DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 00:45

DI - 11 jul 19 kl. 08:30

Knowit förvärvar specialistkompetens inom SalesforceKnowit Experience är en av Nordens ledande digitala byråer, med ett stort fokus och kunnande inom datadrivna kundupplevelser. Genom förvärvet av den svenska Saleforce byrån 4front adderar vi nu ytterligare kompetens och styrka..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Salesforce, Experience, Nordens, Saleforce

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knowit, förvärvar, specialistkompetensinom , Salesforce
DI - 10 dec 14 kl. 08:40

Knowit köper i Norge

It-konsultbolaget Knowit specialistbolag inom i Norge, NeoLab by Knowit, förvärvar Metronet, enligt ett pressmeddelande..

DI - 11 dec 18 kl. 08:30

Knowit köper digitalbyrån All Rise

Knowit förvärvar det Stockholmsbaserade bolaget All Rise, specialister inom digital marknadsföring och datadriven analys. Knowit Experience är idag Nordens största digitala byrå med drygt 600 medarbetare och tillskottet av All Rise innebär en stärkt kompetens inom datadrivna digitala kundupplevelser..

Affärsvärlden - 26 nov 13 kl. 11:17

Knowit köper Bisnodebolag

IT-konsultbolaget Knowit förvärvar 100 procent av aktierna Bisnode Applicate AB med 21 medarbetare i Malmö och Stockholm. Köpet betalas kontant..

DI - 26 nov 13 kl. 11:07

Knowit köper Bisnode-bolag

It-konsultbolaget Knowit förvärvar 100 procent av aktierna Bisnode Applicate AB med 21 medarbetare i Malmö och Stockholm. Köpet betalas kontant..

DI - 11 dec 14 kl. 11:41

Knowit köper i Norge

Knowit förvärvar norska Dataess, ett systemutvecklings- och rådgivningsbolag med fokus på Oracle-teknologi och tjänster baserade på Altinn..

DI - 27 okt 17 kl. 14:14

Knowit köper Require

Knowit förvärvar Require, med verksamhet inom kravhantering. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 jun 14 kl. 12:37

Knowit startar i Tyskland

It-konsulten Knowit startar ett dotterbolag i tyska Bremen med specialistkompetens inom försvars- och tillverkningsindustrin..

IT24 - 27 mar 13 kl. 10:05

Knowit värvar säkerhetsprofil


Konsultbolaget Knowit stärker sin säkerhetssatsning genom att ta in profilen Åsa Schwarz som marknads- och försäljningschef för sitt säkerhetsbolag..

Realtid - 21 feb 17 kl. 15:39

Knowit värvar från Marginalen bank

Christina Johansson blir ny kommunikationschef hos det digitala konsultbolaget..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Ford stäms på miljarder för förfalskade bränsletester

Den amerikanska fordonskoncernen Ford har blivit stämd på 1,2 miljarder dollar, motsvarande 11,3 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 2 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 3 timmar sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 3 timmar sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 4 timmar sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 4 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 5 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 5 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 5 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.