GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 17 July, 13:33

GöteborgsPosten - 10 jul 19 kl. 17:58

Börsen under nollanStockholmsbörsen landade under nollan på onsdagen. Vid stängning hade det breda OMXS-indexet backat 0,3 procent..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
OMXS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsenunder , nollan
Cornucopia - 11 dec 18 kl. 08:21

Nytt årslägsta på Stockholmsbörsen

Under måndagen stängde Stockholmsbörsen på ett nytt årslägsta. De amerikanska börserna återhämtade sig dock mot slutet för att stänga precis över nollan, så vi får se hur det går på de europeiska börserna idag.
Dagschart OMXS30

Både storbolagsindexet OMXS30 och det bredare OMXSPI stängde alltså måndagen på dagslägsta, veckolägsta och nytt årslägsta.

Kristianstadsbladet - 17 jan 13 kl. 10:10

Börsen kring noll

Aktiekurserna pendlade kring nollan när Stockholmsbörsen öppnade på morgonen. Vid 10-tiden hade OMXS-index gått upp med 0,2 procent till 353,3. På de ledande Europabörserna var inledningen likartad.

TA - 06 mar 13 kl. 16:34

Börsen pendlar kring nollan

Börsen fortsatte att vara på plus under förmiddagen. Efter ungefär en timmes handel hade OMXS-index stigit med 0,2 procent till 379,8.
Stockholmsbörsen höll sig nära nollan under onsdagseftermiddagen.

BT - 30 dec 13 kl. 13:12

Svagt ned på Stockholmsbörsen

Kurserna på Stockholmsbörsen pendlar runt nollan. Klockan 13.00 låg OMXS-index straxt under nollan.

Affärsvärlden - 21 feb 14 kl. 08:59

Stockholmsbörsen: Öppning runt nollan väntas

Stockholmsbörsen väntas inleda fredagens handel runt nollan eller strax över. Dagens största nyheter hittills är Elektas vinstvarning och Bufabs debut på börsen till kursen 46 kronor..

BT - 23 jul 14 kl. 17:53

Börsen stängde nära nollan

Stockholmsbörsen rörde sig marginellt på onsdagen och stängde nära nollan. ABB och SSAB belönades med rejäla uppgångar efter bolagens delårsrapporter. OMXS-index stängde på 452,4, i det närmaste oförändrat jämfört med tisdagen.

Affärsvärlden - 22 aug 16 kl. 14:00

Stockholmsbörsen tillbaka på nollan

Kurserna på Stockholmsbörsen vände ned strax efter lunch och noterades nära nollan. En liknande utveckling kunde noteras för Europas ledande börser där de inledande uppgångarna byttes ut mot lätta nedgångar. På Stockholmsbörsen pressades Getinge efter det annonserade vd-bytet..

BT - 07 mar 13 kl. 16:39

Nära nollan på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen föll tillbaka och låg nära nollan på torsdagseftermiddagen. Vid klockan 16.15 hade OMXS-index stigit med 0,1 procent till 377,6.

Opinionen.se - 03 maj 13 kl. 09:26

Börsen pendlar kring nollan

Stockholmsbörsen öppnade veckans sista handelsdag med i det närmaste oförändrade kurser. Efter en kvarts handel låg OMXS-index och pendlade kring nollan. Rörelserna bland storbolagen var små, Boliden stiger med nästan en procent inför delårsrapporten senare i dag.

Affärsvärlden - 10 jun 13 kl. 10:32

Börsen kring nollan efter svag kinesisk statistik

Stockholmsbörsen var kring nollan under måndagens och veckans inledande handel, medan de ledande handelsplatserna i Europa stod för mindre rörelser i båda riktningar..

TA - 05 sep 13 kl. 09:11

Börsen pendlar kring nollan


Stockholmsbörsen öppnade i oregelbunden tendens, ungefär i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna. Efter cirka fem minuters handel pendlade OMXS-index runt nollan.SKF köper amerikanska Kaydon för över åtta miljarder kronor, aktien steg med 0,6 procent.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Damlag tvingades sova i hotellobby inför match

Tränaren i Santos damlag, Emily Lima, har riktat kritik mot Brasiliens fotbollsförbund (CBF) efter att hennes spelare tvingats tillbringa delar av natten i en hotellobby inför en viktig match i högsta ligan..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

USA stoppar Myanmars arméchef

USA vägrar ge Myanmar överbefälhavare Min Aung Hlaing och tre av hans närmaste män visum..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Kvinna åtalas för misstänkt svärdhugg

En kvinna i 40-årsåldern åtalas misstänkt för att ha huggit en 70-årig man i huvudet med ett halvmeter långt svärd, alternativt en kniv, skriver.

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Heilande barn bekymmer för Liseberg

Liseberg har mitt under högsäsongen fått problem med att barn gör Hitlerhälsning i åkattraktioner, uppger.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Polis som tog stryptag kommer inte åtalas

Den vita polisman i New York som tog stryptag på den svarte sexbarnsfadern Eric Garner, något som kan ha lett till hans död 2014, kommer inte att åtalas i federal domstol. Det meddelar det amerikanska justitiedepartementet på tisdagen..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Hoppborg rasade i Kivik – barn till sjukhus

Fyra barn fick föras till sjukhus efter att en hoppborg rasat på Kiviks marknad vid 18-tiden på tisdagskvällen..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

"Forskning måste bli naturlig del av vården"

Den svenska vården måste få möjlighet att snabbare dra nytta av den senaste forskningen, skriver en rad forskare och ledare vid forskningsfinansierande organ och ideella organisationer på.

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Taika Waititi regisserar "Thor 4"

Goda nyheter för alla som gillade den knasiga och lättsamma tonen i "Thor: Ragnarök" från 2017. Den nyzeeländske regissören Taika Waititi kommer skriva och regissera även nästa installation i sagan om Marvelhjälten Thor, enligt.

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Ajax supertalang nära skriva på för Juventus

Ajax-kaptenen Matthijs de Ligt har landat i Turin där han inom kort väntas skriva på för italienska storklubben Juventus..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Dämpat på Wall Street

De ledande indexen på de amerikanska börserna gick svala efter nya tullhot på kinesiska varor från USA:s president Donald Trump..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.