BT > Nyheter

Friday, 19 July, 12:21

BT - 11 jul 19 kl. 06:46

Trafikverket: ”Komplex åtgärd – budgeten är nu på fem miljoner”I programmet REA, 2015, uppmärksammade elever och personal Trafikverket på fortkörande bilister utanför Borgstenaskolan. Så sent som förra veckan bötfälldes tio bilister, varav en ska ha kört i 70 km/timmen. Trafikverket berättar nu att planprocessen för en ombyggnation är på gång och väntas påbörjas 2020. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
REA, Trafikverket, Borgstenaskolan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikverket, Komplex, åtgärd, budgetenär nu på , femmiljoner
Trelleborgs Allehanda - 20 sep 11 kl. 18:00

Budgeten kan ge nya jobb i Trelleborg

Foto: Claes Nyberg
Sänkt restaurangmoms kan ge 50 nya jobb i Trelleborg. Kulturarvslyftet ytterligare 25. Pengar till infrastrukturen kan ge säkrare pendling för trelleborgarna.

Supermiljöbloggen - 11 apr 19 kl. 10:12

Ökade klimatanslag i nya budgeten – men brister på miljöområdet

Efter höstens "katastrofbudget" återförs en del av medlen i Sveriges nya miljöbudget. Satsningarna görs främst på klimatområdet, där grön skatteväxling och ökade anslag till Klimatklivet hör till nyheterna. Samtidigt slopas viktiga insatser för skydd och skötsel av värdefull natur, och de totala miljösatsningarna står sig även slätt mot de fossila subventionerna.

Barometern - 06 aug 13 kl. 07:56

Ge Trafikverket ett nytt uppdrag

Sommarsemesterns resande runt om i Sverige illustrerar för många ett av Sveriges stora problem, nämligen att vägar och järnvägar håller olika standard beroende på var i landet man befinner sig.
Den traditionella finansieringen av infrastruktur ? med uteslutande skattemedel ?

YLE - 16 okt 12 kl. 13:46

JK granskar Trafikverket

Justitiekanslersämbetet granskar Trafikverkets bokföring. Statens revisionsverk har påtalat att Trafikverket inte har följt budgeten de två senaste åren. Bland annat har verket använt anslag till andra ändamål än de som står i budgeten.

BT - 15 jul 13 kl. 20:09

Drygt en miljard till Trafikverket

Svenska infrastruktursatsningar får EU-stöd på 2,6 miljarder kronor genom olika projekt. Drygt en miljard går direkt till Trafikverket. Sverige får stöd för 21 olika projekt som uppfyller mervärden för till exempel gränsöverskridande transporter och miljö.

Kristianstadsbladet - 15 jul 13 kl. 20:07

Drygt en miljard till Trafikverket

Svenska infrastruktursatsningar får EU-stöd på 2,6 miljarder kronor genom olika projekt. Drygt en miljard går direkt till Trafikverket.
Sverige får stöd för 21 olika projekt som uppfyller mervärden för till exempel gränsöverskridande transporter och miljö.

Barometern - 15 jul 13 kl. 20:09

Drygt en miljard till Trafikverket

Svenska infrastruktursatsningar får EU-stöd på 2,6 miljarder kronor genom olika projekt. Drygt en miljard går direkt till Trafikverket. Sverige får stöd för 21 olika projekt som uppfyller mervärden för till exempel gränsöverskridande transporter och miljö.

GöteborgsPosten - 10 dec 14 kl. 11:07

Trafikverket: "Budgeten håller"

Trafikverket uppgav på sin presskonferens i dag att Västlänken följer budget om 20 miljarder kronor.- Vi har gått 200 miljoner under budget. Mycket glädjande, sa projektchefen Bo Larsson..

GöteborgsPosten - 10 dec 14 kl. 11:48

Trafikverket: "Budgeten håller"

Trafikverket uppgav på sin presskonferens i dag att Västlänken följer budget om 20 miljarder kronor. - Vi har gått 200 miljoner under budget. Mycket glädjande, sa projektchefen Bo Larsson..

DN - 22 dec 14 kl. 06:31

Tågoperatörer rasar mot Trafikverket

Trafikverket skjuter upp planerat järnvägsunderhåll och hänvisar till att den rödgröna budgeten röstades ned. Detta får SJ att reagera skarpt. – Inget budgetalternativ över huvud taget hade presenterats när 2015 års banarbeten planerades långt före valet, säger SJ:s vd Crister Fritzson..

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

TV: Här fångas stora lodjuret på film – i Seglora

När Terese Sixtensson var ute och körde i onsdags fick hon syn på ett lodjur på vägen..

BT - 2 timmar sedan

Hiphopstjärna ställer in i Göteborg

Ett av festivalens största affischnamn kastar in handduken inför årets festival. ”Vi beklagar situationen och jobbar hårt för att inom kort presentera en ny bokning”, skriver arrangören..

BT - 2 timmar sedan

Olycka: Person klämdes fast i grind – klipptes loss

Strax innan halv nio inkom ett larm om en fastklämd man i Ulricehamn..

BT - 3 timmar sedan

Traditionen som får Fritsla att skina

En onsdagskväll mitt i semestern är det möjligtvis lätt att tänka att Fritsla skulle eka öde och tomt. Men tack vare motorträffen vaknar hela bygden till liv. .

BT - 3 timmar sedan

Voi vill hyra ut elsparkcyklar i Borås

Företaget Voi vill etablera sig i Borås, det rapporter P4 Sjuhärad. .

BT - 3 timmar sedan

Så kan festivaler påverka besökarna

I takt med det ökade miljöintresset i samhället satsar allt fler musikfestivaler klimatsmart. Stora utmaningar återstår – men evenemangen kan faktiskt påverka besökarna till en hållbarare livsstil, även i vardagen..

BT - 4 timmar sedan

”Vi har blivit mer miljövänliga med åren"

Klimatfrågan är ständigt aktuell, och den senaste tiden har även musikbranschens klimatpåverkan uppmärksammats. BT tog därför ett snack med Uport-arrangören Sebastian Andersson för att ta reda på hur de jobbar med klimat– och miljöfrågor i skapandet av musikfestivalen..

BT - 4 timmar sedan

Centrum: Olaga intrång vid högskolan inatt

Två personer hämtades av polis inatt efter att ha klättrat vid högskolan. En anmälan om olaga intrång upprättades. .

BT - 5 timmar sedan

Vildana Aganovic: ”Då började jag bete mig som en människa”

Skaffa dig ett jobb som du inte behöver semester ifrån, sa någon. Denne någon är smart och dennes ord är min lag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.