SR > Nyheter

Tuesday, 23 July, 14:05

SR - 11 jul 19 kl. 06:15

Tuff kamp om näst högsta jobbet i EU-kommissionenBåde socialdemokrater och liberaler gör anspråk på jobbet som näst högsta chef i EU-kommissionen, rapporterar vår korrespondent..
Läs mer på SR
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tuff, kampom , näst, högsta, jobbeti , EU-kommissionen
YLE - 16 sep 13 kl. 20:59

En tuff kamp om pengar och poäng

Fotbollslaget FF Jaro har inte vunnit på de senaste åtta matcherna i ligan och Liga-Jaros verkställande direktör Niklas Storbacka får ständigt kämpa med att få ekonomin att gå ihop. Spela upp klipp på ArenanEfter förlusten mot FC Honka på måndagen i Jakobstad känns drömmen om en historisk första medalj igen mer avlägsen. Spolar man bandet tillbaka ett par månader var det andra tongångar på Centralplan.

YLE - 16 aug 16 kl. 06:35

Tuff kamp om busspassagerarna i Borgå

De röda dubbeldäckade Onnibussarna kör nu allt oftare mellan Borgå och Helsingfors. För passagerarna betyder den nya etableringen en fortsatt press på biljettpriset. På måndagen invigdes lågprisbolaget Onnibus nya rutt: Vårberga – Borgå – Helsingfors.

Sydöstran - 15 sep 18 kl. 15:54

Tuff start för Lyckeby BTK

Lyckeby BTK fick en tuff comeback i landets högsta pingisliga. Spårvägen var på tok för bra och vann med 6–1. .

Blekinge Läns tidning - 15 sep 18 kl. 15:54

Tuff start för Lyckeby BTK

Lyckeby BTK fick en tuff comeback i landets högsta pingisliga. Spårvägen var på tok för bra och vann med 6–1. .

Trelleborgs Allehanda - 04 okt 13 kl. 11:19

Alis hårda kamp utanför ringen

Muhammad Alis tuffaste match ägde inte rum i boxningsringen.Den utkämpade han mot den Högsta domstolen i USA, när han vägrade slåss i Vietnamkriget.Nu kommer filmen om den berömda händelsen.

Kristianstadsbladet - 02 sep 13 kl. 07:00

Kamp och närvaro

Foto: Daniel Nilsson / SCANPIX
Med en väldig avslutning har Karl Ove Knausgård skrivit färdigt sin sexdelade svit "Min kamp", en serie böcker som förändrat hans liv men också gett litteraturen en ny milstolpe. Kulturskribent Thomas Kjellgren har följt hela resan, har slukats, tröttnat och berörts. Kampen är fullbordad.

HBL - 31 mar 14 kl. 09:22

Att bli kvitt en narcissist är en tuff match

Spegel, spegel på väggen där, säg mig vem min älskade är. Hur kan en människa som älskat mig mer än något annat vilja mig så illa? Den här frågan tvingas den som lever med en narcissist ställa sig.

Sydsvenskan - 01 feb 17 kl. 00:27

Nu väntar tuff utfrågning Neil Gorsuch

USA:s president Donald Trump nominerar "originalisten" Neil Gorsuch till att fylla den tomma stolen i landets högsta domstol. Nu väntar en tuff utfrågning. Stolen i Högsta domstolen i USA har stått tom under nästan ett år och vem som skulle få nominera.

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 17 kl. 00:27

Nu väntar tuff utfrågning Neil Gorsuch

USA:s president Donald Trump nominerar "originalisten" Neil Gorsuch till att fylla den tomma stolen i landets högsta domstol. Nu väntar en tuff utfrågning. Stolen i Högsta domstolen i USA har stått tom under nästan ett år och vem som skulle få nominera.

BT - 10 okt 14 kl. 11:31

Kamp för rätt att gå i skola belönas

Nobels fredspris 2014 tilldelas indiern Kailash Satayarthi och pakistanskan Malala Yousafzai. Det meddelar norska Nobelkommitténs ordförande Thorbjørn Jagland. De tilldelas priset för sin kamp mot förtryck av barn och ungdomar samt alla barns rätt till utbildning.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Boris Johnson blir premiärminister

Idag blev det klart vem som blir Storbritanniens nye premiärminister. Boris Johnson, som länge varit en klar favorit, blir ny premiärminister..

SR - 1 timme sedan

Fiskestopp för torsk i Östersjön

EU-kommissionen har idag beslutat omedelbart fiskestopp av Östersjötorsk i Östersjön utanför Skåne, Blekinge och längs den polska och litauiska kusten..

SR - 2 timmar sedan

SLU vill starta nytt centrum för djurförsök

Sveriges Lantbruksuniversitet SLU vill starta ett nytt centrum för djurförsök på hundar och andra större djur, rapporterar P4 Uppland..

SR - 2 timmar sedan

UD: Psykisk ohälsa ökar bland svenskar utomlands

Utrikesdepartementet (UD) och Sveriges ambassader runt om i världen har de senaste åren sett en tydlig ökning av antalet personer med psykisk ohälsa som blir nödställda i utlandet, säger Anton Dahlqvist på Utrikesdepartementet..

SR - 2 timmar sedan

Stockholm skickar cancersjuka till Finland

Cancerpatienter från Stockholm ska erbjudas strålbehandling i Finland.Orsaken är att man i Stockholm inte klarar av att ge alla cancerdrabbade sådan behandling, rapporterar tidningen Mitt i..

SR - 2 timmar sedan

Extrem brandrisk skapar eldningsförbud

Det är eldningsförbud i flera delar av landet och i Norr- och Västerbotten har räddningstjänsten större beredskap på grund av extrem brandrisk..

SR - 3 timmar sedan

Det dödliga knivvåldet ökar igen

Det dödliga knivvåldet är uppe på samma nivåer som på 90-talet efter att ha dalat ett tag. Men oftast handlar det om våld inomhus, i samband med exempelvis bråk och fylla, säger kriminolog Mikael Rying till P1-morgon..

SR - 4 timmar sedan

Alltid kontroversiell: Boris Johnson

I dag blir det klart vem som blir ny premiärminister i Storbritannien – stor favorit är Boris Johnson..

SR - 6 timmar sedan

Miljontals fat iransk olja i kinesiska hamnar

Det finns farhågor om att konflikten mellan Iran och USA kan få oljepriset att skjuta i höjden. Nu kommer rapporter om att miljontals fat iransk råolja kan ha skeppats till Kina..

SR - 7 timmar sedan

Johnson eller Hunt – idag avgörs det

Idag vid lunchtid väntas det bli klart vem som blir Storbritanniens nye premiärminister. Klar favorit är Boris Johnson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.