Expressen > Nyheter

Tuesday, 23 July, 01:25

Expressen - 11 jul 19 kl. 06:52

Explosion i Ullared – bombskyddet är på vägNågot har exploderade vid en parkerad bil i centrala Ullared under natten till torsdag.
Flera personer i samhället hörde av sig till polisen, som nu spärrat av området för teknisk undersökning.Bombskyddet är på väg till platsen, uppger polisen på sin hemsida..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ullared

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Explosioni , Ullared, bombskyddetär på , väg
GöteborgsPosten - 26 feb 17 kl. 17:29

Misstänkt explosion - Nationella bombskyddet på plats

Vid 13.30-tiden på söndagen började en bil att brinna i ett villaområdet i Alingsås. I samband med att bilen började brinna hördes en kraftig smäll från fordonet.

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 19 kl. 06:50

Explosion vid bil i centrala Ullared

Någonting har exploderat vid en parkerad bil i centrala Ullared under natten. Platsen är enligt polisen avspärrad för teknisk undersökning och det nationella bombskyddet är på väg till platsen. Inga personer ska ha kommit till skada.

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 06:50

Explosion vid bil i centrala Ullared

Någonting har exploderat vid en parkerad bil i centrala Ullared under natten. Platsen är enligt polisen avspärrad för teknisk undersökning och det nationella bombskyddet är på väg till platsen. Inga personer ska ha kommit till skada.

DN - 11 jul 19 kl. 06:55

Explosion vid bil i centrala Ullared

Någonting har exploderat vid en parkerad bil i centrala Ullared under natten. Platsen är enligt polisen avspärrad för teknisk undersökning och det nationella bombskyddet är på väg till platsen..

GT - 11 nov 16 kl. 23:48

Explosion i centrala Göteborg – nationella bombskyddet inkallat

En explosion har ägt rum i centrala Göteborg.– Vi har spärrat av platsen och nationella bombskyddet är på väg, säger Göran Carlbom, gruppbefäl vid polisens regionledningscentral i Väst..

GöteborgsPosten - 21 nov 17 kl. 00:06

Explosion vid Malmölägenhet – bombskyddet på väg

En explosion har skett i trapphuset på ett flerfamiljshus i centrala Malmö. Polisen vet ännu inte vad det är som exploderat, men man har kallat dit nationella bombskyddet för teknisk undersökning..

DN - 20 dec 18 kl. 10:15

Explosion i skola i Hässleholm – bombskyddet på väg

En explosion inträffade vid en gymnasieskola i Hässleholm på torsdagsmorgonen.  Enligt polisen har det tillkommit skador i byggnaden, med oklar omfattning.  Bombskyddet och tekniker är på väg, och utredning är på gång på plats.

GöteborgsPosten - 18 mar 19 kl. 06:01

Explosion i bil – bombskyddet på plats

En explosion har inträffat i en bil i de norra delarna av Landvetter. Bombskyddet var på plats under natten till måndagen..

GöteborgsPosten - 19 mar 19 kl. 19:09

Misstänkt explosion i Frölunda – bombskyddet inkopplat

Runt 18.30 på tisdagskvällen fick polis och räddningstjänst larm om en misstänkt explosion i Frölunda. Väl på plats fann man en bil som troligen börjat brinna under färd.

UNT - 14 apr 19 kl. 10:16

Bombskyddet på plats efter explosion

Nationella bombskyddet är nu på plats i Norrköping efter nattens kraftiga explosion i en butik i centrala Norrköping..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Viltolycka på E22 – rådjur påkört

Under måndagskvällen blev ett rådjur påkört på E22 sydväst om Norje i Sölvesborgs kommun.Inga personer ska ha blivit skadade vid olyckan, men rådjuret utgör ett trafikhinder på plats. .

Expressen - 3 timmar sedan

Värmebölja på väg: ”Upp till 30 grader”

Packa ner jackan och släng långbyxorna. Nu kommer riktigt varmt väder.– Det kan bli värmebölja med start på onsdag, säger Stig-Arild Fagerli, på väderinstitutet StormGeo..

Expressen - 3 timmar sedan

Mänskliga kvarlevor hittade vid badstrand

Mänskliga kvarlevor har hittats vid en badstrand i Robertsfors, Västerbotten.Stranden är avspärrad för polisutredning..

Expressen - 4 timmar sedan

Polisen varnar för falska 500-sedlar

Under helgen kom flera anmälningar in om att någon betalat med falska 500-sedlar i Malmö.Polisen har sett en ökad aktivitet inom penningförfalskning och varnar nu för sedlar som verkar misstänkta.– Vi har sett viss skill­nad på se­dlarna.

Expressen - 5 timmar sedan

Bilbomb skadar tre personer på fransk militärbas i Mali

En bilbomb har skadat tre personer på den franska militärbasen i Mali, rapporterar AFP. .

Expressen - 5 timmar sedan

Äldre kvinnan misshandlade person – greps av polis

En kvinna i 60-årsåldern misshandlade en person och hotade flera andra.Händelsen inträffade i Värnamo på måndagen och kvinnan har blivit gripen..

Expressen - 5 timmar sedan

Familjen övergav drottningen under fina sommartraditionen

Under många år har den danska kungafamiljen samlats på Gråsten slott för att fira sommaren och ta en familjebild.Men i år lämnades drottning Margrethe nästan ensam, ingen av hennes söner dök upp och inte heller några barnbarn. – Det är av stor betydelse att prins Henrik inte finns med längre.

Expressen - 5 timmar sedan

Hemtjänsten schemalagde en minut för duschning

Hemtjänstpersonalen i Göteborg fick en minut på sig att duscha en kvinna med svåra inkontinensproblem.Trots att personalen drog över tiden hann de inte med duschen innan de tvingades gå vidare.– Det har blivit fel, säger sektorschefen Annika Ljungh i stadsdelen Örgryte-Härlanda..

Expressen - 5 timmar sedan

Trump i ny attack mot kongresskvinnorna: ”De är rasistiska bråkstakar”

Ordkriget mellan Donald Trump och de fyra demokratiska kvinnliga kongressledamöter fortsätter.På sociala medier går den amerikanska presidenten till en ny attack. ”Kvartetten är en väldigt rasistisk grupp bråkstakar som är unga, oerfarna och inte särskilt smarta”, skriver han på Twitter..

Expressen - 6 timmar sedan

Matildas strandbilder – efter svåra sjukdomen

En ljus påse på magen där bajset och pruttarna kommer. En helt normal sak – även på stranden. 23-åriga Matilda Ahdrian är en av de tusentals svenskar med stomi och vill peppa andra att våga synas, oavsett sjukdom.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.