offras för att män ska få sitta kvar.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Ytterback klar för Eskilsminne

Kajsa Conradsen senaste förstärkningen..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

De nio omkomna hedrades i Umeå

En vecka efter flygolyckan på ön Storsandskär i Umeå där nio människor omkom hölls en minnesceremoni för att hedra offren. – Jag kommer för alltid att ha er vid min sida, sade fallskärmsklubbens ordförande Navid Haghjo. Strålande sol från en klarblå him.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

”Somligt i livet borde vara dubbelt så långt”

Om mötet med en gammal lärare och drömmen om en dubbelt så lång sommar..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Fyra anklagade för häxeri i Indien – mördades

Har dödats av en uppretad folkmassa beväpnad med påkar..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Bengtström tog svenskt guld i U20-EM

Carl Bengtström sprang enkelt hem ett svenskt guld på 400 meter häck i U20-EM i Borås. 19-åringen, som till vardags tävlar för Örgryte IS, var i snabbast i försöken redan på lördagen och i söndagens final var han i ledning från start till mål. Bengtströ.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Flera bilar i olycka – en allvarligt skadad

Olyckan inträffade mellan Hjortkvarn och Tjällmo i Motala kommun..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Livat i holken med Svante Thuresson

En obesvärad och obekymrad jazzlegendar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.