DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 22:28

DI - 11 jul 19 kl. 07:14

Instalco köper installationsbolag med 70 miljoner i omsättningInstallationsföretaget Instalco förvärvar Gävlebaserade installatören Milen Ventilation i Gävle..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Instalco, Gävlebaserade, Milen Ventilation, Gävle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instalco, köper, installationsbolagmed 70 miljoner i , omsättning
DI - 04 apr 19 kl. 16:04

Instalco köper bolag med 110 miljoner i omsättning

Installationsbolaget Instalco förvärvar El & Säkerhet Sörmland som arbetar med installationer och service främst inom el och tele men även inom datanätverk, larm samt lås- och passagesystem. Bolaget har totalt ett 80-tal medarbetare och en omsättning på cirka 110 miljoner kronor..

DI - 01 okt 18 kl. 14:12

Instalco köper rörman i Svedala – omsätter cirka 30 miljoner

Instalco har förvärvat Rörman i Svedala utanför Malmö, som är verksamt främst inom rörläggning och VVS. För verksamhetsåret 2017/18 uppgick Rörmans omsättning till cirka 30 miljoner kronor..

DI - 09 jan 18 kl. 14:43

Instalco köper sprinklerbolag

Installationsbolaget Instalco breddar sig till sprinklerområdet genom att förvärva Sprinklerbolaget Stockholm som har rikstäckande verksamhet inom brandskydd och sprinklersystem. Det förvärvade bolaget hade preliminärt en omsättning på 75 miljoner kronor under 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 jan 19 kl. 15:47

Instalco köper bolag med 72 Mkr i omsättning

Instalco förvärvar El Kraft Teknik & Konsult i Sala som är specialiserat på el inom processindustrin..

DI - 11 jan 19 kl. 14:20

Instalco köper Eskilstunabolag med 78 miljoner i omsättning

Installationsbolaget Instalco förvärvar Aquadus i Eskilstuna för att förstärka sin position på vvs-området. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 02 jul 19 kl. 07:11

Instalco köper finskt bolag med omsättning på 105 miljoner

Instalco förvärvar VS-företaget Pohjanmaan Taloteknikka Oy i Uleåborg, Finland..

DI - 08 maj 18 kl. 15:07

Kraftigt ökad omsättning för Instalco

Installationsföretaget Instalco ökade nettoomsättningen med 42,2 procent till 979 miljoner kronor (689). Den organiska tillväxten var 3,0 procent (9,3)..

Affärsvärlden - 08 maj 19 kl. 12:23

Ökad omsättning och vinst för Instalco

Installationsföretaget Instalco rapporterar ett justerat ebita-resultat om 92 miljoner kronor (73) för det första kvartalet 2019..

Affärsvärlden - 08 nov 17 kl. 12:07

Stark rapport för Instalco

Instalco redovisar en omsättning på 708 (556) miljoner kronor för det tredje kvartalet, varav 26,9 procent var förvärvad tillväxt och 0,2 procent var organisk tillväxt..

DI - 08 nov 17 kl. 12:09

Instalco snyggar till marginalen

Instalco redovisar en omsättning på 708 (556) miljoner kronor för det tredje kvartalet, varav 26,9 procent var förvärvad tillväxt och 0,2 procent var organisk tillväxt..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Alcoa levererar bättre kvartalsresultat än väntat

Den amerikanska aluminiumproducenten Alcoa redovisar ett justerat resultat per aktie på -0,01 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 15 minuter sedan

IBM ökar vinsten i andra kvartalet

It-jätten IBM redovisar en vinst på 3,17 dollar per aktie, högre än förväntade 3,07 dollar i andra kvartalet..

DI - 30 minuter sedan

Netflix redovisar högre vinst per aktie än väntat

Netflix gjorde en vinst på 60 cent per aktie i andra kvartalet, att jämföra med förväntnignarna på 56 cent, rapporterar CNBC..

DI - 30 minuter sedan

Quiapeg Pharmaceuticals genomför riktad emission på 15 Mkr

Quiapeg Pharmaceuticals har beslutat att genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 3 miljoner kronor, samt en riktad konvertibelemission om cirka 12 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Handelsoro dämpar riskaptiten på Wall Street

De ledande börserna i New York gick mot en stängning på negativt territorium på onsdagskvällen. Fortsatt fokus på Donald Trumps tullskrammel mot Kina och bolagens kvartalsrapporter lyckades inte lyfta börshumöret..

DI - 1 timme sedan

Fler och fler vill resa med SJ – dubblar resultatet

SJ redovisar ett rörelseresultat på 258 miljoner kronor i andra kvartalet, upp från 113 miljoner i samma kvartal året innan. Omsättningen ökade från 1.997 miljoner kronor till 2.

DI - 1 timme sedan

Chockläge när Tesla rapporterar

En kursrusning på 40 procent för elbilstillverkaren Tesla har trissat upp förväntningarna på halvårsrapporten. Men det finns faktiskt ändå goda förutsättningar för rapporten att slå förväntningarna. .

DI - 1 timme sedan

Analytikerna tror att Essity ska stärka marginalerna

Hygien- och hälsobolaget Essity väntas rapportera ännu ett kvartal med stark organisk tillväxt. Samtidigt bör fortsatta nedgångar på kostnadssidan och prishöjningar i försäljningsledet leda till ökade marginaler..

DI - 1 timme sedan

Fed: Blygsam tillväxt – utsikterna positiva trots oro

USA:s ekonomi växte i blygsam takt från mitten av maj till början av juli..

DI - 1 timme sedan

WHO klassar ebolautbrottet som ett internationellt nödläge

Världshälsoorganisationen, (WHO), klassar ebolautbrottet i Kongo-Kinshasa och Uganda som ett internationellt nödläge. Detta efter att ett nytt fall av ebola har upptäckts i Uganda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.