DI > Ekonomi

Tuesday, 16 July, 20:39

DI - 11 jul 19 kl. 08:32

Alligator Bioscience förlust ökade i kvartaletForskningsbolaget Alligator Bioscience redovisar ett resultat efter skatt på -49,3 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019 (-37,6). Resultatet per aktie sjönk till -0:69 kronor (-0:53)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bioscience, Alligator Bioscience

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alligator, Bioscience, förlust, ökadei kvartalet
DI - 02 maj 17 kl. 15:40

Förlust för Alligator Bioscience

Bioteknikbolaget Alligator Bioscience, som i höstas noterades på Stockholmsbörsen, rapporterar förlust i det första kvartalet..

DI - 14 feb 19 kl. 08:10

Förlust för Alligator Bioscience

Forskningsbolaget Alligator Bioscience redovisar ett resultat efter skatt på -30,6 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (12,5). Resultatet per aktie uppgick till -0:43 kronor (0:18)..

DI - 17 apr 19 kl. 08:27

Större förlust för Alligator Bioscience

Forskningsbolaget Alligator Bioscience redovisar ett rörelseresultat -46,2 miljoner kronor för det första kvartalet 2019, en försämring från förlusten på 44 Mkr under fjolårets första kvartal..

Affärsvärlden - 02 maj 17 kl. 15:55

Förlust för Wallenbergs Alligator

Alligator Bioscience redovisar ett kassaflöde för den löpande verksamheten på -22 miljoner kronor (-19) i det första kvartalet 2017. Det framgår av uppgifter i rapporten..

DI - 25 okt 17 kl. 08:04

Ökad förlust för Alligator

Forskningsbolaget Alligator Bioscience redovisar ett resultat efter skatt på -25,8 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017 (-7,5). Resultatet per aktie uppgick till -0:36 kronor (-0:13)..

Affärsvärlden - 17 apr 19 kl. 08:17

Röda siffror för Alligator

Bioteknikbolaget Alligator Bioscience redovisar en viss ökad rörelseförlust under första kvartalet. Bolaget har inga intäkter att tala om..

DI - 12 jul 18 kl. 08:05

Forskningsbolaget redovisar ytterligare förlust under andra kvartalet

Forskningsbolaget Alligator Bioscience redovisar ett resultat efter skatt på -37,6 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (-31). Resultatet per aktie uppgick till -0:53 kronor (-0:43)..

Affärsvärlden - 18 maj 16 kl. 08:55

Fortsatt förlust för Sprint Bioscience

Sprint Bioscience rapporterar ett resultat före skatt om -2,8 miljoner kronor för årets sista kvartal (-3,8)..

Affärsvärlden - 25 okt 17 kl. 08:42

Ökad förlust för Alligator

Forskningsbolagets förlust förvärrades för årets tredje kvartal..

PrivataAffärer - 29 mar 19 kl. 11:37

Här är månadens kursvinnare

Den aktie på Stockholmsbörsen som gått starkast den senaste månaden är en klassiker när det gäller volatila kurssvängningar. Det handlar om Ortivus A som stigit 62 procent på en månad. Även Ortivus B återfinns på topplistan.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Sällsynt maktkamp på högsta nivå

Motsättningarna i Sandviks styrelse, som Di kan avslöja inför bolagets halvårsrapport, är ur flera aspekter högintressant. .

DI - 30 minuter sedan

Tungviktarna laddar för strid – gräl om notering i Sandviks styrelse

Sandviks styrelse är splittrad i den viktiga frågan om den anrika stålverksamheten ska bli ett eget börsbolag.  Styrelsemedlemmar med nära koppling till huvudägaren Fredrik Lundberg är tveksamma, enligt källor, och i andra ringhörnan står ordförande Johan Molin och vd Björn Rosengren. ”Det kan bli en kabinettsfråga för Johan Molin”, säger en uppgiftslämnare..

DI - 30 minuter sedan

Feds Robert Kaplan: Motiverat med en ”blygsam, taktisk räntesänkning”

Fed-chefen i Dallas, Robert Kaplan, har sällat sig till skaran Fed-ledamöter som vill se en räntesänkning i juli..

DI - 1 timme sedan

Brant fall för oljepriserna efter signal om Iran-lättnader

Oljepriserna sjönk hastigt på tisdagskvällen svensk tid sedan den amerikanske utrikesministern Mike Pompeo uppgett att Iran kan vara beredda att förhandla om sitt missilprogram..

DI - 1 timme sedan

Nya tullhot från Trump efter att Kina ”har svikit”

Donald Trump har åter hotat med att införa nya tullar på importerade varor från Kina, rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Data om miljontals bulgarer på vift efter hackerattack

Finansiella data om så många som fem miljoner bulgarer har hackats och kommit på vift. Landets finansminister bad på tisdagen det bulgariska folket om ursäkt för det inträffade, rapporterar Reuters..

DI - 1 timme sedan

Vitvaruleveranser i USA steg i juni

Leveranser av de sex största vitvarukategorierna i USA, AHAM 6, steg med 0,9 procent i juni, jämfört med samma månad föregående år..

DI - 1 timme sedan

Polisen utreds för tjänstefel i jakthärvan

Jaktbrottsmisstänkte industrimannen Karl Hedin avlyssnades av polisen under utredningen. Nu har en förundersökning inletts för att ta reda på om tjänstefel begåtts i samband med detta, skriver tidningen Svensk Jakt..

DI - 1 timme sedan

Därför ska du se upp med sparbolagets aktie

Kurvorna pekar år rätt håll för Avanza Bank men dagens värdering ger inget utrymme för negativa överraskningar.  Aktien är inget för den långsiktiga. .

DI - 1 timme sedan

Blue Apron rusar över 50 procent efter Beyond Meat-avtal

Amerikanska Blue Apron, vars verksamhet är hemleveranser av mat, har tecknat avtal med det kaliforniska köttsubstitutbolaget Beyond Meat. Blue Aprons aktie rusar med över 50 procent på Wall Street..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.