Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 17 July, 13:21

Blekinge Läns tidning - 11 jul 19 kl. 07:45

Småhus säljer som smör i BlekingeSmåhusförsäljning ökar i Blekinge. Olofström och Ronneby står för majoriteten av ökningen. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Blekinge, Ronneby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Småhus, säljersom , smöri , Blekinge
Blekinge Läns tidning - 29 jan 18 kl. 19:27

Flytt från hus till borätt fortfarande lönsam

Småhusägare som säljer sina hus i Stockholms län får allt mindre bostadsrätt för pengarna, då dessa ökat mer i pris än villorna. Det gör att många äldre väljer att bo kvar i huset - trots att de ändå skulle tjäna tusenlappar i månaden på en flytt.(TT).

Blekinge Läns tidning - 08 jan 16 kl. 10:22

Bonnier säljer dansk affärstidning

Mediekoncernen Bonnier säljer Danmarks ledande affärstidning Børsen. Köpesumman uppgår till 800 miljoner danska kronor och köpare är JP/ Politikens Hus, som bland annat ger ut Jyllands-Posten och Politiken. "Det här är en mycket bra affär för Bonnier.

Blekinge Läns tidning - 11 jul 16 kl. 16:03

Husägare vill ha rätt VA-avgift

En fastighetsägare i norra Väbynäs har fått rätt från både Länsstyrelsen och Statens Vatten och avloppsnämnd vad gäller anslutning till VA-nätet. Nu kräver fastighetsägaren att kommunen följer domsluten och rättar till avgifterna..

Blekinge Läns tidning - 17 nov 16 kl. 17:41

Kamp om Trumps ministerportföljer

En strid ström av politiker, militärer och näringslivspersonligheter passerar de gyllene dörrarna till Trump Tower på Manhattan för möten med USA:s näste president Donald Trump och hans medhjälpare. På 26:e våningen pågår det intensiva arbetet med att sätta ihop Trumps regering och närmaste Vita hus-team.(TT).

Blekinge Läns tidning - 10 jul 18 kl. 10:13

Nu säljer de sitt bed and breakfast

Om du är sugen på att driva ett bed and breakfast finns nu chansen. Med utgångspris på nästan fem miljoner får man ett hus och en liten hotellverksamhet vid sidan..

Kristianstadsbladet - 05 feb 13 kl. 09:52

Åhus och Sölvesborg värd för Europatävling

Foto: Malin Palm
Det blev rejält uppmärksammat i fjol när Kristianstads GK i Åhus fick arrangera en deltävling i LET Access Series. Ni har kanske missat det ? men touren kommer tillbaka till Åhus i maj.

Dagens PS - 13 sep 17 kl. 12:38

KLART: Höjd taxering för 2,4 miljoner husägare

Miljontals husägare får höjt taxeringsvärde. Så kollar du hur mycket mer du måste betala. Skatteverket presenterar på onsdagen nya, högre taxeringsvärden på 2,4 miljoner småhus.

Blekinge Läns tidning - 06 apr 16 kl. 08:06

Filmrecension: Klanen

Bakom dörrarna till familjen Puccios Buenos Aires-hus döljer sig en hänsynslös utpressningsorganisation, ledd av flerbarnspappan Arquímedes. Pablo Traperos "Klanen" skildrar ett ohyggligt kriminalfall från Argentinas juntaperiod.(TT).

Blekinge Läns tidning - 25 dec 18 kl. 14:00

Böcker som ger dubbel glädje

I ett rött trähus döljer sig en stor bokskatt. Där finns en av Sveriges största försäljare av begagnade böcker. Det är Susekullens eget bokprojekt..

Blekinge Läns tidning - 09 mar 18 kl. 07:50

Bill Skarsgård klar för inbrottsdrama

Bill Skarsgård är klar för den kommande thrillerkomedin "Villains", skriver flera internationella medier. Handlingen följer två kriminella som bryter sig in i ett hus där de upptäcker en ung flicka fastkedjad i källaren och två husägare som inte vill att deras hemlighet ska avslöjas.(TT).

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Anfallare klar för Öster

James Keene är Östers IF senaste nyförvärv. Den 33-årige anfallaren presenterades på en presskonferens under onsdagen..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

17-åring skallade vårdpersonal

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Landshövdingen får nya grannar – efter rekordköp

Landshövdingen och amiralgeneral Wachtmeister får nya grannar. Nu har byggnadsminnesförklarade Callerholmska schweizervillan vid Kungsbron sålts – för en extra hög prislapp..

Blekinge Läns tidning - 15 timmar sedan

Stig-Tore Moen flyttade – tog med sig kylskåp

IFK Kristianstads förre högernia Stig-Tore Moen har numera flyttat till danska GOG. Men när IFK skulle flytta in nya saker i norrmannens tidigare hyreslägenhet upptäckte man att kylskåpet var borta. Det hade Moen tagit med sig till Danmark..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

16-åring med kniv döms för tre olika brott

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

KHK-Leufvenius om mötet med jätten: ”Jag var rädd”

Han har ratats i tre raka NHL-drafter. Han petades i sista stund inför junior-VM 2018. Men tillfälliga motgångar och besvikelser stoppar inte Hugo Leufvenius.

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Obduktionen klar efter misstänkta mordet

Obduktionen av offret i det misstänkta mordfallet är färdig. Men dödsorsaken är ännu inte fastställd. .

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Rusta upp kulturen utanför Karlskrona också

Alla vi kulturintresserade kommuninvånare ser med spänning fram emot att få ta del av allt vad det kommer att erbjuda. Säkert mycket fina och väldesignade lokaler för en rundlig summa i det nya kulturhuset..

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Första kvinnan till månen om fem år – kan bli svensk

Det är 47 år sedan en människa senast vandrade på månen. Nasa har fått uppdraget att återigen skicka människor till månen och den här gången planerar de att skicka en kvinna. Bland de tänkbara astronauterna finns en svenska..

Blekinge Läns tidning - 5 timmar sedan

Anmälan: Personal hotad med kniv på boendeOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.