Kristianstadsbladet > Lokalt

Saturday, 20 July, 13:24

Kristianstadsbladet - 11 jul 19 kl. 07:59

Besökare om gatuteater: ”Det är jättebra, det fångar fler människor såhär”För första gången på 18 år uppträdde teatergruppen Barnens Salong inte på Regionmuseets innergård. I år är de istället gatuteater. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Barnens Salong, Regionmuseets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besökareom , gatuteaterDet är , jättebradet , fångar, fler, människor såhär
YLE - 03 aug 13 kl. 17:25

Många besökte Sundom loppisrace

I lördags var det loppmarknad för hela slanten i Vasa för då kunde man besöka drygt 40 försäljare på årets Sundom loppisrace. Loppisrace är en slags kvartersloppmarknad som ordnas på olika håll bland annat i Österbotten. Besökarna fick med sig en karta över gårdarna.

YLE - 03 okt 14 kl. 20:00

Fyra rum i Borgå trotsar lågkonjukturen

Flera hotell- och restaurangägare kan blicka tillbaka på en svag sommarsäsong. Strömmen av utländska turister avtar och finländarna har allt mindre pengar över för hotell- och krogbesök. Men det finns också företagare som vågar då andra tvekar.

Skånskan - 28 aug 18 kl. 10:00

Bokdebutant sjunger fullkornets lov

Christine Heger sprider fullkornets och surdegens evangelium. Hon bloggar om bakning, håller kurser och föredrag och nu kommer hennes första bok, som hon kort och gott kallar ”Fullkorn”.Namn: Christine Heger
Ålder: 43 år
Yrke: Civilekonom, egen företagare, driver Bröd & Kvarn med blogg – ” … jag har mellan 11 000 och 15 000 unika besökare i månaden” – kurser, föredrag och bokproduktion.

Skånskan - 09 nov 15 kl. 14:00

Jubileum i vattnets tecken

ystad Ett av Ystads landmärken, det gamla vattentornet, fyller 100 år. Det uppmärksammades med en guidad tur kring kommunens dricksvatten i söndags.Christina Molin, chef för det nya vattenverket som invigdes för någon månad sedan, gav information om Ystads dricksvatten för ett 30-tal besökare som samlats i gamla vattentornets kafé före rundturen.

Magazin24 - 20 feb 13 kl. 16:42

Nyöppning för Lekia

På onsdagen slog Lekia upp dörrarna till sina nya lokaler på Stora Gatan. När Magazin24 kom till butiken var lokalen full av barn som passade på att leta efter nya fynd. "Det är viktigt att Köpingsborna inte glömmer bort Köping.

YLE - 26 maj 16 kl. 16:49

Staden lovar modernare vård i Karis - anhöriga ifrågasätter priserna

Ett fyrtiotal äldre har nu flyttat från långvårdsavdelningar på Mjölbolsta till det nybyggda servicehuset i Karis. Förändringen har inte varit lätt. Anhöriga klagar på dyrare vård och dålig information.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Misstänkt misshandel vid Kantarellbadet

Inringare kallade strax innan tolvslaget på polis till Kantarellens havsbad där det ska ha varit stökigt..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Högsta huset i nya stadsdelen klart för inflyttning

Ytterligare en del av den nya stadsdelen i Hammar är klar för inflyttning. I nästa vecka flyttar hyresgäster in i 30 av de totalt 60 lägenheterna Brinova bygger i området för nära 100 miljoner kronor. Nästa år ska hela området stå färdigt..

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Manifestation bröt mot tillståndet: ”Ett missförstånd”

Den manifestation av djurrättsorganisationen Pig Save som ägt rum utanför Scan denna vecka hade inte tillstånd för att vara där dygnet runt. Enligt arrangören för organisationen rör det sig om ett missförstånd. .

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Sotnosen i Fornstugan utsatt för stöld och skadegörelse

Söndersparkade bord och stulna filtar och elprylar mötte personalen vid fredagens öppning. En läskande hittelön har nu utlovats till den som hittar stöldgodset..

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Ny gårdsbutik i Oppmanna

För två år sedan flyttade Hanna Hansson och Stefan Ekelund in på Månsagården i Oppmanna. Nu startar de gårdsbutik..

Kristianstadsbladet - Igår: 18:30

Spårade upp tjuvarna - som nu döms till fängelse och utvisning

Det blev en fällande dom i Kristianstads tingsrätt för de två tjuvar som hundföraren Mikael Eriksson och hunden Nato kunde gripa efter en dryg mils lång spårningsjakt. Straffet blir fyra månaders fängelse och utvisning..

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Tre män hålls inlåsta – hade skarpladdad pistol vid Circle K

Polisen stoppade ett fordon vid Cirkle K i Kristianstad. Då hittades en skarpladdad pistol i bilen. Nu sitter tre män häktade i väntan på åtal..

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

Efter sopbranden: ”Får nog aldrig reda på hur branden startat”

Vad som orsakade torsdagens kraftiga brand på Snårarps återvinningscentral är fortsatt oklart. ”Det får man nog aldrig reda på”, säger Mats Gustavsson, yttre befäl vid insatsen..

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

(Del)finbesök i Åhus hamn?

Torsk och strömming i alla ära - men vid lunchtid drog ett mer spännande besök blickarna till sig i Åhus hamn. I vattnet simmade en större grå varelse med fena omkring..

Kristianstadsbladet - Igår: 11:25

Ska ha försökt mörda sin kompis med kniv - riskerar nu utvisning

De båda tonåringarna var tidigare vänner. Nu har rättegången börjat i vilken det ska utredas om den ena försökt mörda den andra med kniv i centrala Kristianstad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.