Sydöstran > Nyheter

Friday, 19 July, 06:28

Sydöstran - 11 jul 19 kl. 07:00

Fortsatt oviss framtid för Blekinges ArbetsförmedlingarMajoriteten av Blekinges Arbetsförmedlingar kommer att läggas ned - men ännu finns ingen plan för när avvecklingen ska ske. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Blekinges Arbetsförmedlingar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt oviss, framtidför , Blekinges, Arbetsförmedlingar
Helsingborgs Dagblad - 24 jun 13 kl. 15:06

Myndighet riktar krav på Arbetsförmedlingar

Varken Arbetsförmedlingen i Perstorp eller i Klippan har lämnat uppgifter om riskbedömningar och handlingsplaner som räcker. Det konstaterar Arbetsmiljöverket som inspekterat de två förmedlingarna. För Perstorp ställer myndigheten krav att Arbetsförmedlingen ska undersöka och bedöma vilka risker om hot och våld som finns i verksamheten..

Nya Wermlands Tidningen - 26 feb 16 kl. 16:02

Hit flyttar Dalslands arbetsförmedlingar

Arbetsförmedlingen i Dalsland centraliserar och flyttar sina anställda från Bengtsfors och Dals Ed till nya lokaler i Åmål.– Det här innebär att vi i framtiden kan kraftsamla på ett helt annat sätt än vad vi har kunnat göra tidigare, säger Britt-Inger Gravander, chef för arbetsförmedlingen Norra Älvsborg..

NT - 18 nov 12 kl. 10:13

Arbetsförmedlingar anmäler sällan

Arbetsförmedlingarna i södra Norrland och i Småland - de två områden som hittills granskats av Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen - rapporterar sällan personer som låter bli att dyka upp på möten, uppger SVT Nyheter..

SVT Debatt - 03 jul 13 kl. 05:56

Arbetsförmedlingen är en mur som måste rivas ner

DEBATT ALMEDALEN Ungdomsarbetslösheten är vårt största samhällsproblem och sänkta trösklar är den enda lösningen. Arbetsförmedlingen är idag inte en hjälp för unga som inte kommer in på arbetsmarknaden, utan snarare en bromskloss som måste slås sönder, skriver MUF:s förbundsordförande Erik Bengtzboe Idag talar statsminister Fredrik Reinfeldt från scenen i Almedalen. Det är ingen svår gissning att han kommer säga något om jobben.

Kristianstadsbladet - 18 okt 13 kl. 09:16

Skärpningar för Arbetsförmedlingen


Arbetsförmedlingen fortsätter att spöka för Moderaterna. Partistämman går nu mot att skärpa skrivningarna kring hur Arbetsförmedlingen ska arbeta. Partistyrelsen hade en vag formulering i handlingarna om att man gärna utvecklar Arbetsförmedlingen i dialog med arbetsmarknadens parter.

Nyhetskanalen - 06 jul 12 kl. 14:36

(C) vill ha privat arbetsförmedling

Centerpartiet vill se privata arbetsförmedlare, ett system där arbetssökande kan välja arbetsförmedling med en jobbpeng på fickan, successivt sänkt arbetsgivaravgift och en a-kassa med högre ersättning än i dag de första tre månaderna för att sedan sänkas. - Vi behöver ha en större mångfald och fler specialiserade arbetsförmedlingar, sade Centerledaren Annie Lööf på en pressträff inför sitt tal i Almedalen. Förslagen är delar i ett paket som partiet kallar för en hållbar arbetslinje.

NSD - 18 okt 13 kl. 09:20

Skärpningar för Arbetsförmedlingen

Partistyrelsen hade en vag formulering i handlingarna om att man gärna utvecklar Arbetsförmedlingen i dialog med arbetsmarknadens parter. Men det utskott på stämman som behandlat det avsnittet var långt ifrån nöjt. I stället vill man öppna för att det skapas fler och specialiserade arbetsförmedlingar..

NT - 18 okt 13 kl. 09:20

Skärpningar för Arbetsförmedlingen

Partistyrelsen hade en vag formulering i handlingarna om att man gärna utvecklar Arbetsförmedlingen i dialog med arbetsmarknadens parter. Men det utskott på stämman som behandlat det avsnittet var långt ifrån nöjt. I stället vill man öppna för att det skapas fler och specialiserade arbetsförmedlingar..

SR - 18 okt 13 kl. 17:02

Moderaterna debatterade Arbetsförmedlingen

Hur Arbetsförmedlingen ska fungera orsakade stor debatt på den pågående moderatstämman i dag i Norrköping. Resultat blev att den grundligt ska ses över, men många talare ville gå längre och har många olika konkurrerande arbetsförmedlingar..

Nya Wermlands Tidningen - 11 feb 14 kl. 19:30

Nytt beting för Arbetsförmedlingen

– Arbetsförmedlingen, AF, kommer inte att skrotas, men verksamheten står inför förändringar och ett helt nytt beting. Det sa arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson, (M), när hon på tisdagen besökte Värmland. – Vi har inom regeringen diskuterat frågan om hur arbetet med de arbetslösa och att få folk i jobb skall se ut framöver.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Sydöstran - 30 minuter sedan

Läsarbilden: Det mörka hotet närmar sig

Sydöstran - 30 minuter sedan

Boende skräms av lösspringande hundar

Boende i Jämshög oroas över lösspringande hundar. – Det har varit problem i över ett år, det känns inte tryggt, säger en kommuninvånare i en skrivelse till kommunen. .

Sydöstran - 30 minuter sedan

Antonio D hemkommen för festivalen

Igår hoppade han av tåget för att förgylla ännu en festivalkväll. Antonio D anlände till Karlshamn och Sydöstran mötte upp honom på tågstationen för att ta pulsen inför Östersjöfestivalen..

Sydöstran - 30 minuter sedan

17-åriga ”Loffe” lever ett fartfyllt liv

Fart, fart och fart är det som gäller för Alexander ”Loffe” Edlund. Tonåringen från Blåningsmåla är en av få blekingar som tävlar i motorsporten dragracing..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Uppladdning inför Gyllene Tider

När Gyllene Tider intar scenen på Silverbergsplan på fredagskvällen blir inför det största publikhavet någonsin i Brunnsparken. – Vi är på väg mot ett nytt publikrekord, säger Robin Åkerman, Paraply Productions.

Sydöstran - 30 minuter sedan

De vill sätta Karlskrona på klimatkartan

Nätverket Klimattorget vill i positiv anda engagera allmänheten i klimatfrågan och lyfta fram möjligheter istället för hopplöshet. .

Sydöstran - 2 timmar sedan

Fullt utvecklad villabrand i Brömsebro

Vid 02:26 larmades SOS om att ett hus brann längs E22. .

Sydöstran - 6 timmar sedan

Kvinna skuren med tillhygge

Larmet kom in vid 22:33 på torsdagskvällen..

Sydöstran - 8 timmar sedan

BILDFEST: Årets festivalparad!

Folket börjar flocka sig redan en halvtimme innan paraden ska starta. Men det är inget konstigt, för vem vill egentligen missa Östersjöfestivalens signum?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.