DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 00:24

DI - 11 jul 19 kl. 08:29

Sintercast serieproduktion fortsatte att öka under kvartaletSintercast serieproduktion fortsatte att öka under andra kvartalet och uppnådde en årstakt på 3,4 miljoner motorekvivalenter för kvartalet, vilket gav en tillväxt på 30 procent jämfört med helåret 2018..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sintercast, serieproduktion, fortsatteatt , ökaunder kvartalet
DI - 23 dec 14 kl. 08:40

Sintercast flaggar för vinstlyft

Sintercast, som levererar processtyrningssystem för produktion av kompaktgrafitjärn, väntas slutföra 2014 med att gå mot rekord i serieproduktion och omsättning..

DI - 28 jan 19 kl. 08:12

Sintercast får order i Kina

Sintercast har ingått ett teknologileveransavtal med China Shipbuilding Industry Corporation, ett järngjuteri för gjutgods i Shaanxi-provinsen i Kina, för serieproduktion av komponenter inom industriell kraft i kompaktgrafitjärn. .

Nyteknik - 14 maj 18 kl. 07:22

Kollaborativ robot i serieproduktion

Digitalisering i verkligheten, från GKN Driveline i Köping. GKN Driveline har genomfört en av de första installationerna av en kollaborativ robot i serieproduktion. Den nya medarbetaren är en ABB-robot av den tvåarmade modellen YuMi och Prevas har hjälpt till med installationen..

DI - 04 maj 11 kl. 09:14

Försäljningen stiger för Sintercast

Sintercast, som levererar processtyrningssystem för produktion av kompaktgrafitjärn, redovisar ett resultat efter skatt på 1,1 miljoner kronor för det första kvartalet 2011 (1,0). Resultatet per aktie uppgick till 0,20 kronor (0,20)..

E24 - 24 aug 11 kl. 09:31

Sintercast dubblar vinsten

Sintercast, som levererar processtyrningssystem för produktion av kompaktgrafitjärn, redovisar ett resultat efter skatt på 6,2 miljoner kronor för det andra kvartalet 2011 (3,4). Resultatet per aktie uppgick till 0:90 kronor (0:50)..

DI - 02 nov 11 kl. 09:05

Sämre för Sintercast

Sintercast, som levererar processtyrningssystem för produktion av kompaktgrafitjärn, redovisar ett resultat efter skatt på 2,4 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2011 (3,0)..

DI - 22 feb 12 kl. 09:08

Sintercast minskar vinsten

Sintercast, som levererar processtyrningssystem för produktion av kompaktgrafitjärn, redovisar ett resultat efter skatt på 4,8 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2011 (9,1). Resultatet per aktie uppgick till 0,70 kronor (1,30)..

DI - 25 apr 12 kl. 09:08

Sintercast ökar vinsten

Sintercast, som levererar processtyrningssystem för produktion av kompaktgrafitjärn, redovisar ett resultat efter skatt på 1,7 miljoner kronor för det första kvartalet 2012 (1,1)..

Affärsvärlden - 24 apr 13 kl. 09:25

Ökad vinst för Sintercast

Sintercast redovisar ett ökat resultat efter skatt för det första kvartalet 2013..

DI - 06 nov 13 kl. 09:13

Sintercast vänder till vinst

Sintercast, som levererar processtyrningssystem för produktion av kompaktgrafitjärn, redovisar ett resultat efter skatt på 2,4 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2013 (-1,9). Resultatet per aktie uppgick till 0:30 kronor (-0:30)..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Ford stäms på miljarder för förfalskade bränsletester

Den amerikanska fordonskoncernen Ford har blivit stämd på 1,2 miljarder dollar, motsvarande 11,3 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 2 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 3 timmar sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 3 timmar sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 3 timmar sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 4 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 4 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 4 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 5 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.