Världen Idag > Nyheter

Wednesday, 17 July, 12:21

Världen Idag - 11 jul 19 kl. 07:51

Niklas och Lucia vårdar skapelsen med sin ekologiska gårdAtt de en gång möttes och nu delar livet med varandra, är ett faktum som de tror Gud är regissören bakom. Möt ett hårt arbetande lantbrukarpar som framhåller vilodagen, märker av Guds närvaro i arbetslivet och vårdar skapelsen genom att odla ekologiskt..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Lucia, Gud, Guds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Niklasoch , Lucia, vårdar, skapelsenmed sin , ekologiska, gård
Expressen - 20 apr 16 kl. 20:43

Niklas Sundblad avfärdar FBK-spåret

Mästartränaren Niklas Sundblad, 43, avfärdar att han skulle vara på väg till Färjestad. – Det har aldrig varit aktuellt om jag ska vara ärlig. Jag vet inte var det kom i från, säger Sundblad.

BT - 07 nov 12 kl. 07:27

Borde lotten avgöra lucia? - så utses lussetågen i Sjuhärad

Lussearrangörerna i Ulricehamn låter slumpen avgöra även årets Lucia. Men i övriga Sjuhärad håller man på traditionerna och avfärdar tanken om skönhetstävlan.
Fin tradition eller fånig popularitetstävling?

Skånskan - 18 jan 19 kl. 12:44

Skåningar vallfärdar till Hörbys padelbanor

HÖRBY Inte bara Hörbybor utan folk från exempelvis Lund, Höör, Eslöv och Hässleholm vallfärdar till den nya padel-anläggningen i tidigare mejeriet på Industrigatan i Hörby.
Det är Höörsbon Niklas Pålsson som tröttnade på att vara tvungen att ta sig till Malmö för att spela padel 05.30 på morgnarna och bestämde sig för att öppna banor närmare hemmet istället.

SmålandsPosten - 01 okt 13 kl. 08:06

Niklas Rådström: Boken

En man sätter sig vid ett bord, tänder ett ljus och börjar skriva. Rummet är dunkelt och utanför fönstret är det alldeles mörkt. Så växer plötsligt hela kontinenter fram ur pennstiftets raspningar mot papperet.

BT - 09 apr 16 kl. 07:23

Niklas Rådström: En Marialegend

Härom året en djärv gendiktning av Bibelns berättelser från skapelsen till den yttersta dagen i romanen Boken, och nu en Marialegend. Martin Lagerholm har läst Niklas Rådström..

SmålandsPosten - 17 dec 14 kl. 06:05

Lucia på nätet blev en succé

Sändningen av Lucia från Domkyrkan i Växjö blev en succé.
Över 10?000 gånger har programmet startats på smp.

BT - 21 aug 12 kl. 14:30

Bilist körde genom flera trädgårdar - motorn flög ut på skolgård

En person tappade kontrollen över sin bil och körde genom flera trädgårdar innan fordonet stannade på Bogesundsskolans skolgård. SOS fick larmet 13.38.

BT - 21 aug 12 kl. 14:30

Bilist körde genom flera trädgårdar - motorn flög ut på en skolgård

En person tappade kontrollen över sin bil och körde genom flera trädgårdar innan fordonet stannade på Bogesundsskolans skolgård. SOS fick larmet 13.38.

HBL - 15 feb 13 kl. 11:08

Niklas Meltio kandiderar för journalistpriset

Kandidaterna för Bonniers stora journalistpris 2012 har offentliggjorts. Bland de nominerade finns fotografen Niklas Meltio, också bekant för Hbl:s läsare.Bonniers stora journalistpris delas ut under en direktsänd tv-gala den 20 mars.

Magazin24 - 21 mar 13 kl. 14:47

Niklas Lorenz är med i Bonde söker fru

46-åriga Hallstabonden Niklas Lorenz kommer att leta efter äkta kärlek i TV4:s Bonde söker fru. I dag torsdag presenterades de åtta bönderna som kommer att försöka hitta kärleken i TV4:s Bonde söker fru. Den 7 april kommer programledaren Linda Lindorff att för första gången träffa bönderna i tv.

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 15 minuter sedan

Frikyrkomusik blir dokumentär i SVT

SVT planerar just nu en dokumentär om svensk frikyrkomusik, som ska sändas under nästa år. Producenten Ann-Sofie Carringer vill bland annat spegla det faktum att så många duktiga musiker har frikyrkobakgrund. – Frikyrkan har genom åren varit en viktig bas för det svenska musiklivet, anser hon..

Världen Idag - 3 timmar sedan

Hårdare regler för religiösa skolverksamheter

Nya, skärpta regler är att vänta för de religiösa friskolorna. Regeringens utredare Lars Arrhenius är beredd att föreslå tuffare tillståndsprövning – en prövning som även ska omfatta de cirka 200 religiösa förskolorna..

Världen Idag - 3 timmar sedan

”Utan Jesus kan jag inte leva”

Vissa människor är med om mer omvälvande saker i livet än andra. Ingrid Bolfing-Munzel bär på en otrolig livsberättelse, och trots att 75 år snart hunnit passera lever de dramatiska händelserna från barndomen kvar som en oavbruten minneskedja inom henne..

Världen Idag - 4 timmar sedan

Gud och gemenskap på Vineyard Summer Camp

Några veckor efter Pingströrelsens stora sommarkonferens har människor åter sökt sig till Västergötland och Nyhem för att möta såväl Gud som medmänniskor. Vineyard Nordic Summer Camp är i gång på Nyhem och årets tema är det engelska ordet ”Wonder”. Visionen är att öka längtan efter att upptäcka hur vacker och fantastisk Jesus är..

Världen Idag - 5 timmar sedan

Kebnekaise kan få bajamaja på toppen

Ett dass med utsikt – kanske kan det bli verklighet på Kebnekaises topp, rapporterar SVT Norrbotten..

Världen Idag - 7 timmar sedan

Hajar redo att simma fria i Gullmarsfjorden

Den upp till en meter långa krabaten är fridlyst i Sverige och lever vid bottnar på 30 till 400 meters djup. Nu har ytterligare fem småfläckiga rödhajar släppts ut i Gullmarsfjorden i Lysekil..

Världen Idag - 12 timmar sedan

Kyligt sinne viktigt i het klimatfråga

Klimatet framstår allt mer som det tjugoförsta århundradets ödesfråga. Medvetenheten om allvaret i situationen växer. I vårens EU-val ansåg väljarna att klimat och miljö var de viktigaste frågorna.

Världen Idag - 18 timmar sedan

Premiärministern gästade Hillsong

Australiens nyvalda premiärminister Scott Morrison var celeber gäst under Hillsongs årliga konferens i Sydney förra veckan. Han bad för nationen och betonade vikten av att kyrkan sträcker sig ut till människor med Jesu kärlek..

Världen Idag - 19 timmar sedan

Umeborna delade sin sorg i den öppna kyrkan

Dagen efter den svåra flygolyckan sökte sig umeborna till kyrkan för att dela sin sorg. – Folk fick gråta, man fick tända ljus, och man fick vara den man behövde vara, säger kommunstyrelsens ordförande Hans Lindberg (S)..

Världen Idag - 20 timmar sedan

Relationsexpert: Välj varandra varje dag

Som att köra i samma hastighet oavsett trafik och sedan räkna med att komma fram helskinnad. Den liknelsen använder Marie Nylén Utbult för att beskriva faran i att låta sitt förhållande gå på autopilot och ta varandra för givet. – Du får inte tid för din relation, du måste ta den, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.