Alingsås tidning > Nyheter

Friday, 19 July, 23:15

Alingsås tidning - 11 jul 19 kl. 08:29

Husvagnar utbrända på LygnaredTre husvagnar har blivit totalförstörda i en brand på Lygnareds camping strax utanför Alingsås under torsdagsmorgonen. Ingen person har skadats i samband med branden. –  När vi kom dit brann det för fullt i alla tre husvagnar, säger Mikael Hagberg räddningschef i beredskap på räddningstjänsten i Alingsås. Det var vid 05.57 som räddningstjänsten fick in larm om brand i husvagnar på Lygnareds camping.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Lygnared, Lygnareds, Alingsås, Mikael Hagberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Husvagnar, utbrända, Lygnared
Nya Wermlands Tidningen - 14 feb 17 kl. 23:13

Två husvagnar utbrända på Bomstad

Strax efter 22.00 kom ett larm om att det brann i fordon på Bomstad. Det var två husvagnar som av okänd anledning börjat brinna..

YLE - 25 okt 13 kl. 15:55

Facken oroliga då allt fler blir utbrända

Effektivering, omorganiseringar och sparåtgärder gör det allt svårare för anställda att orka med arbetet och allt fler blir utbrända. Både vårdfacket Tehy och de offentligt anställdas JHL får allt flera samtal av medlemmar som inte mera orkar med arbetstakten. - Andelen samtal som handlar om problem att orka har ökat dramatiskt.

NT - 14 aug 12 kl. 08:59

Ugandiska helikoptrar funna utbrända

De två ugandiska militärhelikoptrar som i söndags försvann har på tisdagen hittats utbrända efter en krasch i en bergig del av Kenya, meddelar militären. Fordonen var allvarligt eldhärjade och vad som hänt med de som fanns ombord är ännu okänt..

FriaTider - 24 maj 13 kl. 16:24

DN-fel om p-böter för utbrända bilar

Idag på förmiddagen publicerade Dagens Nyheter en artikel med rubriken ?Fel om p-böter för utbrända bilar?. I den påstår DN-journalisten Katarina Lagerwall att en annan artikel, som publicerades av Fria Tider i onsdags, är ett ?

GT - 20 jul 13 kl. 10:59

En husvagn och bil helt utbrända på E6

En bil och husvagn började brinna längs E6 på lördagsmorgonen. ? Både bilen och husvagnen är totalt utbrända, säger ett vittne på platsen..

Sydsvenskan - 15 feb 14 kl. 00:29

Två bilar utbrända i ”explosiv” brand

Två personbilar blev totalt utbrända i en brand på Kollegiegatan i Nydala vid 23-tiden på fredagskvällen..

NSD - 16 dec 14 kl. 03:24

Bilar utbrända i parkeringshus

Tre bilar blev utbrända och ett 30-tal rökskadades vid en misstänkt mordbrand i ett parkeringshus..

Expressen - 17 jan 15 kl. 10:03

Fem bilar utbrända i branden i Malmö

Fem bilar blev utbrända men ingen människa kom till skada under nattens stora brand i Malmö. Samtliga stadens brandstationer skickade personal till det underjordiska garaget som började brinna. – Det är alltid problematiskt i de här garagen, säger räddningstjänstens inre befäl Anders Kindberg till Kvällsposten..

Sydsvenskan - 04 aug 15 kl. 06:38

Bilbränder i Lund i natt – två bilar utbrända

Två bilar blev helt utbrända på parkeringen på Dösvägen i Gunnesbo i natt..

Expressen - 04 sep 15 kl. 00:20

Brand i parkeringshus – flera bilar utbrända

Under kvällen har brandkåren kämpat med att släcka en brand i ett parkeringshus i Tensta. Brandkåren är på plats med styrkor från två brandstationer. – Fem bilar blev utbrända och två bilar är brandskadade, säger Lars Lindberg, ledningsoperatör på Stockholms Brandförsvar..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 13 timmar sedan

Två misstänkta narkotikabrott

En anmälan om ringa narkotikabrott har upprättas efter att polis kontrollerat en man i Stadsskogen vid femtiden på torsdagseftermiddagen. Mannen visade tydliga tecken på narkotikapåverkan. Senare under kvällen, vid åttatiden, gjordes ytterligare en anmälan om ringa narkotikabrott efter att en person kontrollerats på Kungsgatan..

Alingsås tidning - 17 timmar sedan

Brandman fick eldvittring på cykelturen

Onsdagskvällens cykeltur tog en oväntad vändning när brandmannen Susanna Novarino lyckades nosa upp en grillplats i Skår som höll på att fatta eld.
– Det känns fint att jag besparade mina kollegor ett nattlarm, säger hon.
– Jag och min man Christian var ute och cyklade när jag fick känna en brandlukt som gav mig onda aningar.

Alingsås tidning - Igår: 14:28

Buss blockerade väg

Vid lunchtid på torsdagen hamnade en buss i diket och hindrade trafiken på Lövekullevägen.
Det var i en av de skarpa kurvorna på Lövekullevägen, i höjd med segelbåtshamnen, som en buss råkade i trubbel på torsdagen. Av oklar anledning hamnade bussen med båda bakhjulen nerbackade i ett dike och kunde sedan inte ta sig loss för egen maskin.

Alingsås tidning - Igår: 12:37

Störningar i trafiken på E20

Det är störningar i trafiken på E20 mellan Ingared och Hästeryd efter ett brandtillbud med en lastbil. Lastbilen står i norrgående körfält och det är köbildning i väntan på att fordonet ska bärgas bort..

Alingsås tidning - Igår: 08:27

En till sjukhus efter trafikolycka

Strax innan klockan nio på onsdagskvällen inträffade en olycka där två personbilar kolliderade i trakten av Hov i Herrljunga kommun. En person fick föras med ambulans till sjukhus. Övriga personer som färdades i bilarna kontrollerades på plats av sjukvårdspersonal men behövde inte uppsöka sjukhus.

Alingsås tidning - I förrgår: 14:09

Brand på ö i Färgen

Räddningstjänsten fick larm om brand på Stora Slättö i sjön Färgen vid 13-tiden på onsdagen. Efter att ha tagit sig ut med båt till ön konstaterades att det rörde sig om en mindre brand som var under kontroll snabbt. Vad som orsakat branden är oklart..

Alingsås tidning - 16 jul 19 kl. 15:41

Bilist misstänkt för rattfylleri

Vid halvtvåtiden på tisdagseftermiddagen stoppades en bil för kontroll på länsväg 181 i Herrljunga. Föraren visade tecken på alkoholpåverkan och fick följa med polis för provtagning. En rapport om rattfylleri har skrivits..

Alingsås tidning - 16 jul 19 kl. 08:43

Singelolycka i Stråhles Allé

En singelolycka med en motorcykel inträffade i Stråhles Allé vid sextiden på måndagskvällen. Motorcyklisten fördes till sjukhus för kontroll men några allvarligare skador har inte rapporterats..

Alingsås tidning - 16 jul 19 kl. 05:30

Ytterliggare padelhall till Alingsås

AT har tidigare rapporterat om att det ska öppna en padelhall i Arlas gamla lokaler i Alingsås. Nu kommer det bli ännu fler möjligheter till spel av succésporten i Alingsås – då det finns långt gångna planer på att det ska öppnas ytterligare en padelhall i stan. Denna kommer ligga på Tokebackavägen, Borgens industriområde på vägen ut mot Bälinge.

Alingsås tidning - 15 jul 19 kl. 09:02

Singelolycka på Boråsvägen

En singelolycka inträffade på Boråsvägen, i höjd med avfarten till Ljurhalla, vid 21-tiden på lördagen. En personbil körde i diket på platsen. Några personskador har inte rapporterats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.