Computer Sweden > IT

Tuesday, 23 July, 16:20

Computer Sweden - 11 jul 19 kl. 06:05

Därför är personalens jobbmobiler värsta säkerhetsrisken under semestern
Det råder knappast stiltje i säkerhetsbranschen trots semestertiderna. Siffror från två olika it-säkerhetsföretag visar att många är oförsiktiga med jobbmobilen och att företag fortsatt är i behov av att se över sina rutiner..
Läs mer på Computer Sweden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför är personalens, jobbmobiler, värsta, säkerhetsriskenunder , semestern

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 3 timmar sedan

President Trump lovar snabba beslut vad gäller Huawei-tillstånden


Microns vd Sanjay Mehrotra förespråkar regler som garanterar öppen och fri handel för att värna om den den ekonomiska tillväxten..

Computer Sweden - 3 timmar sedan

USA-politiker vill ge Facebook högre böter för Cambridge Analytica-skandalen


Inom några dagar väntas det amerikanska justitiedepartementet slå fast att Facebook ska böta 5 miljarder dollar efter Cambridge Analytica-skandalen, men rekordböterna tros inte påverka Facebook nämnvärt..

Computer Sweden - 7 timmar sedan

Så mycket ska Equifax betala efter det gigantiska dataintrånget


Federal Trade Commission vill att kreditupplysningsföretaget ska betala motsvarande 6,6 miljarder kronor till en fond för de drabbade användarna..

Computer Sweden - 10 timmar sedan

Ska 5g dra smartphone-marknaden ur kräftgången?


Kanske 5g blir lösningen för de pressade smartphone-leverantörerna. Under de närmaste fem åren väntas nästan två miljarder lurar med stöd för 5g säljas i världen. Särskilt het tros den kinesiska marknaden bli..

Computer Sweden - Igår: 15:32

Svenskt börslistat blockkedjebolag lämnade databas vidöppen på nätet

Fintechbolaget QuickBit som utvecklar lösningar för kryptovalutor och blockkedjan har haft en databas med mer än 300 000 kunduppgifter öppen på internet..

Computer Sweden - Igår: 14:22

Nu har EU tagit första steget för att säkra 5g-näten


Första steget för att bygga upp en gemensam strategi för säkerheten för Europas 5g-nät är taget – när medlemsstaterna i EU nu lagt fram nationella riskbedömningar..

Computer Sweden - Igår: 13:05

Techjättar möts i Vita huset för att diskutera Huawei


Om några veckor kan den amerikanska försäljningen av komponenter till Huawei återupptas, men det kommer att krävas ett särskilt tillstånd för att handla med företaget..

Computer Sweden - Igår: 10:39

Kärva tider för chipptillverkare – försäljningen sjunker


Trög smartphone-försäljning i kombination med handelskonflikten mellan USA och Kina innebär tuffa tider för chipptillverkarna..

Computer Sweden - Igår: 06:00

It-jättar övertygar i svag rapportflod – men det är den här veckan det gäller


Många branscher har haft det kämpigt i sommarens rapportflod men Microsoft visade kraftiga vinstlyft och försäljningsökningar – och IBM var bättre än väntat. Den här veckan är det upp till bevis för globala it-jättar som Google, Amazon och Intel..

Computer Sweden - I förrgår: 07:00

Här är 7 heta trender på arbetsmarknaden för it-proffs


It-branschen fortsätter lida av kompetensbrist - men organisationer har blivit kreativa vad gäller att hitta sätt att fylla gapet och hitta nödvändiga resurser för att genomföra framgångsrika digitaliseringsprojekt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.