DI > Ekonomi

Saturday, 20 July, 20:00

DI - 11 jul 19 kl. 08:16

Avanza prickar vinstförväntningarna i kvartaletNätbanken Avanza rapporterar ett resultat som var helt i linje med väntat i det andra kvartalet.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Avanza

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avanza, prickar, vinstförväntningarnai kvartalet
DI - 20 apr 17 kl. 08:21

Avanza prickar förväntningarna

Nätbanken Avanza redovisar ett rörelseresultat på 121 miljoner kronor för det första kvartalet 2017. Väntat var 120 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

DI - 15 jan 14 kl. 18:21

Vinstförväntningarna skruvas ned

Nu måste vinsterna komma för att stödja en fortsatt börsuppgång, hävdar proffsen. Men inför rapportperioden fortsätter analytikerna att skruva ned vinstförväntningarna och börsbolagen får allt högre värderingar..

DI - 10 feb 14 kl. 07:02

Nu sänks vinstförväntningarna

Rapportperioden har inte fått en bra början, och nu tvingas analytikerna skruva ned vinstförväntningarna ytterligare. I skottgluggen står Electrolux, Scania och Ericsson..

DI - 22 maj 19 kl. 07:16

Norska fiskodlaren når inte vinstförväntningarna

Det norska fiskodlingsföretaget Salmar rapporterade på onsdagsmorgonen högre intäkter än väntat för det första kvartalet, men ett operationellt rörelseresultat som var lägre än förväntningarna i Infront Datas snittprognos..

PrivataAffärer - 21 jan 16 kl. 08:20

Avanza prickade förväntningarna

Nätbanken Avanza redovisar ett resultat som resultatmässigt var i linje med analytikernas förväntningar. Utdelningen blev dock något högre än väntat....

Affärsvärlden - 17 jul 13 kl. 09:50

Analytiker: Bankerna prickar förväntningarna

Både Handelsbankens och Nordeas rapport för det andra kvartalet hamnade väldigt mycket i linje med förväntningarna, både avseende resultatet och kapitalet. Positivt i Nordeas fall var att kapitalet stärktes, även om banken fortsatt ligger väl bakom sina närmaste konkurrenter. Det säger analytiker till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 08 aug 13 kl. 07:34

Nestlé prickar förväntningarna

Nestle redovisar ett justerat rörelseresultat på 6,8 miljarder schweizerfranc för det första halvåret 2013 i linje med förväntningarna enligt Bloomberg enkät..

DI - 23 jan 14 kl. 12:09

Nokia prickar förväntningarna

Telekombolaget Nokia levererar ett resultat klart under förväntningarna. Det blev inte heller något besked om vad som ska hända med bolagets stora kassa. Aktien faller på börsen..

Dagens PS - 18 jan 18 kl. 09:21

BÖRSEXTRA: Avanza rusar 8 procent i morgonhandeln

”Jag känner mig nöjd”, säger vd:n. Nischbanken har släppt en stark rapport nu på torsdagsmorgonen. Det ger aktien eld i baken.

Affärsvärlden - 12 jul 18 kl. 09:11

H&M-konkurrent slår resultatförväntningarna

Det japanska klädbolaget Fast Retailing, där klädmärket Uniqlo ingår, slog vinstförväntningarna i sin rapport för det tredje kvartalet som sträcker sig fram till mars med 44 procent enligt Bloomberg News..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Fed-chef går emot marknaden – vill inte sänka räntan

Den amerikanska centralbanken väntas sänka styrräntan i slutet av juli. Men beslutsfattarna är inte överens. Bostons Fed-chef Eric Rosengren vill avvakta..

DI - 3 minuter sedan

Barnen ratar rymdjobb – vill hellre bli youtuber

I helgen är det 50 år sedan månlandningen. Men dagens barn drömmer inte om att bli astronauter i första hand. Fler vill hellre bli youtubers, enligt en undersökning som Lego gjort..

DI - 1 timme sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 1 timme sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 2 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 3 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 4 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..

DI - 4 timmar sedan

Oljefält i Libyen stängt efter incident

Produktionen vid Libyens största oljefält, al-Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..

DI - 5 timmar sedan

Tågproblemen fortsätter hela helgen

Ersättningsbuss, eller en omväg med lokaltåget. Tågtrasslet till och från Skåne fortsätter hela helgen, och tusentals resenärer berörs varje dag..

DI - 7 timmar sedan

Trenden med “helivandring” delar fjällvärlden

ADOLFSTRÖM. Fjällvandring är en allt populärare semestertrend i Sverige och i dess spår har fenomenet ”helivandring” - att kombinera helikoptertur och vandring - vuxit.  Samtidigt delar helikopterturismen de svenska fjällen när affärsmöjligheter ställs mot tystnad och ostörd natur.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.