Sydsvenskan > Opinion

Tuesday, 16 July, 09:01

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 07:30

Inte fullt så dåligt som väntat av NorwegianNorska flygbolaget Norwegian har drabbats hårt av flygförbudet mot plan av modellen Boeing 737 Max 8. Effekten av flygförbudet uppskattas tynga resultatet med cirka 400 miljoner norska kronor. I rapporten för det andra kvartalet som presenteras i dag sj.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Norwegian, Boeing, Max

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inte fullt, , dåligtsom , väntatav , Norwegian
BT - 27 jun 12 kl. 20:50

Dåligt väder - dåliga nyheter för nöjesparker: "Ovanligt regnigt"

Det risiga vädret gör att landets nöjesparker tappar besökare. Men de flesta parker hoppas kunna ta igen bortfallet under juli. Då brukar besökarna vara mindre kinkiga med vädret.

HBL - 01 jun 13 kl. 07:46

Polisen fullt sysselsatt under skolavslutningen

Skolavslutningen sysselsatte Helsingforspolisen under lördagsnatten, även om firandet förlöpte utan några större övertramp. Enligt jourhavande kommissarien beslagtogs 120 liter alkohol av ungdomarna, och polisen skrev ut nästan 100 ordningsböter och fem straffyrkanden. Dessutom gjordes över 100 barnskyddsanmälningar.

YLE - 18 sep 14 kl. 10:33

Ny hamn-VD fick oväntat stöd av facket

Matti Esko blir vd för Kvarkenhamnar som tar över Vasas och Umeås hamnar. Han fick sparken från sitt förra jobb, och för det ordnade facket en sympatistrejk. Vid årsskiftet kör Umeåbaserade Kvarkenhamnar AB i gång för fullt.

SmålandsPosten - 11 jul 19 kl. 07:30

Inte fullt så dåligt som väntat av Norwegian

Blekinge Läns tidning - 11 jul 19 kl. 07:30

Inte fullt så dåligt som väntat av Norwegian

Barometern - 11 jul 19 kl. 07:30

Inte fullt så dåligt som väntat av Norwegian

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 19 kl. 07:30

Inte fullt så dåligt som väntat av Norwegian

Har drabbats hårt av flygförbudet mot plan av modellen Boeing 737 Max 8..

Kristianstadsbladet - 11 jul 19 kl. 07:30

Inte fullt så dåligt som väntat av Norwegian

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Michel Tornéus lägger av

Längdhopparen Michel Tornéus avslutar sin karriär, rapporterar SVT Sport. Säsongen 2019 blir hans sista. – Det är dags för mig att göra något nytt, vad det är vet jag inte riktigt än, skriver han på Instagram..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Spelregleringen sänker Schibsteds resultat

Norska mediekoncernen Schibsted, som bland annat äger Aftonbladet, Blocket och Svenska Dagbladet, oroas av den nyligen införda spelregleringen som resulterar i lägre annonsintäkter. Koncernens underliggande rörelseresultat för det andra kvartalet i år l.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Gruvjätte betalar skadestånd efter dammras

Den brasilianska gruvjätten Vale ska betala motsvarande cirka en miljard kronor i skadestånd till drabbade efter dammolyckan utanför Belo Horizonte, rapporterar Euronews som hänvisar till ett uttalande från företaget. Det var i januari som minst 240 per.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Vinstfall för Bonava

Bostadsutvecklaren Bonava (tidigare en del av NCC) redovisar ett rejält vinstfall för andra kvartalet. Vinsten före skatt landade på 160 miljoner kronor, jämfört med 270 miljoner kronor samma period i fjol. Intäkterna låg i princip stilla men lönsamhete.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Netflix klipper om kritiserad självmordsscen

Netflix klipper om en självmordsscen i serien "12 reasons why" två år efter premiäravsnittet, skriver Variety. Serien visade tidigare hur rollfiguren Hannah skär sig i handleden och blöder till döds i badkaret, en scen som fått mycket kritik från organi.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Forskare: Bränsleläcka bakom försenad månresa

Den indiska rymdfarkosten Chandrayaan-2 stoppades en knapp timme innan uppskjutning. Nu berättar forskare i indiska medier att heliumbränsle hade börjat läcka och att det var det som satte stopp för månfärden. – Efter att vi fyllt på med helium såg vi a.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kokosmjöl med metallspån dras tillbaka

Risenta kokosmjöl återkallas eftersom det har hittats metallspån i mjölet. "Då risk för skada föreligger vid konsumtion, återkallas produkterna omedelbart", skriver livsmedelsföretaget Paulig i ett pressmeddelande. Små metallspån har hittats i förpackni.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Känslor är också fakta.

Filosofen Jonna Bornemark har svaret på välfärdens problem. Lägg tid på det mellanmänskliga, inte på meningslösa siffror..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Minnesord om Ann Böndergaard

Ann Böndergaard, Billeberga, har avlidit i en ålder av 63 år..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Minnesord om Bengt Nilsson

Hedersdoktorn, fil lic Bengt Nilsson, Malmö, har avlidit i en ålder av 82 år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.