Skånskan > Nyheter

Friday, 19 July, 12:03

Skånskan - 11 jul 19 kl. 08:00

Parametrarna har fallit på platsI tre decennier har samma fyra killar kämpat på som band. På fredag kommer Backyard Babies till Kristianstad Rockfest.
– Vi är som ett gammalt surt par som inte ligger med varandra längre men har det ganska mysigt ändå, där i soffan, säger sångaren Nicke Borg.I början av 90-talet var jag med i en ideell förening som bland annat arrangerade spelningar. Som alla sådana föreningar fick vi en mängd mer eller mindre ambitiösa demokassetter från band som ville komma och spela.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Backyard Babies, Kristianstad Rockfest, Nicke Borg, Kiss, Shout, Mötley Crüe, Iron Maiden, Nässjö, Peder Carlsson, Johan Blomquist, Dregen, Nicke Borg Backyard Babies, Donnington, Sunset Strip, Reeperbahn, Diesel, Sliver, Chips Kisbye, Kristianstad, Tivoliparken, Entombed

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Parametrarnahar , fallitpå plats
Cornucopia - 13 jun 15 kl. 11:12

Sommarläsning: Almedalen har fallit

Det har i Sverige blivit något av en tradition att ge ut Sveriges motsvarighet till amerikanska film-blockbusters. I Sverige handlar det dock om popcornlitteratur istället för film, då svensk filmindustri inte har budget för årliga sommarspektakel. Istället får bokbranschen ordna detta och i år hittar vi Erik Lewins Almedalen har fallit (Adlibris 129:- SEK, Bokus 139:- SEK) här.

Skånskan - 02 maj 17 kl. 14:55

Stor insats sedan person fallit ombord från färja

Öresund En sjöräddningsinsats pågår i norra Öresund sedan en person fallit överbord från en färja. ERWP.fif(0)Enligt flyg- och sjöräddningscentralen i Göteborg är det en dansk räddninginsats.

Cornucopia - 08 mar 18 kl. 08:59

Hur mycket har lägenhetspriserna fallit i euro?

Den svenska kronan är som bekant en flytande valuta, och dess aktuella försvagning mot euron väcker frågan om dels hur hård prisnedgången på svenska lägenheter är i euron och dels om uppgången dämpats om man ser till den internationella världsvalutan?
Lägenhetspriserna i Stockholm i SEK och EUR (index) till och med januari. Data: Riksbanken och ValueguardUr ett internationellt perspektiv har de svenska bostadspriserna fallit hårdare när man mäter dem i världsvalutan euro istället för svenska kronor.

Trelleborgs Allehanda - 08 aug 11 kl. 16:42

Börsen har fallit mer än fem procent

Stockholmsbörsen har fallit med mer än 5 procent. Vid 16.30 var raset 5,1 procent.

TA - 08 aug 11 kl. 12:34

Börsen har fallit över fem procent

Foto: Scanpix
Vid 16.30 var raset 5,1 procent.
Vid lunchtid hade Stockholmsbörsen gått ner ytterligare.

Sydsvenskan - 18 okt 11 kl. 06:30

Fäste uppges fallit

Bani Walid, ett av Kaddafis två kvarvarande fästen i Libyen uppges ha fallit i övergångsregeringens ?
LIBYEN. Bani Walid, ett av Kaddafis två kvarvarande fästen i Libyen uppges ha fallit i övergångsregeringens händer efter sex veckors belägring, och den forna regimens familjer uppges fly från Sirte..

Skånskan - 07 dec 15 kl. 14:00

”Flera tips verkar ha fallit mellan stolarna”

Eslöv Det är tjänstemännens bedömning som ligger till grund för vilka lokaler som blivit aktuella som akuta flyktingboenden.
Men hur arbetet ska organiseras har inte varit riktigt klart – och därför har tips fallit mellan stolarna.I den allra mest akuta fasen, när Eslöv gjorde sig till ankomstkommun med en dags varsel, tittades det på ”varenda tillgänglig lokal”.

Expressen - 12 mar 16 kl. 22:37

En person har fallit överbord från färja

En person har fallit överbord från en Finlandsfärja utanför Åland.En stor sökinsats har inletts.– Av någon anledning har en person fallit överbord och vi letar efter personen, säger Torbjörn Enroth vid finländska sjöbevakningen..

Expressen - 20 apr 16 kl. 15:53

En person har fallit ner i en avloppsbrunn

En person har fallit ner i en avloppsbrunn i Stockholm. Personen ska ha fallit ett tiotal meter ner. – Vi är där och arbetar nu, säger Jonas Fröjmark vid räddningstjänsten..

Expressen - 08 mar 17 kl. 18:23

En person har fallit från skylift på Arlanda

En person har fallit från en skylift på Arlanda flygplats. Enligt de initiala uppgifterna ska personen ha fallit drygt fem meter, skriver polisen på sin hemsida..

GöteborgsPosten - 09 mar 17 kl. 11:32

Barn har fallit ut från fönster - förd till sjukhus

Ett mindre barn har fallit ut från ett fönster på andra våningen av en fastighet. – Jag vet inte hur högt fallet är eller vad det är för fastighet barnet fallit ut från, säger Ulla Brehm på polisen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Mordåtalad friad från Lindängenmord

Malmö Den 20-årige man som varit åtalad för mordet på en 24-årig man vid Lindängens centrum strax före midsommar förra året frias i den delen.
I stället döms han till ett år och sex månaders fängelse för grovt vapenbrott.Det var den 21 juni 2018 som flera gärningsmän kom körande på en moped och sköt flera skott in i bilen där 24-åringen satt.

Skånskan - 30 minuter sedan

Musikalliv på ett lastbilsflak

På lördag får årets Malmö Opera på en lastbil premiär på Stortorget i Lund. Den röda tråden i föreställningen är musikalartisterna Sara Lehmann, Michael Jansson och Oscar Pierrou Lindéns olika vägar in i musikalvärlden.
– Jag gillar verkligen känslan av att man får vara ärlig och bjuda på skavanker och brister, säger, Michael Jansson.

Skånskan - 2 timmar sedan

Be­rit älskar sam­spelet mel­lan ryt­ta­re och häst

Som li­ten tjatade hon sig till en pon­ny men när hon blev po­lis skulle hon inte sköta jobbet från häst­ryggen. Så blev det ändå och i dag är det den so­ci­ala biten med yr­ket som po­lis­ryt­ta­ren Be­rit Andersson upp­skattar all­ra mest.Namn: Be­rit Andersson
Ål­der: 55
Bor: Ske­grie, utan­för Trel­le­borg.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nya ägare till 50-talshus i Hörby

Hörby Markus och Cassandra Svensson, båda 25 år, har tagit över fastigheten på Satserup 5248 i Hörby från Ingemar De Andrade Gomes Carqueija. Ägarbytet blev klart i april 2019 och köpesumman blev 1 650 000 kronor. Det 130 kvadratmeter stora huset är byggt 1951 och tomten är 3 992 kvadratmeter stor.

Skånskan - 3 timmar sedan

Lennixx leker med sina röster

Det som började med ett par coverversioner på Youtube men resulterade i skivkontrakt för unga soulduon Lennixx.
Med en ny mixtape i bagaget kommer de ikväll till Malmö Muséer för en gratisspelning under Sommarscen Malmö.Rösterna slingrar sig om varandra på Lennixx nya mixtape, Split by, som släpptes i slutet av maj.

Skånskan - 4 timmar sedan

Dödligt hot – 24

– Och din pappa?– Pappa visste vem som egentligen var skyldig. En släkting till Sture Blandin och det polisanmäldes aldrig.

Skånskan - 4 timmar sedan

Sprängning utanför radhus

Under fredagsmorgonen detonerade ett explosivt föremål utanför en dörr till ett radhus i Arlöv.Vid 03.23 larmades polis till en adress i Arlöv efter att flera personer hört en hög smäll.

Skånskan - 14 timmar sedan

Många i parken med dans i kikaren

Malmö Kullarna i Kroks­bäcks­par­ken ut­gjorde un­der tors­dags­kvällen scen för en dans­sa­fa­ri. Med ki­ka­re följde åskå­da­rna fö­re­ställ­ningen på håll.Un­der tors­dags­kvällen samlades män­ni­skor med ki­ka­re för att spana ut över kullarna i Kroks­bäcks­par­ken.

Skånskan - 16 timmar sedan

Påkörd person

MALMÖ En bil och cykel krockade vid Trelleborgsvägen under torsdagskvällen strax innan klockan 20. Skadeläget är oklart. Texten uppdateras.

Skånskan - 17 timmar sedan

Sju rån inom loppet av en vecka – nu åtalas gärningsmännen

Fem rån inträffade under samma kväll i Stadsparken i Lund. Efter en längre utredning har dessa rån och ytterligare två i grannkommunerna klarats upp. Eslövspolisen har jobbat tillsammans med utredare från Kävlinge och Lund och lyckats spåra samtliga rån till gärningsmännen som nu har fällts i Lunds Tingsrätt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.