BT > Nyheter

Saturday, 20 July, 09:17

BT - 11 jul 19 kl. 07:55

Recension: Fogerty låter nostalgin flödaHan var bara 24 år, men låg redan bakom tre makalösa rockalbum och uppträdde samma år med sitt band Creedence Clearwater Revival på Woodstockfestivalen..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Creedence Clearwater Revival, Woodstockfestivalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Recension, Fogerty, låter, nostalgin, flöda
Barometern - 14 dec 17 kl. 23:07

Recension: Evelyne låter som Kent 1996 – och de har något

Evelyns styrka och svaghet är densamma. De låter som Kent 1997..

DN - 14 jan 18 kl. 11:03

Recension: Svante möter Beppe Wolgers

Thuresson är tydlig med innehållsförteckningen redan från start: ”Sångerna med nattmössan och dockorna, de är inte med”, säger han..

BT - 04 jul 18 kl. 22:23

Recension: Norgren låter musiken strosa och ta tid

Daniel Norgren är som bekant inte längre bara ett namn för boråsarna eller svenskarna i stort. Han är en respekterad och erkänd artist som har för vana att sälja slut spelningar även under sina Europa- och USA-turnéer..

Aftonbladet - 28 okt 18 kl. 00:33

RECENSION: Så låter Roxette – utan Marie

BT - 22 okt 16 kl. 22:37

Recension: "Nostalgin vinner över utforskarlusten"

Under drygt två timmar tar Paul Simon sin publik genom över 50 år av musik, där nostalgin till sist vinner över utforskarlusten..

Uppsalanyheter.se - 21 apr 17 kl. 01:56

Recension: Konsert Lamine Cissokho Kora + 1, releasekonsert

Recension: På torsdagskvällen uppträdde den i Kalmar bosatte Lamine Cissokho i Vasasalen på Uppsala slott. Han kommer ursprungligen från Senegal och är en respekterad världsmusiker och mästare på att spela kora. På torsdagskvällen uppträdde den i Kalmar bosatte Lamine Cissokho i Vasasalen på Uppsala slott.

Uppsalanyheter.se - 09 jul 17 kl. 04:13

Recension: Rolling Rootsy Revue - Americana festival på Katalin

Recension: På lördagskvällen bjöds Katalins publik på varierad Americana av olika slag och genomgående hög standard under mer än sex timmar med The Quire of Ghost, Yola Carter, Northern Indians, Aaron Lee Tasjan, Ellen Sundberg & Richard Smitt, Eilen Jewell, Dead Man Winter och North Mississippi Allstars.På lördagskvällen bjöds Katalins publik på varierad Americana av olika slag och genomgående hög standard under mer än sex timmar med The Quire of Ghost, Yola Carter, Northern Indians, Aaron Lee Tasjan, Ellen Sundberg & Richard Smitt, Eilen Jewell, Dead Man Winter och North Mississippi Allstars.   Det är tredje gången gillt den kringresande Americanafestivalen Rolling Rootsy Revue gästar Uppsala och Katalin.

Uppsalanyheter.se - 05 okt 18 kl. 07:20

Recension: Inlevelsefull Judith Owen på Katalin

Recension: Covers har en väldigt speciell ställning inom musiken. Både inom bluesen och jazzen finns långa traditioner av att spela in covers. Inom bluesen låter de ofta hyfsat lika originalen, medan inom jazzen tillåter man sig att ta ut svängarna lite mer.

Uppsalanyheter.se - 07 jun 19 kl. 11:51

Recension: Godkänt ZZ Top, men ni borde kunna bättre

Recension: "That little Ol' band from Texas", som ZZ Top kallar sig själva drog en stor publik på runt 8,000 personer till Botaniska Trädgården. Visserligen överträffade de mina förväntningar, men med en 50-årig lång och gemensam karriär så borde de tre herrarna Gibbons, Hill och Beard kunna prestera mycket bättre. Även vädret gav perfekta förutsättningar.

Uppsalanyheter.se - 03 apr 16 kl. 03:05

Recension: Blues Detour - tre mästare knyter ihop säcken.

Recension: Ale Möller, Eric Bibb och Knut Reiersrud ger publiken i en fullsatt sal B på UKK en riktig musikupplevelse och knyter ihop säcken innehållande folkmusik från Sverige, Norge, Mali, Grekland och USA i en kryddstark bluesgryta. Ale Möller, Eric Bibb och Knut Reiersrud ger publiken i en fullsatt sal B på UKK en riktig musikupplevelse och knyter ihop säcken innehållande folkmusik från Sverige, Norge, Mali, Grekland och USA i en kryddstark bluesgryta.   Det hela startade som ett tillfälligt live-projekt 2010.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Brott: Kvinna vaknade och såg maskerad inbrottstjuv

Strax efter 02 inatt larmades polis till ett hus på Brämhult. En maskerad man hade brutit sig in genom ett fönster. .

BT - 2 timmar sedan

Sjuhäradsföretag först i världen med klimatmärkning

Världens klädtillverkning måste förbättras radikalt för att klara hoten mot såväl klimatet som miljön i stort. Ett avgörande steg är att beskriva plaggens påverkan och ge kunden möjlighet att välja. Det steget har Fristads AB tagit och lanserar nu sin första miljödeklarerade kollektion..

BT - 2 timmar sedan

Textilforskaren om klimatmärkning:

Om tio år är grundlig klimat- och miljödeklaration av kläder standard. Den bedömningen gör forskaren Sandra Roos, som ansvarat för att ta fram deklarationen på Fristads nya snickarplagg. .

BT - 2 timmar sedan

MEDAN DU SOV: Här är nattens händelser

En person till sjukhus efter bilbrand i Ulricehamns kommun..

BT - 2 timmar sedan

Bo Scharping: Det var inte lätt att hänga med på en gammal husqvarna-cykel

1956 då jag var tolv år flyttade vi från Johanneshov till Högdalen, en ny förort i Stockholm, söder om söder. Den bestod då i stort sett av en massa hus, en Konsumbutik och ett postkontor. .

BT - 2 timmar sedan

Sommarpanelen:

BT - 2 timmar sedan

Djurparken vill satsa miljoner på ny tigeranläggning – ber om mer pengar

Här är Borås djurparks nya strategi för att locka fler besökare: en ny tigeranläggning för 25 miljoner kronor. – Investeringen skulle betala sig redan från första året, säger styrelseordförande Annika Persson..

BT - 4 timmar sedan

I Kalv värderas gamla föremål av proffs

Thomas Johansson från Limmareds auktionshall har en egen ”auktionsrunda” under sommaren. I Kalv värderade han besökares gamla ägodelar i samband med bygdegårdsföreningens årliga loppmarknad..

BT - 4 timmar sedan

Bil brann i natt

På natten till lördagen larmades räddningstjänsten till Boarp väster om Nitta i Ulricehamns kommun..

BT - 5 timmar sedan

Läkare – rädda liv när ni kan

Det går långsamt för riktlinjerna att slå igenom i vården. Ledande diabetes- och hjärtexperter är frustrerade, vi har kunskapen – så varför räddar vi inte liv, undrar debattören. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.