BLT > Kultur

Saturday, 20 July, 20:10

BLT - 11 jul 19 kl. 07:00

Guiden till sommarens HasslöfestivalHur tar du dig dit? Hur kan du övernatta? Vilken tid spelar ditt favoritband? Vad kan du äta? BLT hjälper dig navigera i festivaldjungeln.
Läs mer på BLT
Läs mer om:
Hasslöfestival, BLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Guidentill , sommarens, Hasslöfestival
Sydöstran - 15 jul 19 kl. 11:31

Färre besökare på årets Hasslöfestival

Hur många besökte Hasslöfestivalen och hur gick det att följa det nya rökförbudet som första festival i Blekinge? Arrangörerna sammanfattar nu årets Hasslöfestival..

Sydöstran - 09 nov 16 kl. 09:29

Bekräftat: Det blir Hasslöfestival i sommar

Envisa rykten har lagt ned nästa års Hasslöfestival – men Paraplys Robin Åkerman avfärdar dem nu bestämt som lögner..

Sydöstran - 15 maj 17 kl. 08:24

Fyra nya namn klara för Hasslö

Sedan tidigare är bland annat Per Gessle, Magnus Carlson, Millencolin, Eva Dahlgren, Miss Li och Nisse Hellberg klara för sommarens Hasslöfestival. Idag lägger vi till Avantgardet, Maia Hirasawa, Caj Karlsson och Varg i startfältet..

Sydöstran - 06 feb 18 kl. 10:13

Wilmer X och Dan Hylander till Hasslöfestivalen

Två nya svenska band är nu klara för sommarens Hasslöfestival, nämligen Wilmer X och Dan Hylander med Raj Montana Band..

Sydöstran - 28 mar 18 kl. 09:23

Hyllade stjärnskottet spelar till Hasslöfestivalen

Artisten Sarah Klang spelar på sommarens Hasslöfestival..

Sydöstran - 19 jun 18 kl. 11:18

De spelar på Hasslöfestivalen i sommar

Här är alla band och artister som spelar på sommarens Hasslöfestival, och när och var de spelar..

Sydöstran - 17 jul 18 kl. 10:43

Vemodigt när årets Hasslöfestival avslutades

Hasslöfestivalen är över för i år men arrangörerna tar redan sikte på nästa års festival, som då firar 20 år. – Det var en fantastisk helg, men nu vill vi tillbaka till ritbordet så snabbt som möjligt, säger Robin Åkerman. .

BLT - 27 okt 15 kl. 16:45

Hasslöfestival även nästa år

Hasslöfestivalen lever vidare i Paraply produktions regi. Det avslöjades på en presskonferens på Skärgårdsvallen på tisdagseftermiddagen..

BLT - 14 jul 12 kl. 01:34

Status quo drog igång Hasslöfestivalen

Grusplanen på Skärgårdsvallen förvandlades i går kväll från att vara utkanten av en idrottsplats till att vara ett centrum för stabil rock ´n´ roll. Status quo blev startskottet för årets Hasslöfestival. Grusplanen 19.

Sydöstran - 27 okt 15 kl. 08:15

Hasslöfestivalen återuppstår

Det blir en Hasslöfestival även nästa år..

Fler nyheter från BLT

BLT - I förrgår: 14:48

Ett arkitektoniskt mästerverk mitt i Blekinge

Bräkne-Hoby kyrka är en av Blekinges märkvärdigaste 1800-talsbyggnader. Dels är den ett monument över den mest ambitiösa kyrkobyggnadsperioden i svensk historia, dels är den ett arkitektoniskt mästerverk när det gäller användningen av byggnadsvolymen och interiörens utformning..

BLT - 15 jul 19 kl. 15:00

Krug gör läsaren försvarslös

En bok om en familjs historia under nazitiden, men den är berättad som inget annat, på ett sätt som gör läsaren helt försvarslös, anser Niclas Sennerteg..

BLT - 14 jul 19 kl. 19:12

Arrangörerna om jubileumsfestivalen ”Vi hade tur med vädret, artisterna och stämningen”

Hasslöfestivalens 20-årsjubileum firades av både arrangörer och besökare i helgen. BLT stämde av med festivalgeneralerna Robin Åkerman och Malin Törnquist om hur det gick vad de har för tankar kring framtiden. .

BLT - 12 jul 19 kl. 23:25

Pang på när Ulf Lundell intog Hasslö

Mörkret hade nästan fallit när Uffe äntrade Stora scen på fredagskvällen. Det var inte fullsmockat framför scenen när bandet gick på, men ganska snabbt skyndade folk dit från matstånden och öltältet..

BLT - 11 jul 19 kl. 23:29

Trevande start men det tog sig mer och mer

Hasslöfestivalens första dag var trevande men publiken och stämningen tilltog allt eftersom kvällen fortskred. Tyngdpunkten låg tveklöst på de lokala förmågorna, både på scen och bland besökare. .

BLT - 11 jul 19 kl. 21:43

Att vara sen på Lundell-bollen

Jag har hört om honom jämt. Han har diskuterats i radio och tv, hissats och dissats i böcker, tidningar och magasin. Sökt rampljuset, bjudit upp till dans och dragit sig undan.

BLT - 10 jul 19 kl. 20:30

Caj Karlsson dubbelt aktuell på sommarens jubileum

Caj Karlsson är tillbaka på hemön, ”Lilla Hawaii” och ger inte mindre än två konserter på Hasslöfestivalen i år. En under eget namn och en som frontman i legendariska Sinn Fenn som återuppstår för en exklusiv spelning. .

BLT - 27 jun 19 kl. 11:44

Internationellt ansedda musiker undervisar i brass

Blekinge International Brass Academy, BIBA, pågår nu för 27:e året i rad. Deltagarna bjuder på sedvanliga konserter men vad det inte vet är att en överraskning väntar vid avslutningskonserten på lördag. .

BLT - 26 jun 19 kl. 10:59

Tonårsvåndor och humor – Mia Öström har skrivit en av årets bästa ungdomsböcker

Född på fel plats och fast med fel kille? I sin nya ungdomsbok fångar Mia Öström identitetssökandet med filmiska drag. Jonna Fries har läst den..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.